Independenta in casnicie
Raspunsuri - Pagina 2

zepellina spune:
Noi eram inainte ft independenti.Cred ca asta i-a placut la mine, dar defapt nu l-am prea placut la inceput.Aveam gasca, vacantele erau fiecare la el acasa (eram studenti). Acum , de cand avem copil eu nu mai simt asta, as vrea sa stam mai mult impreuna, cu copilul, dar eu nu mai intelege asta dupa atata timp.
Vara trecuta a vrut sa plece pe munte cu cortul(mie imi place la nebunie, dar nu vroia niciodata) cu baietii. La inceput m-a enervat faptul ca nu vroia inainte iar acum e dispus dar l-am incurajat sa mearga. S-a simtit ft bine si a facut bine relatiei (atunci), dar la Barcelona nu cred ca mi-ar conveni deloc.As vrea sa merg si eu.
zepelina

puskin spune:
Si el merge in teambulding cu colegii....dar asta este job-related ca sa zic asa.Este organizat de firma, tot departamentul, etc...

Mihaela R spune:
Spune-i ca vrei si tu la Barcelona, si cu asta basta. Ca vrei si tu sa te distrezi, si ca ti-e dor si tie sa revezi locurile unde v-ati petrecut luna de miere. Sau pur si simplu ca vrei sa faci o iesire.
Oricum, asa cum spuneau si fetele, trebuie sa aveti o discutie serioasa despre ce inseamna libertatea la voi, si sa ii explici ce te deranjeaza.

aschiutza spune:
L-ai intrebat daca poti si tu sa mergi sau doar ai incercat sa-l opresti? Eu cred ca daca sotul meu ar pleca fara sa vrea sa ma ia cu el in cazul in care eu imi doresc asta....hmmm! Pai cum ar iesi el pe usa,, mi-as face bagajele si as disparea undeva (vreo prietena, daca ai bani la vreo cabana in munti etc). Si lasa cind vine sa nu te gaseasca acasa, cel mult un bilet daca ti-e mila de el!(mi-e nu mi-ar fi ).
Solutia sa-l vindeci e sa te duci si tu in locuri unde lui i-ar face sigur placere, dar singura. Fara sa-l intrebi daca vrea sa mearga impreuna. La munte, la mare. egal. Si cind se supara sa-i scoti treaba cu Barcelona pe nas.
Sotul meu desigur ca iese si singur, asa ne-am obisnuit noi, mai independenti. Dar daca ar fi sa plece undeva unde ar sti ca si mie mi-ar place numai ca sa se distreze (ca el mai pleca in interes de serviciu si nu apuca sa se distreze) mai mult ca sigur ca m-ar intreba sau ar vedea-o el!!!!!!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

boo lina spune:
Buna Ruxandra,
Iti spun si eu parerea mea, de femeie independenta. Sunt impreuna cu sotul meu de vreo 15 ani si nu imi place sa fiu controlata, imi place sa pot sa ma duc cand am chef la o cafea cu prietenele, sa ma duc la gym, sa cheltui bani fara sa mi se ceara socoteala, etc. Am fost chiar si la petreceri fara el, dar nu pentru ca nu as fi vrut sa-l iau ci pentru ca job-ul mi-o impunea. Dar de aici si pana la a pleca la Barcelona cu prietenii e cale lunga. Poate as pleca la mare cu copiii si cu o prietena dar la Barcelona? No way. Nici macar nu mi-as dori asa ceva...La Barcelona am fost cu el, by the way, superb oras, si daca ar fi sa mai merg tot cu el as merge!

Laura T spune:
Puskin, teambuilding da, e altceva! Si sotul meu merge in de-astea singur, ca asa e politica firmei, acolo merg fara neveste (tocmai ce m-a anuntat ca urmeaza sa plece in teambuilding la Vatra Dornei, WE urmator!), apoi in Yugoslavia, in interes de serviciu, si eu m-am ofticat in sinea mea..., dar nu am ce zice (daca, de ex, in Yug. ar fi mers cu masina lui, singur, m-as fi dus cu el, nu scapa!). Dar asta e una, si plimbarea peste mari si tzari doar ca "asa vrea el" si vrea sa fie cu amicii, si fara tine, e alta! Tu explica-i ce te deranjeaza, si daca tot pleaca, ia-ti si tu o prietena si du-te intr-un "city break" la Paris, sau Wiena, sau undeva unde n-ai mai fost si ti-ar face placere, sa vedem, el ce zice???? Eu asa as face (bineinteles, daca mi-ar permite banii, copiii etc).
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 9 luni) si Ramona (2 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele

ruxandra_sb spune:
Revin cu o completare:
excursia la Barcelona presupune si niste costuri care, depinzand de buget, pot fi substantiale.
Daca stilul de viata al familiei voastre permite si daca din acest punct de vedere e o.k., atunci nu vad diferenta intre un week-end la munte si unul la Barcelona.
Dar: cand te-a invitat ultima oara intr-un week-end la Paris ?
Si o mica observatie: daca in Barcelona ati fost in luna de miere, ar fi frumos ca sa va intoarceti impreuna in acel oras.
Poate doar voi doi ?
Ai putea merge si tu impreuna cu prietenele tale in acelasi timp..
Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

puskin spune:
Revin si eu cu ceva completari.
Financiar...ar fi un efort, mai ales ca avem datorii in urma achizitionarii masinii si unor terenuri. Dar in februarie, va lua probabil bonus pt anul trecut si ar avea banii.
Pe mine nu m-a mai invitat de mult un weekend undeva, de cand ne-am casatorit, fiecare isi plateste partea lui cand mergem in concediu, weekenduri, etc.
Este intr-adevar cu atat mai dureros cu cat noi am fost la Barcelona in luna de miere...si mi-a placut enorm.
Multumesc mult pt raspunsuri, incepusem sa cred ca eu sunt nebuna si el saracu' are dreptate...si eu il oropsesc.
Cu drag,
Ruxandra

madadum spune:
quote:
Originally posted by puskin
fiecare isi plateste partea lui cand mergem in concediu, weekenduri, etc.
Cu drag,
Ruxandra
cum adica fiecare isi plateste partea lui? chestia asta mie mi se pare ciudata rau...
mada