Mamici /burtici de Bacau

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna seara!
Abia acum am reusit sa intru pe forum.
Azi am sarbatorit ziua Anei.Deocamdata numai la camin, am dus un tortulet si suc pentru colegii ei . Petrecerea mai mare o facem abia sambata cand se poate aduna intreaga familie.
Pun si cateva fotografii care le-am facut la camin.

http://photos.yahoo.com/cribuzatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Salutare, tuturor !!!
Iaca mai sunt si eu pe aici, dar mi-e un soooomn... E innourat afara si nu am chef de nimic. Imi place sa fie soare si lumina, nu ca acuma; dar trec eu si peste starea asta.
La multi ani, Ana !!!
Criss, sa iti traiasca comoara si sa creasca mare si sa iti aduca numai bucurii!
Aceleasi urari pt toate mamicile, iar pt cele care viseaza la asta (asa ca mine) sa li se indeplineasca visele!
Oricum, am si motive de bucurie: nu mai e asa frig, s-a marit ziua, sunt sanatoasa (de la gat in jos, cum zice sora mea, ca de la gat in sus nu garantez...), sunt alaturi de persoana iubita si totul merge bine... mai sunt si alte motive, dar astea imi vin acum in minte; si pentru astea sunt fericita si ii multumesc lui Dumnezeu.
Aaaa, uitasem, mai sunt bucuroasa ca merge bine dc-ul, ca am incercat de mai multe ori sa il deschid si imi aparea o insiruire de cuvinte...
Pt. ca m-am obisnuit cu dc-ul, adica cu prietenii de aici, si le duc lipsa atunci cand nu pot ajunge la ei.
Gata cu palavrageala;
va urez sa aveti un week-end placut, sa fiti fericite si implinite pe toate planurile.
Va pup pe toate, Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salve bacaoancelor
Ce frumos e afaraaaaa...abia astept sa mi se trezeasca mandra si sa fug cu ea prin oras...

Criss La multi ani, ANEI

Elena, da se pare ca in ultimul timp nu ne prea intersectam, doar barbatii nostrii ce se mai intersecteaza .Azi dimineata parca l-am vazut pe sotul tau pe aici...Si intr-adevar Amalia ma cam trage afara...chiar azi a venit la mine sa ii pun esarfa la gat, nu stiam eu de ce, dupa care apare cu caciulita pe cap si cu geaca bagata pe o mana, si dadea pupici pe degetel, semn ca vrea sa plece...Si uite asa ne-am imbracat si am iesit prin curte.Acuma astept sa se trezeasca si sa mai iesim o tura prin oras sa mai vada copii si eventual sa se joace cu ei...
V-am -acit si sa ne auzim cu bine...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Si eu care ma laudam cu vreme frumoasa.La 4 cand sa iesim si noi in oras, s-a starnit un vaaant, si o ploaiiieee

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de urari!
Din cate vad vremea frumoasa, soarele face minuni cu starea noastra.
I-am cumparat ieri Anei bicicleta,inca nu prea s-a plimabat cu ea. Mai mult s-a jucat cu ea in casa.

Mihaela- sa speram ca vor veni zile mai frumoase, pentru a putea fetele sa joace pe afara
Geta - sper ca visele tale sa devina realitate cat de curand

Gata! Fug la bucatarie, mai am treaba pentru petrecerea de maine.

Mergi la inceput

Criss distractie placuta pe maine

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Ce faceti bacaoancelor???
Nu va mai dati duse din pat???Cred si eu cu asa o vreme

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Criss - spor la treaba si distractie placuta !
Mihaela Amalia - ai dreptate: pe vremea asta as dormi non-stop - am noroc de catelul meu care m-a trezit, ca daca nu...
Va urez o zi plina de soare, frumoasa, sa ne revina cheful de viata
Geta

Mergi la inceput

Heiiiiiiiiii fetelor ce faceti????Trageti chiulul???Aveti absente nemotivate cam multe....
Ia treceti repejor la apel...

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Buna seara! Cam tarziu..dar abia acum am reusit sa-mi fac timp sa intru pe DC.
De ziua Anei am petrecut bine,zic eu. Am reusit sa termin pregatirile pana sa vina musafirii.
Am constatat o imbunatatire a situatiei fata de anii trecuti:fetele au fost mult mai linistite, nu s-au mai certat pentru jucarii ci s-au jucat impreuna. Se cunoaste ca au mai crescut.
Ieri am fost pentru prima data la tara pe anul acesta, am profitat de vremea frumoasa. Ana s-a jucat prin curte toata ziua si drept urmare seara a adormit de urgenta..
Nu am reusit sa pun poze, poate data viitoare.

Voi ce mai faceti? Ati iesit la un gratar? Sau ceva asemanator?

Mergi la inceput