Bebelusi de sept-oct 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ha...n-a mers DC pana acum si parca am fost legata de maini....Daca n-am dat la refresh-uri pana acum de am tocit tasta F5.
Bine ca si-a revenit.

Mada, ma tot chinui sa deschid situl cu poze si nu merge. Mai incerc mai tarziu poate isi revine si rasnita asta de net.
Ziceai de primul test de sarcina?....hehehe, cum sa uit? L-am facut pe 23 ianuarie primul si pe 24 al doilea. Pe 27 am fost la medic si mi-a confirmat ca e un bebe mic, mic. De conceput eu zic ca a fost pe 2 ianuarie. Super .....

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ha ha ha

eu testul de sarcina l-am facut pe 27 decembrie, si in 5 ianuarie mi-a confirmat medicul un puct mic ...care inca nu se stie ce este...si m-a trimis acasa...sa revin peste 2 saptamani... ce frumos a fost! Mie una tare mi-a placut sa fiu gravidutza!! De conceput nu stiu sigur dar undeva pe la inceputul lui decebrie....eu am zis ca de Mos Nicolae

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutare!
In sfarsit am pus si eu cateva pozici, dar numai de la petrecere, fiindca cele de la biserica sunt la niste prieteni.
Ma duc sa ii dau sa manance, iesim un pic afara si abia apoi revin pe forum!
Pupici!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Iesiti la plimbare azi? Eu nu stiu ce sa fac... ne-am plictisit in casa, dar si afara e asa urat....

Primul test de sarcina? marti, 13 ianuarie 2004... sa mai zica cineva ceva de ghinion

Ieri am facut vaccinul de 4 luni. Puiu meu nu numai ca nu a plans la injectie, dar nici febra nu mi-a facut. Suuuuper pui!
De banii astia il iert ca toata dimineata a avut chef de joaca de nu am putut face nimic altceva si a adormit in timp ce eu eram la bucatarie sa fac biberonul de ora 14... Acuma-l las sa doarma....

Va pup, ma duc sa bag haine la spalat... A, de haine, eu le spal la masina separat cu tide sau omo sau ce am chef sa cumpar, cu lenor de bebe si le calc pe toate.... inca Ca la viteza cu care regurgiteaza in curand cred ca abandonez calcatul.

Va pup

Mina si Matei, sensu'lu'viata lu'mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor .... mamicilor

herra eu zic ca deja poti sa cauti ca pina gasesti bona o sa se faca tocmai timpul de mers la servici.. hi , exagerez un pic. Eu am pe cineva ok de o luna si stam impreuna cu bb si ma mai ajuta in casa. Am avut de la inceput pt ca am incercat sa gasesc pe cineva de incredere si deabia acum (adica ) de o luna am reusit. Nu este usor sa gasesti dar poate o sa ai noroc. Eu la primul baiat am avut bona de la 8 luni si am inceput serviciul cind el avea 1 an. La al 2 lea am vrut de la inceput dar nu am gasit decit acum. (am incercat toate variantele: agentie, cunostinte ... cunostinta cunostintei etc.)
Pt mine este super cu bona pt ca mai pot si eu cind am nevoie sa mai plec din casa , sau cu sotul la cafea.
ionella mi se pare super bine 100.000lei pt 4 ore. Adica pt tine, daca si ea este multumita este ok. Eu am o prietena care plateste 50.000 lei/ora cind are nvoie.

elyanne si Razvanel al meu incepuse sa refuze biberonul si plingea dupa titi de ti se rupea sufletul. De cind ii dau numai lapte praf nu mai plinge si nu mai refuza biberonul.

mina noi iesim in fiecare zi afara doar daca ploua sau bate vintul rau nu iesim. E cam urit azi dar l-am scos totusi 1 ora.

Noi o asteptam pe dr pt vaccin saptamina sata (il face un pic mai tirziu pt ca a fost racit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, noi nu am mai scris de ceva vreme, dar va citim.

Ne laudam si noi cu nopti dormite in general de la 10 pana la 5, cu mici exceptii in privinta orei de culcare cateodata

Avea si puiul nostru program de "jelit" insa s-a mai linistit.

Cu luatul in brate la fel si el. Are momente cand sta cu jucarelele lui si uita de noi dar si zile cand numai in brate ar sta... sau mai nou in fundulet...

Si el tot asa e, cu suptul din doi in trei; bine ca cel putin cere la 3 ore si chiar la 4 !!! Musca sfarcul la fel... culmea e ca mai si rade cand vociferez.

Vorbeati de spalat... pai asa si noi, la inceput i le-am spalat la mana cu detergent pe care-l foloseam si pentru noi, dar de cand s-au inmultit rufele lui prefer sa bag masina. Si in plus le-am amestecat si cu cate o rufa de-a noastra si ca acum sa ajung sa le impreun pur si simplu. Iar de calcat doar cele care sunt foarte sifonate

Data testului a fost 16 februarie. Mai e putin si sarbatorim

o Intrebare: pot luat Vitamina C?

Pupici la toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vad ca am devenit dependenta de DC. Am innebunit azi fara sa mai citesc cate ceva pe forum...

Noi am fost azi la doctor si sunt putin suparata ca pitica mea a luat in greutate doar 300 g (in luna a 3-a, cand ar fi trebuit sa ia cam 1 kg). Ea nu-mi cere de mancare mai devreme de 3 ore si plange atunci cand ii este foame, deci stiu cand vrea sa manance ca sa nu o tin nemancata. Doctorul mi-a spus ca nu asimileaza cum ar trebui.
Asa ca de maine incepem diversificarea cu suc de morcov (asa a zis dr.). Mi-a zis sa-i dau la a doua masa la inceput 2 lingurite, apoi 4, 6, 8, 10 si apoi adaug si doa de mar, pana la 10, apoi doua de portocala/mandarina. Mi-a dat si niste vitamine Sana-Sol si peste 2 sapt. mergem iar ca sa vada cat a luat in greutate.
Zicea ca pe la 4 luni sa incepem cu supele.
Nu as fi vrut sa incep diversificarea pana la 5 luni, dar daca nu ia in greutate si lapte praf nu vrea sub nici o forma, n-am ce face.
Acum are doar 4600g (cand s-a nascut avea 3050), in schimb are 59 cm.
Pediatrul a zis ca e in grafic, dar 300 g mi se pare f. putin, dupa ce luna trecuta a luat 500 g.

Si eu am vazut aseara subiectul mamici de sept oct 2005 si m-a apucat nostalgia. Abia astept sa am din nou burtica, ca mi-a placut... Bine, asta o sa se intample peste vreo 2-3 ani. La noi primul test de sarcina (care a iesit pozitiv, ca am facut mai multe si erau negative, cu toate ca stiam sigur ca sunt gravida) a fost pe 1 martie. Iar bb a fost conceputa pe 5 februarie.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sper ca mi s-a reglat fata cu somnul, cat de cat. Doarme de pe la 11 (la 10 papa) si pe la 4,30-5 ii dau ceai, iar la 6 avem prima masa. Sper sa ramana asa, desi mi-ar trebui mie o schimbare ca mi-a intrat in reflex si ma scol singura, degeaba, la 1-2 noaptea.
Ieri cred ca am facut o prostie: ea tot isi suge degetele alea si se umple de branza, lapte uscat si bale. Aveam la indemana servetelele umede (Johnson, sunt o porcarie) si am sters-o pe fata cu unul. Mi s-a iritat saraca de imi venea sa-mi dau palme. Avea multe bubite din ale mici ca varful de ac (a mai avut si alta data dar pe portiuni mici) dar s-a inrosit pe 3 sferturi din fata, iar pe barbie si pe partea dreapta (unde tine pumnul in gura si cred ca e deja sensibilizata pielea) era chiar asprita pielea. Azi parca si-a mai revenit, dar cand o ating sau o sterg se inroseste la loc. Si se mai inroseste, la baie cand ii intra apa in ochi sau cand se freaca la nas, pe portiunea de sub ochisori, unde ar fi cearcanele ca localizare. La voi se intampla asa?
Mada eu am renuntat sa fac album pe webshot tocmai pentru ca dureaza mult, incarci cate o poza. Acum il fac pe yahoo, unde iti dau ei o chestie si selectezi o singura data toate pozele pe care vrei sa le pui. Chiar daca dureaza mai mult pe urma, macar faci o singura data miscarea.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

dixie eu am inceput cu cereale dar vreau sa continui cu legumele si apoi fructele. Dar nu stiu cat timp sa-i mai dau cereale, si cum sa le amestec cu legumele...cu supica, inca ma mai gandesc la retete. Luni sigur am sa fac o supica de legume, dar inca nu stiu ce sa pun in ea inafara de morcov
Am citit pe undeva ca supa chioara de legume e degeaba si e bine sa se inceapa direct cu pireu de legume la inceput mai diluat cu supica dar sa poata fi papat cu linguritza deci ceva mai consistent, eu la asa ceva ma gandesc. cum ar fi daca as amesteca cerealele cu supica de legume si + ceva legume pisate bine? sunt prea multe? a incercat cineva?

elyanne lasa ca o sa creasca ea mare si frumoasa! Nu cred ca trebuie sa te necajesti ca a luat doar atat, poate luna viitoare va lua mai multe grame in plus!

ce fain de voi fetele cu bone!! Eu nu pot misca nicaieri din casa de asta micu! si cand are crize de nu sta numa cu mine si la baie il iau cu mine in cosuletz numa sa nu-l aud ca plange

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare...
Ana eu am inceput cu orez de la Milupa si azi prima zi cu orz de la Heinz( n-am gasit de la Milupa) si ii plac... a inceput si a mea sa-si distanteze mesele...ieri a mancat de 5 ori numai si ea manca cam de 6 ori pe zi... de azi ca am introdus si a doua cereala... o sa-i dau orezul pe seara si orzul dimineata...eu cu legumele astept pana in luna a 5-a .. pana atunci ii dau numai cereale...si asa am inceput diversificarea devreme...
Tot ma bate gandul sa-mi iau aparat de fiert legumele in abur... voi ce stiti despre? oare raman toate cu mai multe vitamine? eu tare as vrea cand vine vreamea sa-i prepar eu mancarica si sa cumpar numai ce nu ma pricep sa gatesc...

Cam atat pe azi....
Tare a fost ieri rau ca n-a mers DC...

Noi am facut testul de sarcina pe 4 ian....cum sa uiti asa eveniment?am pastrat la loc de cinste felicitarea primita de la tati....
Numai bine
Timea si MAra 4 luni si 1 sapt.

Mergi la inceput