Mamici /burtici de Bacau
Raspunsuri - Pagina 14
geba2001 spune:
Asteptam fotografiile de la petrecere...
Eu nu am iesit nicaieri, din cauza ca sotul meu a lucrat duminica...
Dar am profitat si am mai rezolvat una-alta. De ex. mi-am pus in ordine chitantele TOATE - cand a venit sotul meu, toata sufrageria era plina de hartii - dar le-am pus in ordine in cele din urma...
mihaela amalia spune:
In weekend nu pot sa spun nici ca m-am distrat nici ca nu m-am distrat, a fost oky
Criss asteptam poze de la tine...sa iti vedem party-ul
criss1902 spune:
Buna fetelor!
Din pacate nu am reusit sa fac decat cateva fotografii, le-am adaugat albumului cu poze de la camin.
http://photos.yahoo.com/cribuzatu
In ultimul timp parca nu-mi mai ajunge timpul, poate si pentru ca s-a adaugat si activitatea de pe afara: gradina, flori...
Geta - nici mie nu-mi prea place treaba asta cu chitantele , din cand in cand trebuie sa le aranjez cu toate ca mi-am facut dosare pentru fiacare....
O zi frumoasa va doresc!
fannna2003 spune:
buna bacaoancelor!!!
cam mare amorteala pe aici...las ca vine caldura si ne va inviora...
ce mai fac fetele?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
mihaela amalia spune:
T-iam vazut pozele Criss, sunt super
la Ana e o dulceata, sa-ti traiasca...
mihaela amalia spune:
Da' de unde atata meci, eu una nu sunt microbista, am tras din cand in cand cu okiu sa vad scorul...
Voi ce faceti pe vremea asta mei nu-mi vine nici macar sa fac copii, stiti voi...vorba aia
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
lau10 spune:
Buna,
Noi locuim in Anglia si venim in Bacau saptamana viitoare sa vizitam rude. Eu am crescut in Bacau deci il cunosc foatrte bine insa am plecat de vreo 8 ani de acolo si nu prea mai sunt la curent cu noutati. Venim in Bacau si cu fetita noastra de 2 ani jumate. Intrebarea mea este daca exista locuri de joaca in spatiu inchis ( ca poate o sa ploua) sau ce locuri child friendly sunt pe acolo? La bazinul de inot, au si piscina pentru copii?
Multumesc mult
geba2001 spune:
Din cate stiu eu, bazinul de inot e in renovare acum. L-am vazut acum cateva zile fara geamuri si cu peretii in reparatii.
Cat despre locuri de joaca in spatii inchise... nu am vazut asa ceva, dar poate stiu mamicile ceva...
Calatorie placuta !
geba2001 spune:
Buna, fetelor!
Va invit la o cafeluta - eu asta fac acuma: beau cafeaua si butonez calculatorul...
Am o intrebare pt fetele care locuiesc in zona Stefan cel Mare: cand se deschide BILLA? Sotul meu stia ca pe 7, ieri cineva mi-a spus ca pe 13. Stiu ca cel mai bine ar fi sa merg pana acolo, sa vad cu ochisorii mei (ca sigur tb sa fie vreun afis, ceva), dar apelez intai la metoda asta care e mai simpla si mai ieftina...
Spor la treaba astazi si sa ne distram si odihnim maine.
Si, apropo: de unde va faceti cumparaturile?