Pestoiaicele sunt pe aici? (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Sasuke bun venit in acvariul de pe !!!

Bineinteles ca poti!!!
Te asteptam cu mai multe amanunte despre tine - sotie? copii? catei? pisici? Si tot ce vrei sa stim despre tine!

Emilly cand voi avea curaj sa imi arat fata va anunt mey! Lasati-ma un pic sa ma obisnuiesc cu mine!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Bine Nally te las sa te obisnuiesti cu noul look.Zi-mi doar ce culoare ai avut inainte ca sa imi dau seama cit de puternit a fost socul?

Maruta sanatate maxima!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Io is cam bruneta de la mama mea si am mai deschis un pic fata cu un roscat nici foarte rosu dar nici foarte inchis! No acu is blond auriu inchis - asa scrie pe cutia de vopsea! Dar am un cap asa de luminat!!! oleuuuu Doamne!!! A prins ceva mai deschis decat aratau ei in catalog! Si m-a pus neamu sa mai fac si suvite galbene!!! Exact ca in bancurile cu blonde!!! Ca blondul ala auriu inchis s-a transformat intr-un blond aiuriu deschis!!!

Stiti cum m-a consolat sotul? Mi-a zis ca el avea o fantezie nu stia cum e sa se si cu o blonda!!! Da acu are ocazia sa afle pe iindelete!!!!

Hai va pup ca tre sa il culc pe sebi!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Adica tu zici Nally, ca ti-a prins blondul ala pe par inchis la culoare si vopsit???cum asa frate, ca eu am luat o groaza de vopsele la rind si tot ce obtineam era culoarea morcovului.Tu-mi zici ca te-ai facut doar cu vopsea??fara oxidant? si pe par vopsit???ce vopsea e aia sora mea?ca si io vreau!!!

si zi asa a zis sotul... cred ca al meu de aia ma vrea la loc blonda, o fi ceva si nu stim noi...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Nu mey Emilly.... m-am decolorat de m-am facut balaie la cap...de o luau si lupii la fuga , si pe urma m-am vopsit!!!! No ... si asa m-am pomenit blonda!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Acum am inteles, si cum iti e firul de par?nu ti s-a subtiat foarte tare?stiu din exprienta ca blondul strica parul si cum tu ai mai fost si vopsita...mey da' bine ca ti-a iesit blond

pupicei blonzi

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

La multi ani tuturor pestoaicelor!
Vanessa ma bucur sa aflu ca esti pestoaica ca si mine. Lucrez la MMSSF si ieri vorbeam cu Ciprian despre copii vostrii. Felicitari, ca's tare reusiti!

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Sigrid 26(pentru azi) si Danyce si Liris (maine)!!!!

Sasuke, bine ai venit!!!

Felis ma bucur ca a luat Mihaita in greutate!Va tin pumnii sa mearga tot asa!

Noi tot bolnaviori....:(

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI SIGRID26!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

La multi ani Sigrid!!!!

Pentru maine:

La multi ani Danyce!!!!

La multi ani Liris!!!!

Pestoaice frumoase tot ce va doriti sa vi se implineasca, sa aveti numai bucurii si sa fiti iubite !!!!!

Emilly nu mi s-a subtiat prea mult parul! E bine! Eu ma asteptam sa imi pice la greu la cat m-a usturat decolorarea si apoi vopsirea!!!

Pufymic multa sanatate la tot familionul!!!

Pupilai pestisori pana luni! We placut alaturi de ai vostrii!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput