Fibrom uterin (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

...am vrut sa zic ca acelasi medic m-a trimis apoi la embolizare afland ca nu am si ca vreau copii...
Manu, ma bucur pentru vestile bune...si imi pare rau ca ai avut atata de tras la interventie, dar uite ce rezultate favorabile...
Am auzit ca uneori se impune si operatia dupa embolizare dar nu stiu in ce situatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Rici draga, ce n-as da sa te pot vizita la Bucuresti! Dar stii ca eu sunt alaturi de tine (chiar si de la mare departare), deci cred ca virusul mi-l trimiti prin computer, ce zici? La vara vreau sa vin in tara, poate ne vedem, tu la plimbare cu bb, eu cu burtica... hmm... suna bine...

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovy spune:

Buna fetele,RICI eu credeam ca esti deja internata ne vedeam maine eu vin la municipal la dr.,iti doresc nastere usoara si sa te bucuri de bb si cand veti veni la mare poate ne vedem .BAFTA sunt alaturi de tine totul va fi OK (peste un an doi am sa aud ca faci pereche).PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Sa va zic o faza super tare.
Azi dimineata i-am scris Dr Bogdan Dorobat sa il anunt ca voi veni in spital si ca as dori sa ma viziteze. Fetele care il cunosc inteleg perfect de ce, si in plus, noi am mai tinut legatura pe mail pe perioada sarcinii.
Acum vad ca deja mi-a raspuns. Ce? Vedeti si voi:

"Stiu, "tot" spitalul va asteapta. Sunteti prima embolizare fara
operatie care naste. Mai avem o nastere in august, dar care a
fost operata dupa embolizare.
De asemenea avem o embolizare, cu fecundare in vitro care este in
luna V si alte cateva sarcini in evolutie.
Avem ce comunica in exterior.

Dr. Bogdan Dorobat"

Fara cuvinte...

Rici 37 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
NEW
http://community.webshots.com/user/rici_o (O burtica adevarata)
http://community.webshots.com/user/rici_o (De sarbatori)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rianna spune:

Sunt din Prahova, nu cunosc pe nimeni la Municipal, de aceea vreau sa stiu cum ajund acolo...(ma refer la ce doctor, cum obtin programare)!Poate ma puteti ajuta cu un nr de telefon!
Va pupic, Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Rianna, pai ti-a raspuns Ricci la pagina 4...si eu iti scrisesem pe mail dar cred ca nu ai vazut...eu am ajuns de urgenta cum s-ar zice, prin cineva, ca aveam hemoragie...stiu insa un nr de telefon de la cabinetul particular al unui ginecolog care e si la Municipal daca ai posibilitatea sa te programezi si sa discuti cu el acolo mai intai...daca nu, ia numerele de tel de la Ricci ca zice ca ti le trimite, uite-te la mesajul pe care ti l-a scris...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Pentru LOMA si celelalte fete care mi-au cerut tratamentul cu ajutorul caruia am scapat de noduluii pe san (diagnosticul exact era "displazie mamara bilaterala, predominant extern")
POLIDIN -20 luna
PADUDEN-2zi
DICARBOCALM -2zi
VIT A 2*10 picaturi/zi
VIT E forte 2/zi
INDOMETATIC supozitoare (1 seara)
ANSILAN
FOSFOBION
Insit sa va spun ca tratamentul este din 1997 cand am avut aceasta problema, si ultimele 2 Ansilan (un calmant) si Fosfobion (are rol in troficitatea celului musculare netede parca, componenta a tesutului mamar)nu le-am luat (doar cateva injectii am facut cu Fosfobion) la recomnadrea altor medici, care au spus ca nu le vede rostul
In plus, un unguent preparat in farmacie (Progesteron, romergam, Vit A, vit E, hidrocortizon, vaselina, lanolina) care cred ca se gaseste deja sub forma preparata actulamente (unguent cu progesteron)
Tratamentul a fost privit cu suspiciune de alti medici carora le-am arata pe parcursul timpului, obiectand "prea multe antiinflamatoare" dar a avut efect rapid in cazul meu atunci.
Eu zic sa-l aratati medicilor vostri, nu incepeti nimicm sunt 7 anui de atunci si poate sunt solutii mai bune intre timp (eventual neinjectabile)
Eu astept acum sa merg maine la o alta ecografie, vreau neaparat opinia unui al doilea medic pentru fibromul meu care pare sa aiba 3/4 cm, extrauterin, seros (descoperit acum o sapt la o eco facute de dr HERGHELEGIU)
Va tin la curent cu a doua opinie
sanatate tuturor
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Rici draga, probabil vei citi acest mesaj cand te vei intoarce de la spital, pentru ca aproape sigur acum esti daca nu la spital, cel putin pe drum. As fi vrut sa-ti spun - desi cred ca tu stii asta - ca suntem toate alaturi de tine, ca iti dorim din tot sufletul ca totul sa decurga bine si sa vii acasa cu un flacau sanatos si frumos pe care murim de curiozitate sa-l vedem pe albumul tau.
Dumnezeu sa va ocroteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

MadaS multumim frumos pentru reteta.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Arinna, un ceai si o tinctura buna este cea de traista ciobanului. Eu folosesc cel mai mult tinctura de traista ciobanului si obtin rezultate. Eu am uter fibromatos hemoragic. Am facut chiuretajul acela hemostatic de care pomeneai tu, mi-a fost bine 1 luna apoi mi-au revenit hemoragiile. Acum sunt din nou pe Orgametril dar beau in paralel ceai de cretisoara si urzica, iar in zilele in care apare ciclul folosesc tinctura aceea.

Mergi la inceput