Fibrom uterin (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Loma
te rog indica-mi si mie unguentul acre duce la cresterea secretiei de progesteron de care vorbeai in forumul "progesteron scazut"
ceai de napraznic iau si eu + mladite de zmeur, eu am progesteronul scazut se pare de multi ani, timp in care mi-a cauzat noduli la san, (trecut!) chist ovarian(si asta trecut) si acum m-a aruncat in clubul fibramatoaselor...
multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Fetelor n-am mai rezistat si am mers sa fac un eco(e in scara cu mine).Nu stiu cat de performant este dar mi-a spus ca bebe e acolo de 1.5 cm.Inimioara incepe sa-i bata abia peste o saptamana.
Doctorul (ori ca suntem vecini si ne cunoastem ori ca asa crede el )dar tare m-a incurajat.Mi-a zis ca pot duce sarcina pana la capat fara probleme.Fibromul l-a gasit mai mic 3.3/2.9(poate a scazut intre timp de la mladitele de zmeur).Oricum sunt tare bucuroasa si vreau sa va arat ca se poate.
Rici nastere usoara si bebe sanatos.Cine ne tine la curent cu vesti despre Rici?
Va pup
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Margot felicitari!
Trebuia sa tina cineva site-ul cu sufletul la gura, ca Rici va fi cam ocupata cu schimbatul scutecelor
Eu am aparut intre timp pe subiectul acesta, dupa mai multe luni de cautari (al meu a fost simptomatic fibromul, fiind extern mi-a apasat pe organele vecine si mi-a creat dureri cu cateva luni in urma, desi micut de 4/3 cm)
M-am trezit de mult sa-l descopar, dar incompetenta medicilor m-a tras in urma cu cateva luni bune:2 eco transvaginale +3 abdominale in ultimele luni si nimeni nu a vazut nimic
Mare arta si ecograful, multi medici se uita, putini stiu sa vada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovy spune:

Buna fetele,Am vb cu RICI la telefon este la Bucuresti miercuri va deveni O MAMICA FERICITA .Sa fim alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Isabela, multumesc pentru sfat...in timpul ciclului nu mi-am facut pra mari probleme chiar daca era foarte abundent de niste ani si dureaza 7 zile...problema recenta e ca am hemoragiile destul de mari dupa ultimul ciclu iar pe urmatorul l-am intrerupt cu orgametril pentru ca pierdusem deja destul sange,dar nu s-a terminat perioada in care trbuie sa-l iau si iar am hemoragii zilnice dar mici...as vrea sa le pot opri daca apar prea mari dupa urmatorul ciclu,care habar n-am cum va fi de data asta, si pana la embolizare...

Mai face cineva embolizare in curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

quote:
Originally posted by Margot
Cine ne tine la curent cu vesti despre Rici?

Buna.Va tin si eu la curent cu vesti de la Rici..am vb azi cu ea la telefon, astepta sa ii faca eco..si maine o voi vizita la spital..se pare ca miercuri va naste!!!
Maine cand vin de la ea ...va dau de veste!!!
Numai bine !

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Multumim Emma.
Asteptam cu nerabdare si ii transmiti lui Rici ca suntem alaturi de ea.
margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Emma, transmite-i lui Rici ca sunt si eu in continuare alaturi de ea, si ca exista sanse sa preiau stafeta (nu mi-a venit CM...). Doamne ajuta!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Bafta multa Kim !!!

Cu siguranta o vor bucura enorm gandurile si mesajele voastre....
Eu ma duc la ea la pranz insa vesti va voi da sper seara cand ajung acasa !

Numai bine!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Numai bine pentru Ricci si sa fie totul cat mai usor....[grup]

Mergi la inceput