Pestoiaicele sunt pe aici? (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Yasmine

Buna pestisori,
I-am trimis Yasminei link-ul de la pestisori sa vada cit e de felicitata de ziua ei.Am obsevat ca nu a mai intrat de ceva vreme la pestisori si poate nu stie cite urari a primit pe ziua de azi

In rest ma lupt cu dieta sa mai topesc din kg, sper sa ma tin departe de ispitele culinare.

pupicei si o zi frumoasa!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI CRIG!!!! LA MULTI ANI YASMINE!!!!
Eu nu am prea intrat de mult pe aici pe la pushtiuci, ca-s foarte necajita cu bazucu meu mic, care e tare bolnavior....a facut bronsiolita si diaree si ne tot chinuim cu tratamentul(injectii intravenoase+ aerosoli), ca i se tot sparg venele alea subtirele si-l tot inteapa sa-i caute altele!
Felis, ce mai face Mihaita?A mai luat in greutate?
Restul pestisorilor sa fiti fericiti(mai ales azi, de Dragobete!)

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Felis, ce mai face Mihaita?A mai luat in greutate?
Restul pestisorilor sa fiti fericiti(mai ales azi, de Dragobete!)

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)[/green]http://alesio.shorturl.com/[/b]

Multu de intrebare!... Azi ne-am cantarit si masurat... In lungime luam bine... Avem 60 cm ... Am mai luat 100 gr in greutate!... Important e ca am luat si nu am dat jos!...

Dragobete!... Nu stiam eu de ce mi-a adus sotul flori!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LOREDANA ... nu te-am uitat, da am botez sambata si sunt ocupata!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

am tot tinut sa o felicit si pe Crismir ... pt botez ... am vazut ce bine s-a comportat flacaul ei

Felis - stai linistita ... sper sa iasa totul asa cum iti doresti

sunt f racita m-a luat de dimineata ... si pana la ora asta ma simt chiar rau ... ma doare ceafa si in spate (la plamani)

Sigrid26, danyce & liris ... pt ca eu nu am calc decat la serviciu vreau sa va urez de azi:

sa fiti fericite si sanatoase ... sa vi se indeplineasca toate dorintele ...

inca o data pestisori

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felis foarte bine ca a mai luat in greutate Mihaita! Petrecere frumoasa la botez! Asteptam sa ne spui cum a fost si asteptam poze.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna pestisori!!!!

Felis pe Mihaita cel cuminte! Petrecere frumoasa de botez!!! Asteptam detalii dupaaaa!!!!

Maruta multa sanatate iubita!!! Si eu am mai ramas cu o tuse idioata!!!

Hai sa va zic ce am facut!!! Da sa nu radeti de mine .... m-am facut BLONDA!!! Si ma simt asa de... blonda ca m-am facut blondaaaaa.....

In rest sunt cam blonda in gandire si nu mai stiu ce sa zic...

Pupii din partea unei blonde!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

Nally vrem poze! ce culoare aveai inainte?hai ca nu-i asa rau sa fii blonda, eu am fost 10 ani si am supravietuitacum m-am vopsit de curind roscat si tare nu-mi place de mine si astept sa-mi creasca parul sa ma fac iarasi blonda....oare daca bag oxidant peste vopsea imi stric tare rau parul??

Felis sa fie bine la botez si asteptam poze.Ilinca mea a plins toata slujba...si nasa era terminata si noi la fel.
pupicei lui Mihaita si la mami lui

Maruta sanatate maxima!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

La multi ani pestisori de inceput de zodie !!!!!!!!!!

De la un pestisor de sf de zodie

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Meyyy...io pot sa inot pe aicilea shi de nu's peshtioaica...ci peshtioi ?! din 6 martie ....

SaSuKe

Mergi la inceput