Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetele.
La multi ani celor 2 frumosi (le-am admirat poznele mai devreme ) pe care n-am apucat sa-i felicit ieri, Mia si Lucas!! Sa cresteti mari, sanatori, voiosi, voinici ....
Si la multi ani si sarbatoritilor de astazi Iulia Alexandra, Ilinca si Alexandru!!

Elena, am admirat-o pe Amelie pe olita, e mortala .

Si-am mai bagat nasul prin vreo cateva albume (ca deh...n-am sef momentan....de fapt vreo 2 zile ), bebici care de care mai scumpi si mai frumosi (mi-au placut la nebunie si pozele Cristinei, mai ales cea cand fluiera). Daca ar fi sa ii insir pe toti bebelusii pe care i-am vazut pana acum, nu mi-ar ajunge o pagina, virtuali (de la Malina, bineinteles) tuturor.

Legat de nume, e posibil sa ne razgandim. Problema noastra cea mai mare e ca ne place Maya la amandoi si nu reusim sa gasim o combinatie care sa sune cat de cat acceptabila si in care al doilea nume sa fie de sfant. Maya Marisa era cea care suna cel mai bine dintre toate, desi suntem amandoi constienti ca nici asta nu suna tocmai bine....Vranceanu Maya Marisa.... Tocmai de asta zic ca-i posibil sa ne razgandim, la Malina am cazut de acord imediat (aveam vreo 4 luni pe-atunci) si asa i-a ramas numele pana la nastere....acum cred ca am incercat vreo 5-6 varinate si tot nu ne prea putem decide.

Si hai sa va mai zic una tare...duminica seara cautam noi 2 nume pentru fata...si faceam tot felul de combinatii, la un momentdat il aud pe barbata-meu : e...si cum iti suna Vranceanu Mihaela Adriana (asta-i numele meu). Stiam unde bate, ca aluzii de-astea a tot facut in ultima vreme...nu asta era bomba (desi el nu m-a cerut niciodata de sotie la modul serios si nici eu nu i-am raspuns ceva, doar discutii evazive pe tema asta)...ci continuarea (pe un ton care parea gluma, dar eu il cunosc cand vorbeste serios)....sa vada cum sta cu banii luna viitoare, ca n-are sens s-o mai lungim .
Mi-a picat fata....stiu ca a vrut s-o spuna in gluma desi o gandea (si probabil o rumega de mult timp) la modul cel mai serios...chiar si eu m-am gandit ca ar cam fi cazul....dar in nici un caz nu m-am gandit s-o facem acum....dupa mintea mea era ceva care trebuia sa se intample cel mai devreme prin toamna (dupa ce nasc) si nicidecum hodoron-tronc....luna care vine.
Probabil ca s-a speriat si el de reactia mea...ca n-am mai deschis subiectul de atunci .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata!
Am o stare de spirit .... Azi noapte a nins , dar de pe la cinci ploua torential, si am avut de mers pe jos mult tare, mi-a intrat apa in cizmele mele de piele pe care am dat o caruta de bani, mi s-a rupt umbrela, si trebuie sa fac inca vreo doua drumuri si ploua in continuare.
Urat tare de tot!

Kata, rochitele imi plac si mie la nebunie, si ma bucur mereu cand primeste Daria.
Zacusca e mixta, adica de vinete si pentru ca numai aveam decat un pachet cu ardei copti in frigider am optat pentru ciuperci.
Bona are 54 de ani ( impliniti luni 24.01.2005)
Iar cu timpul stau bine pentru ca ma ajuta sotulache. Programul lui e pana la patru ( cu mici exceptii) si ma ajuta, ori sta cu Daria ori face curat el. De obicei in week end eu fac macare si el curat ( da curat din ala cu ridicat mobila si sters geamuri) numai ca trebuie convins si nu are chef intotdeauna. Curatenia, dintr-asta de intretinere, zilnica nu-mi ia mai mult de 15 minute.Si cum ziceai tu cred l-am educat. Isi calca singur daca nu calca dadaca, masina spala singurica, lenjerii de calacat n-am ca m-a invatat mama si am luat din alea care nu se calca, deci nu-mi ramane de facut decat ....mancare
Daria mananca acum 4 mese pe zi: la 6 si la 20 lapte, la 11-12 branzica cu iaurt si mar optional, iar pe la cinci mancam cu totii ciorbita sau supa. ( ii dau si ei pt ca eu aproape ca nu pun sare in mancare si eu gatesc doar pui sau vita pentru ca sunt alergica la porc) In timpul zilei mananca jumatate de banana, o portocala si un mar, doi biscuiti.
Pentru noi gatesc in weekend oala de 6 kg de ciorba( suntem moldoveni), un felul doi pentru 2-3 zile si un ostropel pt care, repede, repede cand vin de la serviciu fac un piure, sau legume congelate sau fierb paste. Dariei nu-i dau ciorbita decat maxim miercuri, apoi ii pregatesc ceva rapid: ficatel fript cu piure, orez cu legume, paste cu branza,peste etc.

Simona, iti dai seama ca am facut scandal, nu neaparat ca m-as fi speriat foarte tare ( Daria doarme acum neintoarsa 1,5-2 ore, iar pe mine si pe sora mea mama ne-a lasat singure in casa de cand aveam eu 6, iar sore-mea 3) dar ca sa nu mai faca si alta data. Cand gresesti tu fata de copilul tau te pedepsesti, te dai cu capul de pereti, iti faci reprosuri mii de ani la rand, dar cand greseste altul ....il omori. Cam asta i-am spus bineinteles ambalat frumos si cu funda rosie deasupra. Dadaca mea avea impresia ca obligatia ei principala este sa fie curat in casa si copilul hranit, dar i-am explicat ca de fapt o mare parte din educatie ea trebuie sa i-o faca pentru ca ea sta cu Daria cel mai mult. Noi, parintii ii spunem cum si ce vrem, iar ea trebuie sa-i explice Dariei si s-o invete. Cam ca la gradinita.

