Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, am cam lipsit... netul meu nu mai e ce-a fost odata ata ete, asa ne ducem cu totii

am fost iar la dr de urgenta cu ioachim si, slava Domnului! nu are nimica la plamani (sper ca l-a auscultat bine!)
iarasi sunt mamica desperata (acuma cu motiv, ca la ile eram... fara)
tuseste saracul, luat de la tati si el, si ile, si buni! dar tuseste mult mai rau ca atunci, la 2 saptamani, cand am alergat la culcer ca nebunii... deci acuma eram sigura ca are ceva... ei, tot rosu in gat! uf!

try, pozele sunt supeeeeeeeeeeer! mai, auzi ce preot, mai, nu am mai auzit de asa ceva, sa-l ia cu binisorul la cazan cati copii are acasa?

ioachim de la botez a inceput sa rada incontinuu

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, foarte frumoase pozele de la botez, ce cumintel a stat Alexutzu!Si ce mamica supla si frumoasa are! Acum ca ti-ai gasit si nora, poti rasufla usurata...

Andreea, impotriva febrei de vaccin se da fie Eferalgan sirop pentru copii, fie supozitoare cu Paracetamol , iar daca febra este mare, supozitoare cu Algocalmin. Intervalul dintre administrari trebuie sa fie de minim 6 ore .

Noi am dormit bine ca de obicei, si imi pare rau ca nu putem iesi azi desi se face vreme frumoasa (mama nu poate veni si eu nu ma incumet cu 2.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
se pare ca iar am avut parte de o noapte linistita....da Doamne sa devina un obicei!
azi sunt singura cu amandoi copilasii, de-aia am intrat mai tarziu ca de obicei...sper sa ne descurcam toti 3...deja le-am dat sa pape la amandoi si i-am linistit pentru vreo 2-3 ore...sper.
try, alexutzu tau e un grasunel si-un frumusel si ce cuminte a stat la botez...alex al meu are pozele de la botez numai cu fatza plangacioasa...chiar daca nu plangea se stramba ca nu-i convenea cate ceva...sa-ti traiasca baiatul si Dumnezeu sa-l aiba-n paza.
fulguletzule si davidutz e un barbat super....ma inscriu la voi pe lista sa veniti la petit
va pupici pe toate si mai intru mai tarziu

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, am cam lipsit... netul meu nu mai e ce-a fost odata ata ete, asa ne ducem cu totii

am fost iar la dr de urgenta cu ioachim si, slava Domnului! nu are nimica la plamani (sper ca l-a auscultat bine!)
tuseste saracul, luat de la tati si el, si ile, si buni! dar tuseste mult mai rau ca atunci, la 2 saptamani, cand am alergat la culcer ca nebunii... deci acuma eram sigura ca are ceva... ei, tot rosu in gat! uf!

Of, Gandacelule, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori! Acum un sfat de mama fosta relaxata si devenita actualmente paranoica in urma pataniilor din decembrie: daca tot tuseste in continuare, roaga dr. sa vina sa ti-l asculte mai des la plamani, nici la noi vreo 5-6 zile nu s-a auzit nimika, abia pe urma a inceput. Ii dai ceva impotriva tusei, nu? (Paxeladine - tuse seaca, Ambroxol- tuse productiva). Noi cred ca scapam mai usor atunci daca incepeam antibioticele mai din timp, dar eu care sunt impotriva administrarii de antibiotice una- doua, am tot amanat si n-a fost bine.

Multa sanatate si sa scapati repede.

lui Ioachim
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by gandacelu

Of, Gandacelule, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori! Acum un sfat de mama fosta relaxata si devenita actualmente paranoica in urma pataniilor din decembrie: daca tot tuseste in continuare, roaga dr. sa vina sa ti-l asculte mai des la plamani, nici la noi vreo 5-6 zile nu s-a auzit nimika, abia pe urma a inceput. Ii dai ceva impotriva tusei, nu? (Paxeladine - tuse seaca, Ambroxol- tuse productiva). Noi cred ca scapam mai usor atunci daca incepeam antibioticele mai din timp, dar eu care sunt impotriva administrarii de antibiotice una- doua, am tot amanat si n-a fost bine.

Multa sanatate si sa scapati repede.

lui Ioachim
Roxana

roserb, multumim, asa o sa fac, o s-o chem mai des... dar cum sa-i dau paxeladin, Doamne fereste! stiu ca nici lui ile la 6 luni nu i-am dat, era contraindicat la copii asa mici, ca actioneaza asupra sistemului nervos!

o sa incercam prospan... deja ii dau 2,5 x 2 /zi calpol...

merci, sanatate si voua!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, sanatate multa lui ioachim si multi
fetelor, ruxy a mea a stranutat si ea de vreo 7 ori la rand si pentru prima data am vazut si eu ca are mucisori in nasuc(doar intr-o nara) dar nu mult...eu pana acum nu i-am pus deloc ser fiziologic ci doar am sters-o in nas cu betizoare de urechi inmuiate in ser fiziiologic...ca nu vedeam nimic acolo dar am zis pentru igiena....sper sa nu o pocneasca si pe ea vreo raceala...ai vostri mai stranuta asa de multe ori? acum doarme si vad ca respira normal...nu se aude nimic ciudat in nasuc.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
fulguletzule si davidutz e un barbat super....ma inscriu la voi pe lista sa veniti la petit

deja Davidut ii trimite pupici lui ruxy...bezele..

Si al meu stranuta de multe ori..nu-ti face griji...
eu nu i-am pus pana acum nicioadata ser fiziologic in nas si nici pompitza nu am folosit-o(mi-a zis pediatrul ca nasucul se curata singur), ca nu a fost cazul..O singura data a respirat mai greu si a avut un pic de mucisori, da i-am pus laptic de la tzatzica cu pipeta si imediat a stranutat si s-a desfundat (nasucul)..

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am venit sa va urez numai bine si multa sanatate la toate si la bbii vostri.

Sa aveti grija de ei si pupatii din partea mea.

V-am zis acestea deoarece eu nu voi mai intra pe forum.

Va pup pe voi si bbii vostri. Sanatate la toata lumea.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Am venit sa va urez numai bine si multa sanatate la toate si la bbii vostri.

Sa aveti grija de ei si pupatii din partea mea.

V-am zis acestea deoarece eu nu voi mai intra pe forum.

Va pup pe voi si bbii vostri. Sanatate la toata lumea.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Felis de ce? S-a intamplat ceva? Sper ca esti bine si tu si bebe...
Sanatate multa

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph

Mergi la inceput

Gandacelule, lui Mihnea i-au dat Paxeladine in spital si avea 5 saptamani ( o doza mult mai mica e dretpt, cam 2 ml parca), cred ca daca afecta sistemul nervos nu erau aia nebuni sa-i dea.

Felis, dar ce s-a intamplat?

Monica, eu zic sa stai linistita, poate a venit aer un pic mai rece spre Ruxi sau un pic de curent si de aia a stranutat. Si Mihnea stranuta destul de des uneori.

Roxana&Co

Mergi la inceput