Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andreea si a mea suge max 10 min. Doar cand vrea sa adorma tine tzitza pe post de suzeta. Eu nu vreau nici cum sa-i dau completare mai ales ca la mine dupa ce suge ea cat are chef mai ramane lapte in san (asta dupa ce am incercat eu sa vad daca goleste sanul sau nu).

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by dama

David, suge cam 5 maxim 10 min la un san si tot cam asa la celalalt si apoi respinge singur sanul, dovada ca nu mai e laptic. Si daca nu as avea si biberon pregatit ar face un taraboi de ne-ar stii tot blocul. Asa ca fetelor daca nu plang bebeii dupa ce scuipa sanul inseaman ca sunt satui, nu le mai dati biberon ca veti ajunge ca noi. Eu am ascultat de pediatru tot de teama ca nu luase copilul prea mult in greutate si acum imi pare rau pt ca el sugea bine la san si dupa nu plangea. Dupa ce treceti la alaptare mixta nu prea mai puteti da inapoi, eu am incercat si nu a mers... Asa ca nu renuntati asa usor si alaptatii exclusiv si nu va mai luati dupa greutate. Nu cred ca trebuie sa fie luna si kilul. Odata poate lua mai mult apoi mai putin si tot asa...Asa lasati-o incolo de suplimentare, va spun din propria experienta...ca eu am esuat la acest capitol tocmai din necunostintza si bineinteles au mai fost si alte cauze.

Foarte corect , Dama!
Odata ce ai inceput cu completarea, se cam duce si lapticul. Eu sunt foarte frustrata ca, desi am 2 copii, pe nici unul nu am reusit sa-l alaptez mai mult de 3 luni, iar exclusiv nu mai mult de 5 saptamani, datorita unor ghinioane nenorocite, si poate, de data asta, si a unei lipse de timp si perseverenta. Asa ca , daca copilasii nu plang de foame, alaptati-i in continuare, fara completare, chiar daca nu se umfla cu pompa precum cei alimentati cu lapte praf.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

asa-i, copilasii au ei grija sa va dea de stire cand nu se satura. Atat timp cat nu plang de foame (si nu ma refer daca plang intr-o zi, caci se mai intampla, ci daca plang de foame zile in sir) si ei au alura unor copii sanatosi nu va faceti probleme. Nu uitati ca mulsul nu e acelsi lucru cu suptul. Ceea ce unele din noi mulgem poate fi doar o parte din cat reuseste de fapt un bebe sa suga. Daca ar fi fost sa ma iau dupa cant pe care o mulgeam, il intarcam de mult pe Alex. Si uite ca flacaul mamii a luat in prima luna 1,2kg, in a doua 1,12kg, iar luna asta se pare ca vom lua ceva mai putin, poate sub 1kg. Dar vad ca asta cam e tenditna mai multor bebelusi in luna a treia. Asa ca nu-mi fac probleme. Copiii au si ei perioadele lor de bum si de stagnare sau incetinire. Daca ia putin in 2-3 sapt. lasati-i asa, urmariti inca 1-2 sapt. evolutia in aceleasi conditii de alaptare si ingrijire si apoi vedeti ce e de facut daca se mentine aceeasi situatie. Dar nu dati iama-n formula si lapte praf imediat ce copilul nu a luat in greutate precum considerati voi ca e de asteptat.

Si-acum puteti vedea si pozite noi cu noi la noi in album (ce de "noi"). Albumul 16 si 17 (asta e cu pozele de la botez).

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, m-ai topit de tot cu pozele alea cu baitza la cazan...
ce flacauas dulce si ce cumintel a fost el! sa-ti traisca si viitoare nora

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Try sa va traiasca baiatul ca e scump tare, dar vad ca i-ati gasit sotie pe masura
Doar ce v-am vazut pozele, frumosii copii, frumosi taticii dar tu arati super nu se vede ca ai purtat un bb in burtica. Sa fiti fericiti toti 3.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bumbacel, Fulguletz si Try, v-am vazut pozicile noi..
sunt super bebeii vostri..sa va traiasca!!
De fapt bebeiii tuturor mamicilor de aici super , sa va traiasca si sa creasca!!
Try se pare ca acolo popa e mai bland... ca n-a plans deloc bebele tau, la mine tare a plans ca nu i-a placut sa fie bagat cu viteza in apa..

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Asa-i, l-a bagat in cazanel usurel, intai pana la subtiori, l-a tinut asa 1 minut si apoi a luat apa cu pumnul si i-a dat si pe caput si pe fatza, de vreo 3 ori. Dar baiatu' mamii era obisnuit de la baita si nu a plans deloc.

multumim tare mult de-aprecieri, dar cu totii ne-am simtit tare bine la botez, Alex a fost super cumintel in ziua aia.

Azi si-a gabat degetelele pe gat pana a icnit sa vomite. N-a dat nimic afara, dar m-a amuzat. Iar acum roade la degetul meu dee 15 minute. Parca nu-i ajunge.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Try-felicitari pentru botez.Frumos noul crestin si sotia pe masura.
Sa va traiasca.

Cu Ioana 12 sapt
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
Try,frumoase poze!Sa fiti fericiti si frumosi asa cum sunteti acum si peste 30 ani!
Aseara BBlusa a avut program de urlete.Nu voia nimic:nici leganata,nici sa suga,nici la carusel,nimic!Asa ca ne-a cam frecat pana am reusit sa o potolim.Si tot al meu sot a adormit-o,eu eram franta la 20.30!Dupa ce a "ametit-o"cum spunem noi,am leganat-o eu pana a adormit.Si parca zilele astea nu ma simt prea bine:ametesc,ma doare capul....
Pe 25 facem si noi vaccinul si va intreb pe cele care l-ati facut,ce i-ati sa nu faca febra?Revin mai tarziu,se agita Maria
Sa aveti o zi buna!
Andreea si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

'Neata fetelor. Iaca intru si eu dis de dimineata ca flacaul mamii doarme si acum. Deh, azi noapte dupa papica (pe la 4) avea chef de joaca si cred ca a stat cu ochii pe pereti pana a adormit (doar il auzeam in babyphone cum gangurea in limba lui).

Try, m-ai dat gata cu pozele, in special cele de la botez. Sunteti cu totii niste frumosi, iar pt tine numai laude am. Ai fost o gravidutza frumoasa, acum esti o mamica sexy si radioasa. Te felicit. Iar nora si cuscra nu sunt mai prejos, frumoase foc amandoua. Sa va traiasca bebelasii si sa va bucurati multi multi ani de ei.
Of, pe Alexutz al tau ca si el are ochii albastri...cum atzi facut mai fetelor? (ca voiam si eu pt Davidutz al meu) Si e un scump tare in cazanel, are un chip de baiat destept. Iar de grasunel ce sa mai zic...este bine facut ca spuneai tu ca e subtirel...stai linistita, mama, ca este exact asa cum trebuie (si cum imi place mie sa fie un bebe), ai pe ce pune mana...

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput