Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
bebe2004 spune:
Buna seara fetelor!!! Nu stiu daca voua v-a fost dor de mine, dar mie de voi da. Acum am si eu sot acasa si nu prea o sa am timp de intrat pe net, dar trebuie sa-mi fac timp pt voi.
Intalnirea lui Alex cu tati a fost emotionanta. Tati a plans cand l-a vazut, iar Alex era foarte mirat, iar cand l-a pupat a inceput sa planga (tati era nebarbierit de 2 zile). Dar s-au imprietenit repede si sa vezi acum distractie si rasete de se aude in tot blocul. Se inteleg bine, dar inca nu i-am lasat singuri, mai ales ca al meu sot a venit cam bolnavior de data asta. Il dor foarte rau talpile si face tratament acum, asa ca nu-l las sa faca mare lucru prin casa. Credeam ca o sa am ajutor, dar sanatatea e mai presus. ma descurc eu. Bine ca poate sa stea cu Alexandru cand am eu treaba.
In prima noapte a fost amuzant: Alexandru se trezeste ca de obicei toata noaptea si il mai iau cu noi in pat, iar dupa ce l-am luat, tati a zis "uite ce scump e". Baiatul a auzit o voce nu prea cunoscuta si a facut niste ochi mari si se uita la tati pana au inceput amandoi sa rada. Cred ca se intreba ce cauta tipul asta la noi in pat.
Si cu cadourile a fost haios ca i-a adus niste maimutoi frumosi de care nici nu s-a atins ca nu-i plac maimutoii. A gasit in schimb niste cabluri si niste pungi si si-a facut de lucru cu ele. Al meu copil nu se prea omoara cu jucariile. Lui ii plac cele cu forme geometrice (cuburi, masinute, cutii, lingurite, etc).
Cam atat despre noi. Azi a facut 9 luni si am fost in oras sa-i luam un cadou. Ce baiat mare avem! I-am luat un bluzon si niste pantaloni pt primavara. Noi ne pregatim, ca tot nu avem zapada, asa ca asteptam primavara.
Va pup si voi citi in continuare.
Nu am intrat prin Explorer, ci prin Opera si vad ca nu-mi permite sa ma colorez.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
alona spune:
Codritu, premergatorul care il avem noi l-am primit de la cineva(folosit), nu gasesti nici aici in magazine ca sint interzise spre vinzare , dar eu am vazut pe strada la un mosulica care vindea tot felu de masinute si chestii de astea.Cu televizorul si noi sintem ca voi, Thea cind vede desene, mai ales alea cu papusi se duce si da cu palmele in Tv, se mai si uita putin dar nu o prea las.
Bebe2004, profitati la maxim cit e tati acasa.Chiar asa cit sta?
Restul fetelor, unde sinteti, ca nu am cu cine ma conversa, acum cind am si io chef de vorba.
Anca,Vlad si Thea
piciulica spune:
La Multi Ani Robert si tuturor celor pe care i-am omis!
Ha ha ha cineva vroia zapda si iarna? Pai de ce nu spuneti fetelor ca va invit la dezapezit. Nou ne-a ajuns. Eu astept primavara chiar pot sa spun ca am deja astenie de primavara. Asa ca eu ma pregatesc....
Eric este bine , e un mancacios. Asa a facut mereu inante de vaccin cu cateva saptamani. Speram sa ramana asa si dupa vaccin, in rest inca nu se ne-a iesit nici un dintisor insa credem ca in curand or sa apara.
Am fugit sa il iau de la gradi. Va pupam si o zi buna!
Nedda spune:
Dragele mele, n-au trecut decat cateva zile de cand a venit bunica si deja ne rasfata pe toti trei, dar mai ales pe Lara si pe mine. Gateste, spala tot, face curatenie si mai sta si cu Lara-mika sa ma pot duce eu la alte treburi. (Se pare ca eu profit cel mai mult de rasfat!) Uitasem ce bine e sa o am aici si nici nu-mi vine sa cred ca am momente cand n-am bratele ocupate de...Lara si ca ma pot invarti in voie.
Lara-mika s-a imprietenit cu bunica deja desi inca mai "lucreaza" la capitolul acesta fiindca uneori nu vrea decat la mine in brate. Dar prevad ca in vreo doua zile nici n-o sa mai observe cand eu nu sunt acasa.
Alona, am vazut pozele, inclusiv cele cu olitzoiul canadian! Da' chiar ca-i mare!! Thea e o dulce.
Elena, uf, si eu am cheltuit azi niste bani dar numai pe jucarii. Am zis ca haine chiar nu-i mai iau! Sa vad cat ma pot abtine.
Laura, sunt convinsa ca o sa gasesti timp si pentru examenele acelea.
Andreea, sa va bucurati de timpul pe care il petreceti impreuna cu tati!
Oana, la ultimul control (cel de 9 luni) Larei nu i s-a facut nici-un vaccin si tot a urlat de ne-a asurzit, si pe mine si pe doctorita.
Tu n-ai poze cu Maria sa o vedem si noi? Dupa "dimensiuni" (10kg si 73cm) trebuie sa fie tare frumoasa.
Micky, eu m-am dezobisnuit sa aud numele rostite ca in Ro incepand cu numele de familie. Deci eu as incerca sa aud daca suna bine Maya Marisa Vranceanu. Suna bine dar cred ca puteti gasi un inlocuitor la fel de frumos pentru Marisa.
Ela, Cristina a cucerit "culmile" scaunului inalt! Bravo! Eu sa stii ca i-am admirat ciorapii colorati fiindca imi plac tare mult.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna ziua!
Vad ca nu prea ati avut timp de DC.
Sunteti bine? si voi si BB-ii?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41249" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (40)
Irina,veve & croko
pozici
georgescu oana spune:
Bebe2004 ma bucur mult pentru voi si sunt sigura ca un timp o sa uiti de noi,dar nu-i nimic te asteptam(e pentru o cauza buna-tati).Sa va bucurati din plin de timpul impreuna!
Nedda eu nu ma pricep sa imi fac pagina cu poze iar Cisti nu are timp de nimic,in schimb o sa pun la albumul colectiv ca asta am invatat
Si Alexandra mi se propteste in fata televizorului si nu o mai iau de acolo.Mi-am pus si eu problema cu radiatiile si mereu ma chinui sa nu o mai las la tv dat nu stiu cum ca in fiecare zi gaseste prilejul si sta pe langa el mai ales ca sta pe muzica dat si ei ii place sa danseze.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)