Ma faceti sa rad!
Am raspuns unui mesaj si am folosit un cuvant, sa-i zic din argou, cu privire la femei. M---ri. Eu il folosesc in vorbire, nu consider ca e o vulgaritate. Si cum am obiceiul sa-mi recitesc raspunsurile vad o aberatie. Era ceva de genul: "sa gasesti 4 m---ri" si eu vedeam: "sa gasesti 4 ia o pauzari". Zic, mai cum imi merge tastatura asta sau m-am imbatat cu nectar de piersici de am scris asa ceva. Pana am realizat ce s-a intamplat.
Inteleg motivatia acestui filtru, dar eu nu am folosit un cuvant urat, dovada ca a fost inlocuit grupul de litere, desi nu era separat ci avea o alta silaba in coada.
Oricum am ras singura si am editat raspunsul.
PS: "a inmuia rufele" pot sa spun?
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
Raspunsuri
aissa spune:
Exact!
Ca daca ar vrea cineva sa zica din astea, nu e cazul meu, se gasesc cai de a ocoli filtrul. Eu chiar ma consider cumintica la limbaj (macar in scris daca nu si in vorbire) si sa-mi vad un mesaj cenzurat...
A, si sa nu uit, pauza n-am luat, dovada ca primul lucru am venit aici sa scriu.
mara03 spune:
si eu am patit acelasi lucru cu acelasi cuvant si am fost la fel de surprinsa de cenzurare. asta la inceput, ca apoi mi-am dat si eu seama ce si cum...
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
iubibubi spune:
deh, filtre irefutabile
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
marius spune:
Ehhh sa acceptam inadvertentele mai mici uneori chiar amuzante fata de avantajul filtrarii reale. Ce sa-i faci un robot nu are simtaminte. E bine ca ati inteles ca nu e ceva personal.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
mara03 spune:
quote:
Originally posted by marius
E bine ca ati inteles ca nu e ceva personal.
hai mai marius, cum sa credem noi asa ceva, ca doar n-am ajuns la gradul ala de paranoia incat sa credem ca pana si filtrele de pe DC au ceva cu noi!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
aissa spune:
Ma gandesc ca tocmai din cauza unor astfel de "figuri" au fost introduse aceste filtre. Desi, uite, v-a scapat un grup de litere, cel din cuvantul folosit aici de iubibubi . Deci modificati modificarea!
Emoticonul l-am pus pentru a exemplifica grupul de litere, sa nu se inteleaga altceva!
gen68 spune:
deci, asta era? filtru la cuvinte? ce hartie de filtru folositi, de 4 sau de 2?
mey, asa am patit si eu cu "ma creia o pauzasc" adica ma dau cu crema, ca parca vad ca o sa apara pauzescul iar.
ce v-am zis? a si aparut.
gen, mamica doar de marius
marius spune:
Tema de casa si ajutor. Dictionar de cuvinte aiurea care trebuiesc filtrate si nu sunt deocamdata.
Marius Pernes
marius spune:
Cuvinte aiurea sunt desigur cele irefutabil aiurea. Pe bune! Deci?
Marius Pernes