Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De fapt nu s-au mincat prajituri, ci niste inghetate motzate si tare bune. Si salate, pizza, shaorma... Bine, fiecare cite ceva, sa nu va inchipuiti ca la masa noastra s-a mincat juma' din mincarea de la Sheriff's
A fost asa, ca prima intilnire, de facut cunostinta unele cu altele...Schimbat impresii, vizionat burticile celorlalte. A durat citeva minute pina am asociat numele cu fetele si cu nick-urile de pe forum, dar pe urma a fost OK. Partea mai putin buna a fost ca era o masa lunga si nu ne puteam vedea si auzi cu toatele. Data viitoare trebuie neaparat sa mergem la un restaurant unde au mese rotunde si mari (mese de genul asta am vazut pe la restaurantele chinezesti, daca toate fetele agreeaza chinezariile, putem face o incercare) ca sa ne putem vedea/auzi mai bine.
Sint sigura ca data viitoare va fi mult mai bine iar burticile vor fi in numar mai mare prezente.

In weekend au mai aparut doua fetitze, dar scorul este inca de 13-11 pentru baietei. Trebuie luate masuri, sa nu ramana fetele fara perechi

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

gabitza, lasa ca mai bine sa aiba fetele de unde alege, ca baietii se descurca ei, mai trag cu ochiul si in alta ograda

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

vinerea asta, pe 21, va anuntz si io ce putza detzin... , o fi putza atarnatoare?? , n o fi?? sint curioasa de lesin...
data viitoare n o sa lipsesc orice ce ar fi, de la intilnire...in special daca papam chinezarii..

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Salutare.

Bun venit noilor intrate pe site si felicitari celor care au aflat sexul bebeilor in ultimele zile.
Vad ca acum conduc baietii.

La intalnire a fost f. frumos.
Parca ne-am fi cunoscut de ani de zile in sensul ca s-a vorbit deschis despre orice.
E drept ca eu nu prea am recunoscut pe nimeni de la inceput, exceptand-o pe Mickyyy, pe care de altfel a recunoscut-o cam toata lumea.

Stati linistite ca n-am mancat toate prajiturile de la Sheriff's, desi eram asezate chiar langa ele.
De fapt, nimeni n-a mancat prajituri ci doar salate, shaorma(nu se scrie asa, dar cine stie cum?!) si inghetata.
Veselia a fost mare, dar timpul ff scurt.
Mai erau atat de multe de discutat, dar pe la 8.30 s-a spart gasca fiindca avem si noi soti, copii, etc.

Burticile sunt f. frumoase si destul de maricele.
Acum imi pare rau ca n-am facut o poza de grup in picioare, ca sa se vada mai bine burticile.
Oricum trebuie sa ne mai intanim.

Pozele le pun pe site putin mai tarziu.

Simona si bebe Anna.

Mergi la inceput

Am mai primit de la Babygirl pozele facute de ea vineri la intalnire si le-am adaugat tot in acelasi album, aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/my_photos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Bine ati venit Anra si Ile. Va doresc sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi!

Ma, fetelor, dar ce tinere si frumoase sunteti toate. Maaaaama, ce masa de femei frumoase!!! Cred ca ati facut senzatie la Sheriff's! Si inghetata pare o nebunie. Miaaaaaaaaaaam!

Si am uitat sa va spun ca m-am programat si eu la dr. Iosup la CMU pe 9.02 (26+ sapt) pt o eco morfologica. Este la ora 19:30, ultima eco a zilei. Sper sa nu fie prea obosit sau prea nerabdator sa plece acasa, ca nu mai stiu unde sa ma duc.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,
burticoaselor sunteti niste frumoase!
Gabitza, am vazut ca ai scris tu ca s-a facut eco morfo la Sanador 3 milioane, m-au sunat si pe mine pentru confirmarea programarii si -a enervat. Cand am facut eu programarea era 1,8 milioane, prea au sarit calul, chiat un milion in plus?

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Neata fetele!
Am vazut si eu pozele, sunteti niste dragute.
Am fost vineri la eco morfologica si dupa multe rugaminti la bebe sa-si desfaca picioarele (e rusinos de mic) s-a vazut o putza, deci inca un pe lista.

Mari23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Carolinah,merci de urari!Eu mi-am facut saptamana trecuta eco morfologica la Giulesti la dr Albu si am fost super incantata de masuratori si de toate amanuntele pe care mi le-a dat. M-ia dat si trei poze cu bebe plus inregistrarea ecografiei pe caseta, toate in pretul de 1100000lei. Mi-a masurat pana si lungimea osului nazal.Asa ca, daca sunteti interesate puteti sa mergeti acolo. Ile23sapt

Mergi la inceput

Cloreta, eco morfologica si 4D pe deasupra este 2,8 milioane+200.000 inregistarea pe caseta. Nu stiu cit este pretul pentru o eco morfo 2D, fara inregistrare, s-ar putea sa fie cum zici tu, 1.8milioane.
La ce doctor ai programare?

Mergi la inceput