Racoaice - la apel
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Bine v-am gasit dragii mei raci, desi am mai incercat de vreo 2 ori sa ne unim, acum sper sa tina!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30001&whichpage=1&SearchTerms=Raci" target="_blank"> aici o lista mare de racoaice si raci d epe forum, care se poate copia si adauga la cea pe care ati facut-o deja!!
Va povestesc mai tarziu putin si despre mine, dar acum fiu meu vrea sa-i acord lui atentie!!
Claudia si Raul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielat spune:
Bine v-am gasit si eu.
Cum spunea si Claudia au mai fost ceva incercari de adunare a racusoarelor.
Eu sunt pe 24 iunie. Baietelul meu este tot racusor pe 18 iulie.
Si eu sunt tot rea de gura, dar asta tine de natura feminina
. Doar sora-mea nu e rac si tot rea de gura e
.
Dar dealtfel sunt inimoasa si nu tin ura si sunt foarte mamoasa, chiar sufocanta uneori.
Despre compatibilitate intre zodii... ca sa zic... sotul meu e berbec si dupa toate zodiile nu ne-am potrivi deloc si totusi suntem casatoriti de aproape 11 ani si suntem impreuna de 15 ani, asa ca ce sa mai credem in zodii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Am zis ca revin si iata-ma!!
Eu rac, pe 16 iulie, cu un sot peste si un baiat berbec
Sunt un rac impulsiv, melancolic, sociabil, guraliv, familista! Cam astea imi vin in mintea cum
Dupa cum am spus ca am mai avut incercari de comunicare, se pare ca am dreptate, nu suntem chiar atat de sociabile precum ne dam, nu???
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
ninocikap spune:
Buna seara la toate (d)racoaicele cum mai zic eu cateodata.
Intr-adevar cam rea de gura sunt si eu si nu pot sa tac chiar daca stiu ca ar trebui sa o fac cateodata.
Sotul meu e capricorn, dupa zodiace nu prea ne-am potrivi, dar eu sper sa mearga, trebuie sa fie si exceptii.
Langa ape imi place sa stau si sa meditez dar in schimb nu am reusit sa invat sa inot si chiar imi este teama de apa.
Altceva ce sa zic, un pic cam zgarcita dar e bine ca se compenseaza cu cheltuitorul de sot, foarte melancolica, imi place foarte mult sa citesc poezii, sa ascult muzica si iubesc animalele.
Si in curand va voi spune si cum e sa fii o mamica rac, respectiv pe la inceputul lunii martie.
Va pup!!!
Nicoleta si
ninocikap spune:
Tot eu!!
Pe langa tot ce am scris se pare ca trebuie sa scriu si ametita ca am uitat sa va spun data nasterii: 19.07.1979.
Acum cred ca nu am mai uitat nimic.
aceeasi
baby-boom spune:
Si eu sunt tot rac...nascuta pe 19 iulie
Bebitza noastra e rac, pe 9 iulie, iar sotzu' tot rac, nascut pe 11 iulie.....ce ziceti?
Mamica Florii & Elise
MLDiana spune:
Mai treceti un rac pe lista.22 iulie.
P.S A mai fost un astfel de subiect care a disparut in ceata.
Lidia ,Tiara si David D.
AlinaN spune:
Eu tot rac, nascuta pe 19 iulie, fara copii .
quote:
Se zice ca racii se simt in largul lor in imprejurimea apei, voi ce credeti - e adevarat?
La mine e foarte adevarat: imi place tot ce are legatura cu apa - cu unele exceptii (ploi torentiale...etc)-: inot, mers cu barca, chiar numai sa stau si sa privesc ceva... visez chiar la o croaziera cu vaporul
![](pofticios.gif)
Toate cele bune,
Alina.