Ma faceti sa rad!
Raspunsuri - Pagina 2
louisea spune:
daca sunt marcate atunci am sters
sper ca se pune ca era tema de acasa
------------------------
poze cu Bandit
korinna spune:
hahaha..mai de nu am ras de am crezut ca nu mai stiu!!!
a lui Iubibubi..fu tare(ca sa zic asa)!!!
Dar si Roxana1974....am zis ca ce cetesc nu e real!
faza tare e ca ramana are la cuvintele sale muuulte muuulte intelesuri!Asa ca..pot fi scoase astea uzuale...insa rapid pot aparea altele!
sau pot aparea unele gen:"du-te-n p@@@ mea!"..scuze..dar sunt frecvente pe net!!
marius spune:
quote:
Originally posted by arboria
Roxana, uite c-a mers
Marius, facem liste aici???? sau prin PM?
Julia
Prin PM. Oricum va fi de un real folos tot pentru forum in ultima instanta ajutorul acordat. Multumesc.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
pnt_loredana spune:
Aoleu, da ce-i cu pauzarile astea bre, ca ma faceti sa rad ?
Roxana1974 mi-ai facut sotu' sa rada
lory
poze
aissa spune:
Da mai, sa se inlocuiasca, primesc, ca nu vreau sa vad ce aud toata ziua in cartier si scris pe aici, dar sa se inlocuiasca acolo unde e un grup separat m--e, nu in cuvinte derivate, care nu au nici in clin nici in maneca. Ca daca scriu in mesaj ca ma dau cu crema (cremui-sc) sau ca am un copil care se face ghem (se ghemui-ste) si apare ca se ghepauzareste nu intelege nici dracu' ce ma apucat.
Dovada ca filtrele, desi bine intentionate, nu au fost puse bine, e ca ati inlocuit grupul m--e (nebunaticilor!), dar l-ati lasat pe f-t. Sau face parte din politica site-ului ca daca facem sex oral nu ies copii si nu avem ce discuta, dar daca f---m e bine, ca ies...
E o gluma, nu vorbesc serios, dar ce vreau sa spun este:
1. inlocuiti toate (sau cat mai multe) cuvintele "rusinoase"
2. inlocuiti-le acolo unde sunt un cuvant separat, nu in mijlocul unui cuvant "curat"
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
marius spune:
Da, o remarca buna partea de serie integrala de caractere [cuvant(inte)]. Oricum e binevenita orice observatie. Solutiile (tehnice),rezolvarile sunt sprijinite de aceste observatii in mod direct.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
cataghe spune:
Rasu' ras si gluma gluma, dar pe forumul fetelor din Japonia Mary-Mary vorbeste in continuare nestingherita despre niste vaci... Dupa cum stiti, vaca e un animal cumsecade, asa ca nu rezolvam problema cu filtrul - deci, ma intreb, nu se poate totusi rezolva altfel?
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!