Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri
Tonnia spune:
Cine deschide subiectul ramane! Am zis!
Bine ai venit Mirelas-fluturas! Nu zabovi prea mult! 
Ariadna, e ciudat ca ti-a ramas temperatura asa sus, o fi cum spune Laurici, prea devreme. N-ai si tu un simptom, altul decat PMS?
Laurici, si eu sunt cu ochii pe tine! Ce-a fost luna asta pe capul tau...
Eu am fost la o mare petrecere, nu mi-am luat temperatura, nu avea nici un rost. La 4 am ajuns acasa. E corect ce stiu eu ca un folicul creste cu 1-1.5 mmm pe zi? Exista cazuri cand poate creste mai mult? dar endometrul cum creste?
Ce mai face graviduta? Nu ne-ai povestit si noua, ai stat cu perna dupa si alte intimitaturi d`astea! Ce mai simti tu? Ai ineput sa-i citesti povesti?
Chi, ce-are prefectura cu prefectura? Poti sa prestezi chiar daca ai chist, nu? explica-ne si noua.
Mai fetelor, cu cat ma gandesc mai mult la mine
, cu atat cred ca am trompele infundate. Iar HSG nu doare cand e totul in regula!
Hai, va pup!
mirelas76 spune:
Merci de primire Tonnia!
Stiti cumva ce ar putea sa dea intarzierile astea asa de mari de ciclu??
. Ma gandesc io ca e ceva hormonal dar ce oare?? Ca sigur in regula nu-s..
Tonnia spune:
Daca nu esti gravida, e probabil sa fie o dereglare hormonala. In aceeasi situatie sunt si eu, ultimul ciclu a fost la 36-37 de zile. Luna asta imi fac analizele hormonale. Tu ai inceput sa te investighezi? De cand incerci?
mirelas76 spune:
Tonnia
Nu-s gravida
...de vreo juma de an mi s-a dereglat, vine la 28-37 de zile...si tot de atunci ne-am si reapucat de bebe! Ghinion, nu?!
..si tot incepand de juma de an fac tot felul de analize, mai am hormonale ca n-am facut decat TSH,FT3, FT4..si urma sa ma duc la monitorizare ovulatie din ziua 10...numai ca nu mai vine ziua 10, ca-mi intarzie iar ciclul! Of..Probabil ca va trebui sa fac progesteron si alea de ziua 2-4,,
lauricipani spune:
Antonia, asa este puiule, ce a fost luna asta pe capul meu...si inca mai este. Dar daca nu este luna asta poate va fi luna viitoare, si uite asa traim noi cu speranta ca intr-o zi cu soare....o sa fim gravidutze.
Te pup si ai grija de tine.

laurici
annaa spune:
Sunt foarte suparata
, azi dimineata pe la ora 5 patrulam prin casa ca inca nu adormisem.
Am fost la dr. in ziua 16-a a CM si totul era OK, endometru 8mm, foliculi de 10 si 14mm, pe ambele ovare.
Toate bune si frumoase urmand ca in ziua 21-a sa fac 5000pregnyl (ca am CM DE 35-37zile).
Ieri pe la pranz mi-a aparut o pata rosu aprins, dar cu o seara inainte am facut o baie firbinte
si irigatie cu bicarbonat.
Astazi e la fel pete mici de sange rosu aprins,doar cateva picaturi, nu curge doar pateaza, dar suficient sa nu mai fac pregnylul si sa nu mai am contact.
UM a fost foarte putin cantitativ si doar doua zile.
Ce ar putea fi? ca simt ca inebunesc.
Poate sa fie cu endometrul ceva? ca testele de ovulatie de luni incoace tot negative sunt (de fapt cel de astazi are doar banda de control- celelate avand inca una foarte deschisa cea insemna ca e tot negativ), si ce ma ingrijoreaza mai mult este ce sa intamplat cu foliculi?
A mai patit cineva asa ceva?
