Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Margot spune:
Rici este un exemplu si probabil urmez eu.
Multumesc tuturor pentru incurajari si sper ca veti fi alaturi de mine toata sarcina.Daca eu am reusit ,veti reusi si voi.Trebuie sa ne rugam la Dumnezeu fiindca el este singurul care hotareste pentru noi.Eu am o presimtire ca va fi bine.
Margot
MadaS spune:
fetele
Va multumesc tuturor pt raspunsuri, citesc Internetul "pana in panzele albe' si in toate limbile, despre tot ce s-a scris despre fibroame
E chestie doar de timp sa parcurg tot ce-mi indicati, eu am primit acest diagnostic abia vineri 15 ian, dupa 4 luni de cautari a cauzelor unor colici pe care i-am avut in septembrie in zona ovarului drept
Maria, nici eu nu ma voi multumi cu opinia unui singur medic, stiu ca prezenta unor fibroame tradeaza dezechilibre hormonale in organism, si ca atare e mai greu sau chiar f greu sa ramai insarcinata, dar acest medic a fost singurul care a descoperit la ecografie fibromul (ma durea in dreapta, puteam sa indic cu mana mea pe abdomen locul dureros si nimemi nu vedea nimic la ecografii eco abdominale ce-i drept, pana am reusit sa intru la el!
Eu in 1998 am avut un chist de 6 cm pe ovarul drept! Endocrinoloaga care a vazut foto ecografiei mi-a spus ca-mi cheama salvarea pt internare si operatie IMEDIATA!La 6 cm cred ca riscul extirparii intregului ovar era evident...
Totusi, acest medic a avut curalul, fara a minimaliza gravitatea chistului, sa-mi propuna sa incerc un tratament contraceptiv cu Diane. Dupa prima luna, la eco facuta de el, chistul scazuse in dimensiuni, si tot asa la 3 luni, pana la disparitia completa.Acum ovarul drept e bine merci, dimensiuni normale, fara chisturi
s-au mutat belele pe uter...
va doresc tuturor sanatate si copii cat ma repede
maria, poti sa-mi indici numele medicului care a consiliat-o in tratament pe prietena ta care l-a descoperit la timp? multam mult
MadaS
chiti spune:
Buna fetelor! Hop si eu in clubul vostru! Dupa mult efort am reusit sa avem un bebe! Sarcina este acum de 9 sapt si merge binisor in afara de greturile aferente, dar sapt trecuta am fost la primul control prenatal la doctora mea de 6 ani si in care am incredere! In timpul controlului i s-a parut ca uterul este mult marit fata de varsta sarcinii si am facut o eco transvaginala unde mi s-a descoperit un fibrom pe dreapta de 1.8 cm si unul ff mic pe stanga pe care nu l-au mai masurat! Doctora m-a asigurat ca poate fi mentinuta sarcina cu tratament: no-spa(3/zi) si utrogestan(4/zi)si monitorizare atenta. Sincer mi-a fost ff frica pana am ajuns la voi si am citit multe informatii care m-au linistit!!
In cazul meu fibromul a evoluat repede, ca si in trecut am avut multe probleme si am tot facut analize complexe si eco la Sanador la dr Herghelegiu( toata stima pt el)!
Maine ma duc la spital la Polizu( acolo este doctora) pt toate analizele de sange si urocultura!
Stau cu teama pana la 12 sapt sa vedem daca,,mutantul" mai creste si e rau pt bebe!!
Felicitari fetelor care lupta!!
Va pup si va mai tin la curent!
mamica Roxanica
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Margot
Rici este un exemplu si probabil urmez eu.
Multumesc tuturor pentru incurajari si sper ca veti fi alaturi de mine toata sarcina.Daca eu am reusit ,veti reusi si voi.Trebuie sa ne rugam la Dumnezeu fiindca el este singurul care hotareste pentru noi.Eu am o presimtire ca va fi bine.
Margot
FELICITARI!!!!![b/]
Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru tine. Trebuie sa ai credinta, pt ca ai vazut si o sa vezi, ca ce nu pot medicii, Dumnezeu poate. Trebuie sa ai grija de tine, sa te menajezi, si sa te rogi mult-mult.
Sa ne tii la curent.
Eu nu sunt un exemplu, ci ceea ce Bunul Dumnezeu a facut cu viata mea e un exemplu care a "spart" toate statisticile medicale. Eu de la 5 luni duc sarcina (de 3 luni adica) cu sanse de la medici de 0%.
Kim, nu stiu sa spun cat m-a ajutat embolizarea si de ce la mine lucrurile (nu) au evoluat asa. Am avut mare incredere, nu m-am indoit, nu am avut prejudecati ca si alte fete de pe aici, si totusi nu a scazut mutantul. Poate fara ea era mai rau, pt ca in sarcina creste enorm de mult, lucru care nu s-a intamplat. Si, ceea ce e de necrezut si pt doctori, nu am avut nici un fel de dureri din cauza lui. Si totusi, sunt fete care dupa embolizare au scapat de o mare parte din marimea fibromului. De asta nu inteleg de ce tocmai eu nu am avut (ne)norocul asta. Cu ce m-a ajutat mai exact embolizarea se va vedea mai concret la cezariana, la fata locului. Dar mi-e o frica de moooor.
Alice, succes, si sa ne aduci numai vesti bune!
Pupici la toate
Rici
37 sapt. si "minunea lumii" din burtica Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o [b](Rici si burtica magica)
NEW
http://community.webshots.com/user/rici_o (O burtica adevarata)
http://community.webshots.com/user/rici_o (De sarbatori)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Loma spune:
FETELOR cu riscul a ma repeta, uitati-va si pe link-ul asta, poate ajuta
http://www.fibroid101.com
eu chiar mi-am procurat progesteronul natural skin oil recomandat de ei, si incep de sapt. viitoare. Cine doreste sa-i impartasesc impresii sa-mi spuna
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Rici, tu esti o luptatoare, te inteleg ca ti-e frica, dar gandeste-te ca Dumnezeu stie cat ti-ai dorit sa aduci pe lume copilasul tau, si vei reusi!
Mie mi-a dat curaj pana si batranica ce a nascut la 67 de ani (de care vuieste pe aici toata mass-media) care, cu dorinta ei a invins toate ideile preconcepute si toata stiinta doctorilor de pana acum.
Am mai spus-o dar nu conteaza, deviza mea cea mai draga este ca "daca iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira la realizarea dorintei tale" (Alchimistul- Paulo Coelho). Crede si vei vedea! Fii binecuvantata!
Loma, sigur ca ne intereseaza ce efect are progesteronul natural, eu m-am uitat pe situl cu pricina dar inca nu ma pot pronunta. Te asteptam cu detalii. Doamne da sa functioneze.
KIM
Loma spune:
Kim
Uite la ce e bun progesteronul natural crema , deschide toate ferestrele de pe link, din stanga si citeste-le. http://www.fibroid101.com/cause.htm
Uterine fibroid tumors ( myomas ) are caused by estrogen dominance. Estrogen dominance is too much estrogen relative to progesterone in your body. Synthetic chemicals in our foods, body lotions, laundry detergent, and some foods in our environment mimic estrogens that encourage uterine fibroid tumors ( myomas ). It is a tug of war between estrogen and progesterone. If estrogen wins then you get uterine fibroid tumors ( myomas ). The solution is to take Natural Progesterone and cut out Estrogen in your environment.
Dar daca vrei un rezultat bun trebuie sa elimini toate chimicalele, in sensul ca nu mai folosesti sampon din comert, detergeti, bounce la uscat rufele, zahar nu, si mai multe afli daca citesti de pe site acela, recunosc ca nu-i usor deloc, si sa mananci numai organic, e f. scump... dar daca vrei .... trebuie sa poti.
Smerenia este regina virtutilor.
arinna spune:
Mesajele voastre sunt impresionante...si eu m-am hotarat sa fac o embolizare la mijlocul lunii februarie...sper ca e mai putin neplacut decat pare...o sa ma interesez si eu de influenta radiatiilor sa vad ce raspuns imi dau medicii...eu am trei fibroame de 4 cm si pana acum se considera ca am doua mai mari care ii alarmau pe toti si ma trimiteau direct la operatie...am facut o ecografie reusita - foarte rar ai parte de asa ceva si sunt trei fibroame dar si uter fibromatos...am inteles ca in timp , daca faci operatie, cele invizibile acum se pot dezvolta, pe cand in urma embolizarii nu...oricum mi s-a propus histerctomia partiala sau totala pentru ca scoaterea doar a fibroamelor ar fi periculoasa ,fiind risc de hemoragie necontrolata...si am refuzat de fiecare data, de vreo cativa ani...am mers la multi medici ...am aflat anul trecut de embolizara si pana la urma am avut norocul- sper- sa fiu propusa acum pentru asa ceva, intrucat imi doresc un copil (desi am 37 de ani)si trebuia facut ceva, incepusem sa am hemoragie incontinuu cateva saptamani iar ciclurile durau o saptamana si erau foarte abundente de multi ani...am incercat cu orgametril din cand in cand, la indicatiile medicilor, mai mult pentru sani, care spun ca tratament hormonal nu exista pentru fibrom...
Nu mai retin cine a facut embolizare, dar daca doreste, poate imi da si mie cateva detalii....stiu de un eventual hematom si de dureri...si ca mai nou se face prin mana...
Multumesc!Si numai bine...
kim spune:
Loma, cam asta am inteles si eu, dar cum sa le elimini cu totul din viata ta? ce folosesti in loc la sampon, creme, lotiuni, detergent? eu deocamdata am eliminat apa de la robinet, cafeaua, sucurile, zaharul (cu mici exceptii), alimentele cu aditivi pe cat posibil; beau multe ceaiuri, si mananc multe cruditati, legume, fructe. Am auzit de VITEX AGNUS CASTUS, ca si progesteron natural, nu l-ai incercat? Sau naprasnic.Pe situl tau parca n-am incredere sa comand, am mai comandat ceva de pe alt site si n-am primit nimic, sper ca e doar o intarziere.
KIM
MadaS spune:
Fetele!
sunt nou venita, -din data de 15 ianuarie 2005 am diagnosticul de fibrom dezvoltat in afara cavitatii uterine, 3/4 cm, subseros, cu baza de fixare pe uter de 2 cm.
E simptomatic, adica imi creaza dureri abdominale, acum lejere, suportabile, dar in urma cu 4 luni aveam crize.In schimb, nu am nici o sangerare intermenstruala.
Va pot asigura ca aceste firoame se pot dezvolta relativ repede, nu e cazul sa te gandesti ca il ai de ani de zile, eu din 99 de cand am avut probleme cu un chist m-iam facut la fiecare 6 luni eco transvaginale, apoi la un an, in majoritatea lor la dr HERGELEGIU
si nu aveam nimic pana....acum cateva luni, (poate fi chiar un an, chiar daca am eco recente bu am incerede in ele, ultima facuta la el e de mai bine de un an)
M-am documentat de sambata pana azi, am citit tot ce am putut pe Internet dar se pare ca am o problema:de azi nu mai gasesc arhiva Fibrom uterin 1 -2 asa cum imi indica ieri KIM
pana ieri am reusit sa accesez -in mare parte prin Google, gaseam trimiteri de acolo-tot ce reusesc sa recuperez este fibrom 3, pe pagina 4 a forumului "asteptand un ingeras..."
Nici pe Google nu mai apar trimiteri spre 1 si 2
in mare parte, am parcurs totul acolo, dar doream sa revad anumite raspunsuri
imi poate indica una dintre "veterane" calea de acees
va multumesc si sanatate