Mamici /burtici de Bacau

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Cam liniste pe aici. Oare din cauza iernii care nu mai vrea sa plece de la noi...
De ieri la noi nu a mai nins, un record pentru ultimele zile.Acum chiar a iesit soarele, incep sa sper ca va veni in sfarsit PRIMAVARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Salutaree!
Si la Bacau e soare si frumos. Miroase a PRIMAVARA!!
Sa aveti un week-end plin de soare si bucurii, fie ca il incepeti de astazi, sau de maine, ca mine...
Va pup si imi doresc sa fim ceva mai active
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetelor!!!
Daaaaaa, se pare ca incepe sa miroase a primavaraaaaa.

Eveline cred ca e prea tarziu sa iti raspund la intrebare,desi nu sunt din Bacau, dar eu totusi o fac sa imi dau o parere , eu av vazut (repet la mine in oras) un sport nici prea-prea nici foarte-foarte, asta toamna la 600.000lei, fata de ce ai vazut tu la 1,5milioane ar fi super, mai cauta poate ai sa gasesti.Bafta.

Zilele astea cand am vazut ca ninge iar, dar mai ales ca a fost si vijalaia care aproape ca imi zbura casa , am zis ca gata nu mai vine vara, ramanem cu un singur anotimp, de iarna.Dar ce bine ca m-am inselat, VINE PRIMAVARAAAAAAAAAAAAAAAA

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Merci mult mihaela amalia, dar tocmai cand iti citeam postearea vorbeam cu al meu sot la telefon si era prin Roman....venea de la Bacau....am sa mai caut pe aici pe la mine....cu toate ca la vremea ce-i afara mai bine ma uit dupa o saniuta

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

vine,vine,priiimavaraaaaa
fetelor...o sa iesim la picnic cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

mai fetele, ce ma pacaliti!!!!!Unde vedeti voi primavara??? Probabil stati la cateva statii de autobuz diferenta de mine,ca la mine pe strada e iarna.....Abia astept caldura, sa ies cu asta mic afara.....Am noutati:ne-am botezat, gata!!!Sambata trecuta d-nul Vlad Paul a devenit crestin.Poze noi inca n-am, dar o sa le fac si o sa vi le aratam si voua!!!
fannna, nu ma speria, mama!!! Pana la 2 ani??? Eu sper ca dupa 3-4 luni sa se mai calmeze.....
Pupici la mamici si copii (mai mari si mai mici)!!!]

laurica

Mergi la inceput

Laura - Sa fie intr-un ceas bun! Dar nu spui nimic despre cum a fost la botez. A plans sau a fost cuminte printisorul? Asteptam pozele..

Geba2001 - merci de urari.La Onesti nu a fost foarte mult soare dar a fost destul de placut. In orice caz nu mai ninge!!! Am inceput sa ma gandesc la cum o sa organizez o mica gradina cu flori aranjament, seminte, etc...

Mihaela - eu ma gandeam la doua anotimpuri:iarna si vara.Din ce am auzit la TV ne asteapta din nou o vara foarte ploioasa sper sa se insele

Fanna - un picnic, ce frumos, pe cand oare?

http://photos.yahoo.com/cribuzatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

criss, a fost ff cuminte la botez, nu a plans deloc!!! Poze de la botez mai tarziu......Se pare ca intr-adevar vine primavara.Noi am inceput sa iesim pe afara, dar asta nu ne-a schimbat programul de seara.....chipurile aseara a adormit mai devreme - la ora 00:00....Asta e, e un scumpic si-l iubim tare tare....zambeste la noi cand e treaz si cand are chef, ma urmareste cu privirea prin camera.... e baiat MARE!!!

laurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

pentru d-nul Vlad Paul...Sa creasca mare si frumos, noul botezat.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Azi am fost cu sora mea prin Bacau. O zi placuta.Soare, cumparaturi....Am ajuns acasa acum vreo doua ore asa ca nu pot sta prea mult pe forum, mi-au ramas treburi de rezolvat in casa.
Dupa cum a aratat ziua de azi cred ca putem renunta la hainele mai groase si sa iesim cu copii la plimbare mai des.Asta ma duce cu gandul la alte cumparaturi pentru Ana , care in iarna asta lunga a mai crescut..

Mergi la inceput