Ana
Felicity spune:
Fetele 
Miariam, multumesc mult de mesaj, si eu iti transmit toate gandurile mele bune si sa se realizeze visul tau, sa ai bebei sanatosi. Si la toate fetele de aici!!!
ma simt rasfatata de voi pana peste poate, vedeti de ce nu ma duc la mamici si stau aici cu voi?
sunt o shemechera.
ariadna eu nu pot crede ca de la o dereglare sa ai asa o temperatura mare!!! fetelor poate nu faceti teste bune si poate sunteti insarcinate!!!
ariadna ai incercat un clear blue? eu zic ca sunt sperante!!! tin pumnii stransi.
ariadna daca ai avea endometrioaza ai avea dureri in timpul contactului sexual si un ciclu foarte abudent. deci sa-ti iasa din cap, ca n-ai ![]()
anaa, eu nu zic ca e de la baie ce ti se intampla....dar voua nu va zis medicul sa nu faceti baie? daca vrei sa ramai insarcinata, trebuie sa faci DOAR dush!!!! baia poate afecta pe bebe si evolutia lui.
anaa, poate fi o mica dereglare, e foarte devreme sa stii ce e. dar nu iti pierde speranta!! poate pata de sange e de la ovulatie, se mai intampla!!! nu inteleg... de ce sa nu mai ai contact? pt niste picaturi? eu as baga mare la foliculii aia!!!
Tonnia, eu mi-am pus o perna sub fund luna asta dupa prestare, si am stat cu picioarele semi-in sus, nu in sus ca oboseam
si am stat vreo 20 de minute pe loc in pat, dat fiind ca s-a intamplat mereu dimineata.
simptomuri n-am, decat sanii durerosi, ma dor in laterale foarte tare. si ma rog la D-zeu sa imi fie greatza!! ah da si sunt cam constipata eu care eram o kkcioasa ![]()
fetele sa va spun despre o prietena de-a mea, e mai mare ca mine cu un an, are lupus si ovare polichistice, si a ramas insarcinata de indata ce a lasat anticonceptionalele si in mai va naste o fetitza, fara nici o interventie!!!! doctorii i-au dat pe parcursul sarcinii doar o asipirina (pt lupus), doza de copil, si atat!!! deci ea e un exemplu ca natura si D-zeu e cu noi, pt ca medicii i-au zis ca la ovare polichistice (tot asa nu prea avea ciclu) nu are sanse sa ramana insarcinata, iar de la lupus rata de pierdere de sarcina e extrem de ridicata.
fetele nu disperati, se intampla lucruri minunate pt fiecare, cu rabdare si incredere in noi!
laurici, bafta multa la testat!! eu am testat in ziua 25 dar conteaza mult ce test faci, unul ieftin si prost nu-ti arata nici dupa ce trebuia sa-ti vina ciclu si te pune doar pe ganduri.
sfatul meu, daca testati, mai bine o faceti cu un test scump dar de incredere, cum ar fi clear blue.
lauricipani spune:
Felicity, sar'na de sfat! Da hai sa-ti spun faza tare! azi am scos din geanta si de prin toate buzunarele unde aveam adunate diverse bonuri si chitate (le dau contabilului sa inregistreze cheltuielile) si am gasit in biroul meu un pachetel plin cu bonuri de la farmacie care erau teste de sarcina. M-am ingrozit cand am vazut cati bani am dat pe teste!!! si numai CLEAR BLUE!!!
adevarul este ca atunci cand eram io mica si proasta ( adica in luna Aprilie anul trecut cand am pierdut si prima sarcina) nu stiam ce fel de teste de sarcina exista. Primul facut a fost Femina (sau ceva de genul asta) iar farmacista mi-a spus "doamna, sa nu il faceti pana cand nu trec 7 zile de la data cand treduia sa vina CM ca nu iese".
Io n-am crezut, m-am dus acasa si...bang...test negativ. Am asteptat eu inca 4 zile si fuga la farmacie unde am capatat un test Barza. Io tare fericita la facut test care sigur a iesit slab pozitiv. Asta se intampla Sambata.
Luni dimineata in drum spre birou ma opresc la CORA intru la farmacie si cer 2 teste de data asta ca sa fiu mai sigura, drept pentru care se prezinta la mine cu daua Clear Blue. Le-am facut cum am ajuns la birou si ... liniutzele erau albastre albastre.
de atunci m-am lecuit si cumpar numai Clear Blu. la a doua sarcina (pierdut si asta) am avut test pozitiv in ziua 24. Nu l-am facut mai devreme ca nu ma gandeam ca va fi insa acum incerc incepand cu luni dimineata cand ar fi ziua 8 de la fecundare. Sa vedem ce va fi!!!
Pupi mult si ai grija de tine si de burticutz!!!

laurici
Felicity spune:
laurici, eu acum am vazut la alt subiect, ca tu ai trei flacai MARI, sa-ti traiasca!!!!
curajoasa mamica esti, daca vrei pe no.4. esti de admirat!! eu cred ca vei ramane fara probleme, doar ai dovedit ca poti ![]()
bafta!!