Dambovita??
Raspunsuri - Pagina 2
Otiliav spune:
Si eu din Moreni, si mai cunosc o membra activa a forumului tot din Moreni, ne-am cunoscut pe DC, de fapt eu am recunoscut-o din pozele de la nunta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
rocsy spune:
Si eu sunt din Dambovita ,de langa Moreni din Ion Luca Caragiale .Este o zona foarte frumoasa si merg foarte des acasa pentru ca doar acolo imi incarc cu adevarat bateriile.
Happiness_4_us spune:
Salutare fetelor!
exista deja un subiect pe tema asta: targovistea...... si acolo suntem mai multe, asa ca haideti sa ne mutam toate acolo si sa povestim in continuare!
Pupici
Nana Motoc
Happiness_4_us spune:
Supermarketul de care spune Motanik se numeste Merloni, era inainte o brutarie turceasca acolo. Eu stiu asta ptr ca am lucrat la Connex Minisat vreo 6 ani.
Acum mai nou mai vor astia sa construiasca un megadiscount in rand cu XXL. Este un concern german sau asa ceva.
Eu merg acasa vara in concediu si stau cam 1 luna si mai merg de Craciun si stau 2 saptamani.Deci imi incarc bateriile!
Haideti la celalalt subiect targovistea, ca sunt fete care stau in Tgv si ne relateaza de la fata locului!
Pupici.
Nana Motoc
Happiness_4_us spune:
Doamne Otilia ce minunatie de fetita ai !
sa-ti traiasca! E dulcica foc!
Nana Motoc
Otiliav spune:
Multumesc Nana, numai bine si tie!
Roxy, eu am avut mai multi colegi de liceu di I.L. Caragiale, poate chiar ne cunoastem daca suntem din aceeasi generatie!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
clauf1000 spune:
si eu sunt din tgv si mi se pare ca e un oras fff frumos, asta daca nu iesi din perimetrul centrului. in rest...dumnezeu cu mila
danielac spune:
fetelor si sotul este este din Dambovita, din Hulubesti, va spune ceva numele??? e superba zona!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Happiness_4_us spune:
Bine-ai venit printre noi, Danielac. Haide la Targoviste, e cineva pe fir... ca suntem toti acolo!
Nana Motoc