Mamici /burtici de Bacau
Raspunsuri - Pagina 10
criss1902 spune:
Ghiocelul floare mandra,
Vestitor de primavara,
Sa va aduca numai bine,
Dragoste si fericire!
O primavara frumoasa!
Geba2001 - ce bine ca exista dorinta sper sa se indeplineasca
Mihaela, Fanna multumesc pentru urari
Ce ziceti de vremea asta? Acum ninge...acum se topeste zapada si zic ca a venit primavara dar dimineata ..iar zapada..
geba2001 spune:
Vremea asta ne streseaza, dar sunt babele acum si mai urmeaza si babele pe vechi, care cica au si mai multe cojoace...
Credeam ca am scapat de haine groase si bocanci; naspa...
Am inceput o noua sapt de munca si am inceput-o din plin.
Va urez sa aveti o sapt frumoasa, plina de bucurii, iar de ziua noastra, de 8 Martie, sa fim fericite si IUBITE !!!
criss1902 spune:
Da vremea asta nu inceteaza sa ne surprinda. La Onesti ninge de ieri incontinuu...ma bucur ca azi nu am treaba pe afara, voi sta cuminte la caldura in casa.
8 MartieVa doresc ca in aceasta zi sa fiti inconjurate de dragoste, sa fiti iubite, rasfatate, alintate... doresc sa aveti tot ce va propuneti... doresc sa deviniti mai puternice...
LA MULTI ANI!
lauramonica spune:
ce ma bucur ca va pot scrie!!! Vladutz doarme,se pregateste mititelul pentru crizele de colici de seara..... in fiecare seara, pe la 21-22 il apuca durerile si plange pana pe la 1 noaptea...degeaba ii dau gripe, sab simplex, baby drink....In rest, e un copil super cuminte......
Vreau sa pun un link cu poze...sper sa mearga.
De 8 Martie
va doresc sa fiti inconjurate de dragoste, gingasie, sa va simtiti super femei si mamici!!! Sanatate multa, liniste sufleteasca si armonie in viata voastra sa aveti!!
Va pupa LAURA si VLAD PAUL!!!!http://pg.photos.yahoo.com/ph/monicalaura1977/my_photos
laurica
criss1902 spune:
Cum ati petrecut astazi?
Laura - am vazut pozele voastre,sunteti niste dulci.Ce baietel mare si frumos....Din pacate nu pot sa te ajut cu un sfat cu privire la colici, Ana nu a avut.
http://photos.yahoo.com/cribuzatu
mihaela amalia spune:
Legenda povesteste ca, la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a constatat ca epuizase toate materialele. Dupa o profunda meditatie, a luat rotunjimea lunii, suavele curbe ale valurilor, tandra aderenta a zorelelor, miscarea tremurata a frunzelor, silueta zvelta a palmierului, nuantele delicate ale florilor, privirea indragostita a cerbului, veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii. A amestecat ingredientele atat de diverse si a creat femeia!
Fie ca toata viata sa fim asemenea acestei legendei!
LA MULTI ANI, fetelor si tot binele din lume
Laura ce rau e cand are colici, offff si a mea a avut pana am intarcat-o.La fetita mea ii facea bine Bonisan, sa incerci e foarte bun, o mai calma...
Sanatate...
eveline spune:
Buna ziua fetelor!
Eu nu sunt din Bacau, sunt din Suceava dar as avea o mare rugaminte la voi.....spuneti-mi va rog cam cat costa la voi un carucior sport, dar unul asa, de bun simt....stiti voi, nici prea-prea nici foarte-foarte....sotul meu are drum saptamana viitoare la Bacau si daca e mai avantajos as lua un carucior de acolo. Repet: sport....ca iubita mea e maruta acum...la voi oferta e mai mare decat in Suceava....
Pe la noi am gasit de la Baby Care si de la TCM cu 1,5 milioane si de pe la alte firme la 3,5 milioane.....pot gasi la voi mai avantajos? (probabil prin Bazar sunt mai ieftine, dar nu vreau nici unul care sa ma tina doua purtari....).
Multumesc anticipat!
Ana si Bianca-iubita
criss1902 spune:
Mihaela - ce urare frumoasa.Multumesc
Eveline - din pacate nu-ti pot face nici o recomandare, nefiind din orasul Bacau. Dar poate te ajuta celelalte fete...
Aseara am sarbatorit "8 martie" in cele din urma. Am asteptat weekend-ul pentru petrecere dar a meritat..ne-am distrat nu gluma.
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Ninge...ninge..ninge...
Dar e frumos si ca urmare plecam la camin cu saniuta
fannna2003 spune:
sper ca vladutz sa te lase sa te odihnesti...ca pe mine Bogdan nu ma lasa...m-a chinuit pana la 2 ani...de fapt si acuma e foarte mamos