mamici de 35-40 de ani care mai vor un bb

mamici de 35-40 de ani care mai vor un bb | Autor: mcbeal

Link direct la acest mesaj

Mai e cineva in situatia mea? Am 37 de ani, un copil de 16 ani si mai vreau un bebic.
Daca sunt mai multe in situatia asta, va invit la o discutie, in care sa schimbam pareri si sa impartasim din experientele personale.

O zi minunata tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La mine treaba e asa. Baiatul este din prima casatorie, se intelege de minune cu actualul meu sot (care e un tip grozav) si nu e absolut gelos pe un eventual fratior. Dimpotriva, ma tot intreaba: 'Mami, dar voi cand aveti de gand sa faceti un copil, ca ai deja 37 de ani?'. In paranteza fiind spus, sotul e un pic mai tanar.
Problema e ca noi incercam deja de vreun an jumate, fara succes. Mie mi s-a descoperit un fibrom si din pacate nici spermograma sotului n-a iesit chiar buna.
Dar nu ne lasam cu una cu doua! Si sunt convinsa ca o sa reusim, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

mcbeal, sigur ca da!!! si io la fel ca tine cu singura deosebire ca eu mai am trei baieti de 18, 16 si 13 ani!!!

Dai inainte ca suntem alaturi de tine! Daca vi la aspirante optimiste acolo putem sa discutam cat vrei, noi te asteptam!

P.S. parca vad ca a raspuns si sorina la subiect da nu stiu de ce nu vizualizez raspunsul!

pup

laurici

Mergi la inceput

Chiar asa, unde ai disparut Sorina? Ca ti-am citit mesajul mai devreme, iar acum a disparut cu desarvarsire, ca prin farmec.
Sa-si fi bagat Harry Potter nasucul in discutia noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

In vara implinesc 37 de ani si am mai avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut(singura) dupa multi ani de tratament.
Varsta ma sperie dar incerc sa ma consolez cu idea ca pana la 40ani se poate, si ca sunt multe mamici care au nascut si dupa 40,la unele dintre ele fiind chiar prima sarcina.
Poate da Doamne Doamne si pana la 40 o sa am +

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimaff spune:

Si noi suntem in aceeasi situatie
Eu si cu sotul avem din prima casatorie cate o fetita de 9 respectiv 10 ani.
Eu am 34,sotul meu are 36
De trei ani incercam natural pentru un bebe comun si nu iese nimic
La ultima spemograma a sotului i-au iesit 1 000 000 (nasol nu)
Eu se pare ca sunt OK
Vrem sa mergem la Marinescu pentru FIV
Chiar am lansat azi o tema de genul asta
ne puteti da informatii mai clare privitor la acest lucru?
Ne-am tot incurcat prin forum si nu am gasin nimic cap coada
Poate ne ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetelor,
eu am 36 de ani, am avut o sarcina pe care am pierdut-o acum 14 ani, iar de-atunci si pana anul trecut in noiembrie nu mi-a mai iesit niciodata un test de sarcina pozitiv.
Din pacate si aceasta sarcina am pierdut-o pe 7 ianuarie 2005 - sarcina oprita din evolutie-. Cred ca va imaginati ce greu mi-a fost.
Sunt, totusi, optimista dat fiind faptul ca am vazut ca se poate!
Stiu ca optimismul si catre Dumnezeu am sa reusesc, ceea ce cred ca e valabil pentru toate .

toate fetele,

Roxee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by annaa

In vara implinesc 37 de ani si am mai avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut(singura) dupa multi ani de tratament.
Varsta ma sperie dar incerc sa ma consolez cu idea ca pana la 40ani se poate, si ca sunt multe mamici care au nascut si dupa 40,la unele dintre ele fiind chiar prima sarcina.
Poate da Doamne Doamne si pana la 40 o sa am +

Ana

Ana, succes! Am o prietena care s-a lasat pagubasa, dupa vreo 10 ani de tratamente, iar la 43 de ani a avut PRIMA SARCINA, si a iesit un bebe de 3.700 kg de toata frumusetea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Fetele, sorry cu mesajul de dimineata, eu sunt de vina si nu Harry Potter......m-am jucat si deschis o mie de chestii si apoi am vrut sa editez si l-am sters...scuze...deci repet, 37 ani, cu un adolescent de 15 ani. Deci intru si eu in gasca !

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujor spune:

Daca i-ti doresti un bebe nu mai pierde nici o clipa....
Esti tinara. Si eu am 37 ce ani si dupa multi ani de tratament tot mai incerc. De ce numai Celine Dion si Maddona au dreptul sa fie mamici? Doar pentru ca sint foarte bogate? Eu observ ca la celebritati care au multi bani, doctorii nu se mai uita la virsta pre mult si mereu tratamentul lor are succes

Mergi la inceput

Mersica de incurajari! Asa e, si pe mine ma intriga un pic faptul ca la vedete e permis sa aiba copii si la o varsta mai inaintata si nu mai zice nimeni ca sunt 'babe nebune'. Asta e, cu bani poti face orice pe lumea asta.
Eu nu ma simt 'baba', chiar deloc, ba pot sa spun ca am mai multa energie decat aveam la 21 de ani, cand l-am nascut pe fiu-miu.
Oricum, important e sa nu ne demoralizam, chiar daca la varsta asta nu mai ramanem asa usor insarcinate. Sa ne mentinem tari pe pozitie si sa fim optimiste, ca Dumnezeu ne aude si pe noi, astea mai 'sarace' si ne-vedete.
Succes fetelor, va pup pe toate si va urez o duminica minunata!

Mergi la inceput