Fibrom uterin (4)

Fibrom uterin (4) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

..urmarea

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

'nteles, sa traiti! Multumim , Oana!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Fetelor haideti sa va dau o veste trasnet:am in mana un test cu doua liniute.Tremur toata, plang,rad nici nu stiu ce e cu mine.
Am mai spus ca iar mi-a intarziat ciclul(astazi se fac 7 zile de intarziere) si vroiam sa incep un tratament pentru vaginita niste antibiotice si ovule,dar zic hai sa fac totusi un test.Eram asa de relaxata,citeam si cand ma uit pe test 2 liniute.
Vrem copilul dar mi-e frica ,nu stiu cum o sa reactioneze "mutantul' meu.De cateva zile iau extract din mladite de zmeur,care este un adevarat "progesteron natural" si foarte bun pentru fixarea sarcinii(coincidenta).

Va pup pe toate.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele
Din pacate, de vineri seara am aflat si eu cauza durerilor pentru care nimeni nu gasea un diagnostic din septembrie pana acum: un fibrom -extrauterin,drepta-anterior de 3-4 cm, cu baza de fixare pe peretele uterin de 2 cm. Medicul (Herghelegiu de la Medsana Bucuresti(lucreaza la Polizu), renumit in interpretarea ecografiilor transvaginale) m-a asigurat ca marimea acestuia nu pune probleme in capacitatea de a avea o sarcina viitoare(am 33 ani si nu am copii) si mi-a indicat sa vin peste 3-5 luni sa vedem cum evolueaza, tind cont de faptul ca in luna septembrie am avut pe parcursul unui intreg ciclu crize extrem de dureroase aproape zilnice, care tineau cateva oare, tip colici.
Durerile puternice au disparut de atunci, dar simt periodic o arsura/durere absolut suportabila in zona respectiva.
Vreau sa aflu -in special de la Margot- care este evolutia ei (felicitari pentru sarcina, nu te lasa niciodata coplesita, ai vazut cazul mamei de 67 ani?) si daca prezenta fibromului poate influenta negativ sarcina?
va multumesc mult, eu sunt cea mai proaspata in club si nu stiu prea multe despre fibroame, doar ce am reusit sa citesc azi pe internet
E bizar faptul ca de anul trecut pana acum am facut doua ecografii transvaginale si doua abdominale in mai putin de 6 luni si nimeni nu reusea sa depisteze cauza durerilor pe care le acuzam
Am astepta o luna si jumatate programarea aceasta, avand incredere in acest medic la care merg de 6 ani
IN CAZURILE VOASTRE, DIAGNOSTICUL A FOST USOR DE STABILIT SAU AU FOST MULTE EZITARI?
MadaS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Mie mi l-a depistat la un control de rutina

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fanta,
observ de pe pagina ta ca ai aceeasi varrsta cu mine...33
Medicul tau ti-a dat vreun tratament sau ti-a indicat direct operatia?
A incercat cineva tratament, altul decat chirurgical?
MadaS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Margot , felicitaaaari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11 spune:

Draga MadaS,
Acelasi doctor mi-a spus si mie acelasi lucru acum cativa ani (ce-i drept, el mi-a descoperit fibromul)si tot el mi-a spus sa ma duc acasa si sa fac copii, uitand totusi sa-mi zica si de faptul ca fibromul reprezinta si o extraordinara metoda contraceptiva(in majoritatea cazurilor). Eram atat de convinsa ca este cel mai bun doctor din Bucuresti, ca l-am ascultat si...copii nu am reusit sa fac. Iar acum, de foarte curand, am ajuns la cutit cu risc mare de a-mi pierde uterul...la 28 de ani. Sfatul meu: mai consulta si un alt doctor!!! Si nu sta, nu amana...pt ca la dimensiunile astea se poate face ceva, in sensul ca exista tratamente! Am o cunostinta care si-a depistat fibromul din timp, a facut tratament si dupa un timp a ramas insarcinata si a facut un baiat superb la 37 ani.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Fericitari, Margot!
Asa da veste! multa sanatate, ai grija mare de tine si de bb, si sa nu te lasa!

MadaS, mie mi-au descoperit fibromul la echograf, la consultatie nu stia exact primul medic din ce cauza mi-e marit uterul (credea mai degraba ca sunt gravida). Citeste ce s-a postat pe fibrom uterin (1) si (2), gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale, si tratamente naturale pe care poti sa le incerci...

KIM

Mergi la inceput

scuze, MadaS, l-am uitat pe al 3-lea, deci citeste Fibrom uterin (1), (2) si (3)

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

MadaS , am facut doar tratament hormonal pentru ca aveam nevoie si de asa ceva, pentru fibrom nu cred ca exista vreun tratament care sa-l faca sa dispara total, insa 1 an si jumatate nu am ramas insarcinata dupa care a urmat operatia de miomectomie (clasica). Au trecut 7 luni si de abia acum mi-a dat liber la "prestatii" pentru BB-ei.

Fanta

Mergi la inceput