mamici de 35-40 de ani care mai vor un bb
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
eu am 36 de ani si un bebik in burtik, asta dupa ani de incercari fara nici o reusita, in afara de o sarcina FIV+ICSI oprita in evolutie anul trecut. varsta poate fi o problema dpdv medical, asa spun statisticile, dar este si o chestiune legata de psihic. daca simti ca poti avea acest bb la 37 de ani, da-i bice.. tic-tac, timpul zboara! bafta!
sa auzim de 
claza spune:
Si eu!
Am 37 de ani si o fetita de 4 ani. Credeam ca sunt prea batrana ca sa mai incerc, dar luna trecuta cand mi-au intarziat rusii vreo 3 zile, nu m-am gandit la menopauza (
), ci la bb... N-a fost sa fie, dar m-a pus pe ganduri, mai ales ca de vreo saptamana fiica-mea a inceput sa care peste tot un mutzunache pe care l-a primit de la Mos Craciun si pe care l-a declarat "fratior". Si ne-a spus ca pe ea n-o mai cheama Ilinca, ci "Sora mai mare"!
_
iaca si noi
mcbeal spune:
Tia, felicitari pentru
.
Claza, cred ca fiica-ta are o premonitie
. O fi timpul pentru un fratior...
Danelutza spune:
Si eu in mai fac 38 de ani, iar in iunie voi fi pentru prima oara mamica, spun pentru prima oara pentru ca a inceput sa-mi placa chiar daca ma simt rau, asa ca... cine stie, daca ma simt bine, mai pun de unul pina la 40 de ani.
Daniela 
lilach spune:
quote:
Initial creeata de mcbeal
Mai e cineva in situatia mea? Am 37 de ani, un copil de 16 ani si mai vreau un bebic.
Daca sunt mai multe in situatia asta, va invit la o discutie, in care sa schimbam pareri si sa impartasim din experientele personale.
O zi minunata tuturor!
Acum am gasit subiectul si imi place cum suna.
Si eu am 3 copii.
Sandra fiica cea mare are 16 si 5 luni.
Andrei fiul are 13 si 3 luni.
Laura fiica cea mica are 3 ani si 5 luni.
Din cite vezi diferenta de virsta este mare intre fiica cea mica si copiii mari.
Pe Laura am nascut-o la aproape 36 de ani.
Dupa parerea mea nu e prea tirziu.Copiii cei mari au primit vestea ca vor avea un frate sau o sora cu foarte mare bucurie.
Uite cum...era intr-o simbata seara si inca de dimineata le-am spus ca dorim sa stam de vorba cu ei despre ceva foarte important.
Seara am comandat o pizza si stind la masa am inceput sa discutam despre tot felul, dupa care eu am spus asa: mama si tati au ceva foarte important sa va spuna...la care Sandra...mama asteptam un fratior sau o surioara?? ne-a bufnit risul pe toti...si am spus ca da...ne-a prins in fraglant delict
Am o prietena care a nascut la 40 de ani tot asa cu diferenta foarte mare...si cunosc pe cinva in Germania care a nascut al doilea copil dupa 18 ani si copiii sint de la acelasi sot.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Laura Takacs spune:
Si eu am un baiat de 9 ani si un bebe/copilas de 1 an si 3 luni (am 37 de ani). A fost cea mai grozava decizie sa mai am un copil, chiar si la 36 de ani. Daca nu ar fii asa de greu cu bonele, gradinitele, etc, parca as mai face unul. Baiatul cel mare e topit dupa cel mic si vice-versa, se joaca mereu impreuna, se coboara la mintea celui mic.
karmenutza spune:
Nu ma incadrez intru totul la titlul subiectului pentru ca eu am 33 de ani. Oricum, sunt aproape. Dar si eu am un baiat maricel, de 13 ani,din prima casatorie iar acum mai am un bebik in burtik. Fiu-meu este tare incantat, abia asteapta sa nasc si spera ca va fi o surioara.
Am crezut ca sunt singura care voi avea copii cu diferenta asa mare de varsta intre ei. (cand voi naste, cel mare va avea 14 ani)![]()
la toata mamicile de copii mari si
bebelusi.
anya spune:
In mai fac 35 de ani si in octombrie vine barza. Mi am un pusti de doi ani si 1 luna. Sunt nebuna? Poate, dar sunt fericita!!!
anya
vanessa ionescu spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Si eu am un baiat de 9 ani si un bebe/copilas de 1 an si 3 luni (am 37 de ani). A fost cea mai grozava decizie sa mai am un copil, chiar si la 36 de ani. Daca nu ar fii asa de greu cu bonele, gradinitele, etc, parca as mai face unul. Baiatul cel mare e topit dupa cel mic si vice-versa, se joaca mereu impreuna, se coboara la mintea celui mic.
parca ne-ai descris pe noi. eu implinesc 36 in curand, pustiul cel mare are 7 jumatate iar cel mic 8 luni si l-am facut la cererea celui mare iar acum sunt lesinati unul dupa celalalt.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU
unnamara spune:
un copil isi intinereste mama...si am dovada!de curand mama mea a nascut un baietel sanatos si frumos...:)
are 45 de ani...si arata ca la 30
in urma cu 5 ani a mai nascut un baietel...eu sunt cea mai mare si am aproape 26 de ani...si inca nu ma nici un copil..dar imi doresc foarte mult...astept sa mai creasca fratiorul...
glumesc...
va incurajez,asadar...nu exista mai bun tratament de intinerire..si sursa mai buna de veselie decat rasul unui bebe!indiferent cati ani ai...