Racoaice - la apel
Raspunsuri - Pagina 2
MirelaV spune:
ce zodie sunt sotii vostri? cum va intelegeti? ce zodii nu agreati prea bine?
sotul e sagetator. nu agreez balanta si gemenii (la prima strigare)
MirelaV
pupicei pe burticei
flori76 spune:
21 Iulie...si eu is rea de gura rau tareee,insa partea buna e ca imi trece la fel de repede pe cum "ma aprind".
noi
Caprioara spune:
Si eu sunt racusor, dupa cate stiu eu cu ascendentul in berbec: 06.07.1975. Anul asta fac 30 .
Imi place tare mult apa si sa innot.
Sotul este nascut pe 01.12.1974, sagetator. Cred ca ascendentul meu in berbec ne ajuta sa ne intelegem, ca eu auzisem ca racii cu sagetatorii nu fac casa buna impreuna.
Ei, si de ce sa nu spunem si de copii ? Am un baietel , nascut pe 07.01.2001, capricorn.
MirelaV spune:
si eu auzisem ca racul si sagetatorul nu se inteleg, insa eu ma inteleg bine cu toti sagetatatorii din viata mea, indiferent de locul pe care il ocupa.
MirelaV
pupicei pe burticei
corneliaa spune:
Ok, Lucia te ajut eu sa facem listuta, dar s-o copiezi tu si s-o pui sus ok? hai sa-ti usurez munca:
1. Ana- Alx - 23 iunie
2. MirelaV - 25 iunie
3. Lucia_B - 28 iunie
4. Caprioara - 6 iulie
5. Corneliaa - 7 iulie
6. Mik - 12 iulie
7. Danna - 12 iulie
8. flori76 - 21 iulie
9. lady_danielle - 21 iulie
Daca am uitat pe cineva sau am gresit scuze anticipate!!!
hai ca in 3 zile deja suntem 9!!! Asteptam intariri!!!
Pupicei
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Lucia_B spune:
Salut racusorilor
Merci mult Corneliaa de ajutor, in cazul cind eu nu am fost la apel si tu ai luat conducerea in minile tale te numesc sef-adjunct Tu cum te simti, cum o mai duci, nu vreai sa ne spui bebe-strumf al tau ce o sa fie, baeat sau fata? Sunt sigura ca o sa fie tare cuminte dupa cum e si acum de te lasa sa faci lucrul altora . Asteptam noutati.
MirelaV ce tine de compatibilitatea racilor cu ...., eu cred ca stiind firea si caracteristicile lui (adica ale noastre) nici nu se pune problema daca e compatibil cu o cutarea zodie sau ba. Ar fi un singur lucru care e oblogatoriu sa fie la EL sa fie "casnic". Caci doar acestea sunt valorile principale pentru un rac, nu ?
Caprioara sa-ti traeasca baetelul La Multi Ani, pentru el si pentru tine . Cam intirziem cu urarile insa sper ca ne dai iertare, dupa cum stii o facem "mai bine mai tirziu decit niciodata"
Ana_Alx chiar daca nu suntem zodie ci specie tot suntem dintr-una buna
Danna draga, da ce faci tu acum cind e frig, ma refer la pasiunea de pescuit, sau in timplul acesta te dedici doar cateilor ?
Mik ce fel de racusor esti tu de nu te tragi la apa ?
Flori76 ar fi foarte interesant sa nu ne treaca repede, mai ales daca ne-am inclesta cu una din specia noastra, adica tot racoaica, ar iesi adevarat.
Lady_Danielle sigur ca putem fi cu totii modelati, insa depinde mult si de specie ca sunt altii care se dau cam cu greu
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _ _ _
Tot raul e inspre bine.
mihaela1567 spune:
eu sunt pe 15 iulie,ca si sotul meu.si eu am acid la gura si pe deasupra,chiar daca iert,nu uit niciodata si nu ca nu as vrea,insa nu pot.cu copilul sunt extrem de dragastoasa si sper sa nu-l sufoc prea tare.
Danna spune:
Lucia, as merge la pescuit in orice anotimp, dar cand temperaturile scad sub zero grade, nu prea ma incumet sa stau pe balta. Daca se mentin peste zero grade, atunci fara nici o retinere merg la o partida de pescuit. Saracul sotul meu nu avea aceasta pasiune cand ne-am cunoscut acum 17 ani, dar de atunci a prins si el acest microb din cauza mea.
Cat despre catei, aici e o alta discutie. Sunt bolnava dupa animale, mai ales dupa specia canina. In prezent am trei caini (toate fete - 2 bracite - mama si fiica si o mioritica).
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
corneliaa spune:
Lucia, Bebeloiul meu nu vrea sa-si dezvaluie sexul, na e incapatanat. 8 luni a fost baiat iar la ultimul eco cica si-a pierdut bogatiile pe drum si s-a transformat in fata. Dar nici acum nu e sigur...asa ca....vom vedea.
Bine ai venit in gasca noastra, Mihaela1567!!!!
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
MirelaV spune:
Lucia..din ce am citit eu pe colo .. pe colo..se spune k racul nu se intelege cu sagetatorul..pana intr-o zi cand am citit undeva compatibilitati rac - sagetator si m-am regasit in totalitate acolo..si mai zicea ceva...k sagetatorul e unul din putinele zodii care suporta cel mai bine capriciile racului .... k tre sa recunoastem...avem destule
acum ... fie el ce zodie o fi...daca ne iubeste..ne suporta...asa cum suntem...k vorba aia...suntem niste finute, dragute, mamici si sotii devotate...etc
MirelaV
pupicei pe burticei