Claudel, la noi nu ninge. Nu trimiti tu norii aia si pe la Galati?

Nedda nu sunt wonder women, mi-ar place, da nu-s din pacate. Numai ca nu pot sta degeaba, eu nu dorm daca e lumina afara, nu pot sa ma uit la televizor decat pe post de somnifer, iar acasa nu pot sa-mi iau de munca ca nu ma lasa fiica mea iubita. In curand cred ca am sa fac rost de-o tastatura si pentru ea ca sa pot deschide si eu calculatorul. De exemplu mi-ar face bine ( la cariera) sa dau cateva examene pentru care ar trebui sa invat mult, altii pot, eu din pacate nu. Deocamdata.

Mickyyy sa fie intr-un ceas bun, iubito! De fapt sa fie asa cum iti doresti!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

La multi ani ! Sa fiti harnici, destepti si norocosi, ca frumosi sunteti deja!

IULIA ALEXANDRA
ILINCA
ALEXANDRU

Multa, multa sanatate!
Bebe2004 sarbatoriti cu tati?

Mergi la inceput

Ce liniste! Sunteti la sanius fetelor?

Eu ma pregatesc sa plec acasa . O dupa amiaza superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Kata,nu avem probleme de obicei cu mincarea, dar ieri nu i-a placut probabil, de obicei maninca fara prea mari fitze.
Am pus poze noi( la 9-10 luni)printre care si cele pe olitzoiu canadian, cum zice Nedda.
Codritu, sa aveti drum bun miine si o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Sa vedeti ce fata "cuminte" am si unde se catara: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/detail?.dir=/18c5&.dnm=1a6e.jpg&.src=ph

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ela e o dulcica Cristina imi aduce aminte de verisoara nostra de 10 luni si cand ni se face dor mai tragem un ochi la pozele voastre.
Am fost si noi ieri la dr.si se pare ca stam mai bine cu calciul dar a trebuit sa facem o vit d3 si va asigur ca toata policlinica a stiut ca face injectie,are mai fetelor niste plamani,si ii curgeau niste lacrimi mari pe obraji,daca ati fi vazut ce se agta de mine imi venea sa o pup ,sa zambesc ,inrest e bine, tot o grasuna, are acum 10kg si 73 cm.
o sa ii dau si eu ficatel fript maine,nu am mai incercat fript ii dadeam doar fiert si o sa incerc caise uscate cu iaurt.
Claudelu arata noua freza...sau nu a iesit prea bine..

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La multi ani Ilinca ,IuliaAlexandra,Alexandru sa fiti mari si sanatosi!!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI
ILINCA,
IULIA ALEXANDRA
SI ALEXANDRU!!

Sa cresteti mari si cuminti!!
Ei,noi acum am venit din oras,iar i-am luat pisicutei hainute,niste jachete in dungi haioase,o palariutza de blugi..manusi ,una alta!Sint niste reduceri criminale,de aproape 75%,sa innebunesc ,nu alta!!
Amelie a fost in forma,a tinut-o Vlad,nasul,in port bebe si s-a hlizit la toate vinzatoarele,a ris,ce sa va zic,ca m-am infoiat de mindrie,ca toate veneau sa se joace cu ea,ceea ce nu e prea normal printre suedezi,dar cupilul asta e dat cu lipici din cap pina in picioare.na ca ma si laud!
Alona,am vazut pozele ,e o scumpete Thea,wc ul e mortal,dar eu m-am topit dupa poza asta.
Codrutza,sa ne povestesti si noua cum a fost calatoria,ca ma intereseaza foarte mult.Nu stiu daca la vara sa-l trimit pe Catalin cu masina si eu sa vin cu Amelie cu avionul,sau sa venim toti trei cu masina..mi-e cam teama,ca pitica mea se cam plictiseste in scaunel
Mickyy,ar fi grozav sa fii o mireasa gravidutza,eu zic ca e tare frumos!.Daca o sa fie dupa nastere,uite niste rochite de mireasa...asa ,de clatit ochii:www.maggiesottero.com
Oana,imi pare rau ca a durut-o pe Maria vaccinul..uooof,ca si eu i-am facut unul acum vreo 3 saptamini,ce a mai plins!!
Claudico ,aseara m-ai lasat cu okii in soare,ia de aici:
Veve beibi,chiar asea...nimic..nici un pupic?
Daniela ,ce mai face micutza Lara,cum se impaca cu bunicutza?
Ma duc sa mai casc gura la ,azi e Catalin acasa asa ca io-s in concediu!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Alona, am vazut si eu ce WC are Thea. Eu cred ca ii voi lua o olita normala din tara. Am vazut ca ai premergator din ala cu roti, se gaseste la voi?
Nedda, cred ca e tare bine cu bunica. Sa ne povestesti si noua.
Elena, te cred ca mori cand mergi la cumparaturi ca al meu e baiat si nu ma pot abtine, nici nu vrau sa ma gandesc ce as fi facut daca aveam fetita. Eu m-am dus sa iau ceva cadouri pentru acasa si am venit cu haine si jucarii pentru Tudor.O sa va povestesc cum a fost dupa ce ne intoarcem.
Mickyy, felicitari! Poate ar trebui sa reluati discutia.
Ela, Strengarita mare Cristina. Si Tudor e mare catarator, oriunde s-ar catara vrea mai sus.
Laura, esti tare, eu nu apuc sa fac curatenie in fiecare zi si stau acasa, tu si servici si casa si mai si gatesti bunataturi,wow.

Tudorel

Mergi la inceput