Racoaice - la apel

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, nastere usoara si refacere grabnica!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bei, fetele, mi-am adus aminte, eu nu suport dezordinea. Tot timpul tre' sa pun lucrurile la loc ...

Voi cum stati la capitolul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si mie imi creeaza o stare de nervi.

Lucia, cand mai umbli la lista, nu uita sa ma treci si pe mine...sa fiu si io pe-acolo...

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna racusoarelor

Hai ca am revenit si io. Bine ati venit noile racusoare, sper ca nu va suparati ca asa greu v-am inscris in lista. Aproape o saptamina nu am avut internet acasa, dar la caffe nu am avut posibilitate sa merg.

Ma bucur ca ne "inmultim". Eu defapt tot sunt foarte sicietoare si nu ma las pina ce nu obtin ce-mi doresc. Si plus la toate, nu gasesc vre-o explicatie la comportamentul urit fata de cei ai familiei .

Imi place sa calc (asa ma relaxez ) dar nu prea sa gatesc. Curat prin casa - asa si asa.

Fidela - ca si la Caprioara e un principiu, si e scris cu majuscule.

Ce ziceti, a nascut ieri Cornelia? Sper ca a trecut totul foarte bine si usor.

PS. Nu a raspuns nimeni cu ce se ocupa, in ce domeniu lucreaza ?

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _ _ _

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...eu sunt intr-o stare foarte euforica in continuare. nu stiu ce am...dar eu sper k bebe sa vrea sa vina luna asta la noi si astept 2 liniute pe test.
in rest..
ati intrebat cu ce ne ocupam fiecare. eu sunt secretara si viitoare mamica (v-am zapacit cu obsesiile mele)
va pupik.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela draga, eu tot sunt in aceeasi situatie. Mai am 2 sau 3 zile (CM nu e regulat) si ar trebui sa vina rusii. Am avut niste dureri in burta fre-o 2-3 zile in urma credeam ca vin aforesitii mai repede insa nu e asa + ma cam dor sinii si salele. Am sa fac miine un test ca nu mai am rabdare si nici nu inteleg ce vrea sa spuna corpul meu ca nu-i mai inteleg semnele. Sper ca macar la tine sa fie II.

_ _ _ _ _ _ _

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hai sa fim optimiste si bebe va veni la noi. eu cam pe 8 incep sa fierb..dar cam cu 3 zile inainte sa vina...incep durerile de burta si sani. sper sa nu le simt luna asta
lucia,tine-ne la curent maine! sa fie cum vrei tu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna tuturor,

si eu ma intrebam daca a nascut ieri corneliaa. Stie cineva ceva despre ea? sper ca este bine si ea si copilasul.

eu mai am de asteptat vreo luna daca bb nu se hotaraste totusi ca vrea sa vina mai repede. Ramnae de vazut.

Inainte sa raman acasa lucram la o fabrica cu capital strain ( nemtesc ) la Pucioasa pe profil textil ca economist import - export de 2 ani si un pic. M-am angajat in noiembrie 2002 dupa ce in septembrie terminasem cu licenta deci eram direct de pe bancile scolii si habar nu aveam cu ce se mananca dar am invatat.

in rest cu ce va mai laudati?
eu ma uit pe geam ca aici la Targoviste iar incepe sa ninga. abia m-am intors de la plimbare, pe care am facut-o cam cu frica pentru ca ies singura, nu am cu cine, dar nu am patit nimic, respectiv nici o cazatura.

Va pup si va mai astept cu vesti.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

In sfarsit, ne-am adunat si noi ! Uraaa !!!!
30.06.1977
Cele mai sensibile si senzuale femei, cele mai de neegalat mame !

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu Merela sa fie cum zici, insa ma cam indoesc, eu deam simt niste forfaeli prin abdomen care nu prea seamana sa fie semne de sarcina. Dar ramin optimista, vedem miine

Anculina draga bine ai venit, si ce frumos ai spus.

Sunt sigura ca Cornelia a nascut si acum nici nu doarme uitinduse la minunea implinita, trebuie sa fie frumos (eu cred ca e baeat).

Ninocicap noi toti incepem un lucru pentru prima oara si in fine il invatam ca pe Tatal Nostru.

Eu am mers la o firma sa ma angajez ca operatoare dar m-au primit ca casiera, eu nici habar nu aveam cum se maninca insa pina la urma s-a adeverit a fi cel mai de plac lucru. Am lucrat casiera 2 ani si mai apoi operator telefonic, tot aproape 2 ani, ambele lucruri au fost interesante mai ales ca tin de comunicare. Cind ma intorc in tara mi-ar place, daca nu deschidem afacerea noastra, sa lucrez in acelas domeniu.

_ _ _ _ _ _ _

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput