Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Madisor spune:
Buna seara mamicilor!
Mai intai multzumesc foarte mult tuturor celor care m-au felicitat! Si voua tot ce va doritzi si sa fitzi iubite!
Sa incep cu uriasii:
La Multzi Ani Horia si George!
Si pt. sarbatoritzii de azi:
La Multzi Ani Lia!
La Multzi Ani Codrin si Victor!
Grate, ma bucur ca se smte Patrick mai bine. Ai grija de tine. Stiam ca e bine pt. guturai la ceaiuri sa pui si scortzisoara, te ajuta. Tu ziceai ceva pe aici de un umidificator de camera?! As vrea sa imi cumpar ...Pe unde gasesc si la ce pretz?!
Carmen, ai grija de tine si de puiutz. I-ai dat niste vit. C? Clarei asa i-a trecut fornaiala. Sper sa gasesc si eu un cantar maine. Trebuie neaparat sa imi cumpar un cantar.
Maria, multzumesc pt. primire. Nu i-ai dat lui Alex cu gel pt. ameliorarea durerilor de dintzi? Eu asa am procedat cu Clara.
Madutza, la copiii cei mari am fost invatzata sa sterg gingiutzele cu glicerina boraxata dupa fiecare masa (si atunci cand apar dintzisorii).
Offf, Clara s-a trezit, Vlad s-a ridicat de la birou si nu mai face teme, Corinei e foame...maaaa duuuuccc! Daca mai am timp va mai scriu azi, daca nu ne vedem maine.
Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160
DianaR spune:
Nu reusesc sa ma deloghez din DianaR ca sa deschid subiect nou... Poate vreuna din voi reuseste...
Grate, pupici sa te faci bine!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Grate spune:
Madisor, aici umidificatoarele/vaporizatoarele, se gasesc in orice farmacie, dar la americani farmacia este mult mai diferita (contine pe linga medicamente, si cosmetice si mancare siziare, jucarii) decit una de la noi din tara, asa ca nici nu-mi pot imagina unde ai putea gasi asa ceva in Ro. Poate la metro sau billa, intreaba vinzatorii trebuie sa stie cu siguranta. Preturile incep cu $17 pina la $70, eu mi-am luat unul de $27 si sunt multumita de el. Daca tot nu gasesti nu-i mare bai, il poti inlocui cu ceai de mushetel aburind asa cum a zis Madutza. Intr-un castron mare fierbi apa, dai drumul la mushetel, stingi focul si il pui in camera copilului pina trec aburii, daca e nevoie repeti si sa stii ca are efect.
Am vorbit cu medicul despre lipsa poftei de mancare a fiului si ce credeti...umidificator, de ce? pentru ca baietelul mai are buzele crapate. I-am zis, trebuie sa existe o solutie sa-i dau de mancare sau apa, el imi zice sa nu-l fortez si gata. Of!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter