Racoaice - la apel

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

In sfarsit mi-am gasit „surorile“!
Va salut pe toate!
Sa ma prezint:
01.07.1978
sotul - taur
Sunt tehnoredactor.

Cristina si bb 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

profesor de religie, acum in cic, 2 ani de zile.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

29 - iunie ...tot rac...tot cu gura mare
sotul - peste (sotul ideal )
Se spune despre noi ca suntem cele mai bune mame voi ce credeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut fetelor si Bun Venit p/u CrisCiurea si Pdelia mai asteptam intariri .

Pdelia ea vezi cit de frumos a scris Anculina cica suntem "Cele mai sensibile si senzuale femei, cele mai de neegalat mame !" cred ca nu face sa mai adaug si eu ceva . Sunt sigura ca tu defapt la asta si te refereai, nu .

Merphala adica teologie ? Eu cam incurc termenii .

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Referitor la ocupatie: eu lucrez in domeniul financiar, sunt economist-contabil (mai mult contabil, ca asta fac de fapt, contabilitate , la unul din Big Four- nu dau nume, ca sa nu fac reclama). Lucrez deci cu cifre si tre' sa stau pe capul multora si sa-i trag de maneca ca sa iasa treaba bine, asa ca faptul ca sunt pisaloaga , ordonata si constiincioasa ma ajuta foarte mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Da, Lucia, teologie ortodoxa...

Vezi ca ne-ai incurcat datele de nastere, ale mele sunt cele trecute la Juliafin si invers...se mai intampla...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna racusoarelor,

ce mai faceti?
uite ce scrie intr-un zodiac " viata nativilor din Rac se rezuma la o lunga suita de stari emotive diferite, in relatie cu vicisitudinile familiale si cu lumea exterioara. Persoanele nascute sub acest semn sunt deopotriva sensibile, generoase, spirituale, norocoase."
Ma opresc aici deocamdata. ce ziceti? eu zic ca e adevarat, chiar imi ghidez viata in general dupa starile sufletesti.

astept reactii.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

racusoarelor. Alipiticot,Pdelia, sunteti tot pe 29 iunie! Poate impreuna? Eu sunt operator calculator (si bugetar). Si da, Ninocikap, asa e, doar ca la mine chestia cu "norocoase" pica din start. Mai curand sunt ghinionista! Si de stari sufletesti, nu mai vorbesc.

Vicky

Mergi la inceput

salutari din nou,

sa continuam?

" Racii sunt deopotriva fiinte romantice si sensibile care detesta constrangerile, agreaza rafinamentul, distinctia, atmosfera senina: mai bine sa nu incerce cineva sa le schimbe obiceiurile, caci poate sa-i faca sa devina irascibili si inchisi. In orice imprejurare este preferabil sa fie lasati linistiti, sa nu li se ceara ceea ce nu vor. Detesta pe cei care isi permit sa cotrobaie prin lucrurile sale, sa ia un obiect ce-i apartine, fara a-i cere in prealabil autorizarea."

revin mai tarziu.
pana atunci va astept pe voi, racusoarelor.

Nicoleta

Mergi la inceput

ce faceti mai racusoarelor?

ati fugit cu toatele la sanius sau nu va place de mine?
ori poate ati inceput sa mergeti cu spatele?

hai ca astept inca semne de viata de la voi!!!

Va pup.

Nicoleta

Mergi la inceput