Vi s-a reprosat ca nu a fost EL "primul"?
Am o intrebare pentru cele care nu au ramas impreuna cu "primul barbat".
Sotul, prietenul v-a reprosat vreodata ca nu ati fost virgine? Ca ati mai fost si cu altul inainte sa il cunoasteti pe el?
Sau ati simtit vreun regret din partea lui?
La multi ani pe 2005 tuturor puilor, mamicilor si taticilor!!!
Raspunsuri
Rosey spune:
e chestie de mentalitate. mi se pare fatarnicie din partea lui ca el sa pretinda sa fii virgina daca el a avut nu stiu cate partenere.
iar ca sa iti raspund la intrebare: NU!
plus ca, personal, mie se pare invechita ideea asta cu virginitatea. e doar un mod de satisfacere a orgoliului masculin....fireste, dincolo de convingerile religioase in acest sens (pt cine le are).
de asemenea, sunt multi barbati care apreciaza o femeie cu experienta...
Rufus spune:
Nu cred ca te asteptai ca sa-ti raspunda si un barbat. Fie ca recunoaste, fie ca nu, NU exista barbat care sa nu-si doreasca ca partenera cu care se gandeste sa-si imparta viata sa fi fost virgina. Este un comportament posesiv normal, de animal sanatos. Faptul ca ne deosebim in unele aspecte de animale, ne obliga ca, din dragoste si respect pentru femeia iubita, sa trecem cu vederea acest lucru. Toti cei care spun ca este de preferat o femeie cu ceva experienta in domeniu, fiind inclusiv mental mai apta pentru o relatie perfecta, ajung in acelasi punct la un moment dat. Nasol este cand totul trece de la dorinta nevinovate la pretentie, cu un comportament pe masura. Dar asta tine de educatie. Ca sa intelegi mai bine, se spune ca o fosta prostituata ar putea fi cea mai perfecta si fidela partenera. Fara sa aveti gandire de mascul, puteti crede ca vreun barbat ar simti asa in adancul sufletului sau?
http://community.webshots.com/user/tora97
aissa spune:
Intrebarea ta nu ma vizeaza direct pentru ca pana acum nu am avut decat un partener, pe EL, dar vreau sa pun cumva intrebarea ta si in oglinda: pe voi va deranjeaza ca nu ati fost primele? Eu una recunosc ca ma oftic de mor de asta , desi el fiind mai mare ca mine cand el incepea eu nu aveam nici... (rusine mie pentru ce am gandit!). Eu cred ca si Rufus ca e o chestie normala sa iti doresti ca pentru partener sa fi fost primul, unicul... Dar viata e cum e si trebuie sa o traim alaturi de cei pe care i-am ales. Trecutul? Sa ramana acolo unde ii e locul! Ce a fost a fost, ce conteaza este ce te leaga de persoana alaturi de care esti in prezent.
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
Veve spune:
Pai eu am fost "prima"?Eeeeeei!
Nici nu se pune problema.L-am pus la curent de la bun inceput cam cum stau lucrurile si chiar daca pe parcurs a mai aparut cate ceva nemarturisit nu mi-a reprosat niciodata si n-a adus niciodata vorba despre asta!Si reciproca e valabila!Eu cred ca tine de respect!
Irina,veve & croko
pozici
Alyssa spune:
Eu am 34 de ani si cred ca am trecut de faza asta... Dupa 30 de ani nu mai pretinzi ca esti fata mare sau ca ai avut numai un partener inintea marelui El. Cind intilnesti dragostea stii sa o pretuiesti mai mult, traiesti fiecare clipa fericirea fara prefacatorii, spui ce iti place si ce nu iti place, esti mai libera in gindire si in exprimare.
Femeia care sint astazi este compusa din trecutul meu, prezentul si visele de viitor. Toate iubirile mele din trecut sint parte din mine ca fiinta, m-au format pe mine si m-au slefuit asa cum sint acum, unica, nepretuita, femeie!!! Am iubit si am fost fericita, am plins si am suferit, m-am simtit in al noualea cer si uneori in iad si spun cu mina pe inima ca sint gata sa iubesc din nou!
Cum poti trai intens si adevarat daca nu consumi iubirea cu persoana pe care o iubesti? Si daca el nu e El nu e vina ta... Pina a da de printul transformat in broasca trebuie sa pupi o groaza de broaste adevarate...
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by aissa
Intrebarea ta nu ma vizeaza direct pentru ca pana acum nu am avut decat un partener, pe EL, dar vreau sa pun cumva intrebarea ta si in oglinda: pe voi va deranjeaza ca nu ati fost primele? Eu una recunosc ca ma oftic de mor de asta , desi el fiind mai mare ca mine cand el incepea eu nu aveam nici... (rusine mie pentru ce am gandit!). Eu cred ca si Rufus ca e o chestie normala sa iti doresti ca pentru partener sa fi fost primul, unicul... Dar viata e cum e si trebuie sa o traim alaturi de cei pe care i-am ales. Trecutul? Sa ramana acolo unde ii e locul! Ce a fost a fost, ce conteaza este ce te leaga de persoana alaturi de care esti in prezent.
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
Foarte frumos spus, aissa!
Si eu ma gandesc uneori ca "n-am fost prima" (nici el :), dar nu cred ca are o atat de mare importanta. Poate n-am fost prima intr-un anume aspect, sau el n-a fost primul meu barbat, dar e primul pe care il iubesc in felul acesta, e primul cu care ma inteleg de parca ne-am sti de-o viata (si asta din prima zi cand am vorbit) ... e primul in atatea lucruri in care e muuuuuuult mai greu sa fii primul decat in pat!
Parerea mea.
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Yasmine spune:
Eu am fost PRIMA, la primul meu sotz, shi nu m-a impresionat grozav de mult, shi nici nu mi-a adus nimic in plus, dimpotriva ...
Asta a fost chipurile motivul pt. care a "trebuit" sa vada cum e shi in alta parte, oare shi la femei e la fel ????
Oare de ce barbatzii "civilizatzi" nu s-au casatorit cu PRIMA ???
Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Mia. spune:
M-am maritat la 28 ani...mai zicea ceva la inceput dar nu prea in serios si pre explicit,dar i-a trecut repede cind a vazut ce sotie perfecta sint!
pai chiar daca el e mai mic a inceput mai devreme asa ca sintem chit,nu-mi prea pasa,chiar am apreciat ca are experienta in ciuda virstei..Daca nu compari nu poti aprecia cind gasesti ceva cu adevarat pe plac.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
stralucitor1 spune:
Cred ca s-a depasit demult faza asta...sau vreau sa cred din tot sufletul ca e asa! Iubirea e altceva decit am fost primul, prima , al doilea, al nouazecelea...Cui ii mai pasa de asa ceva?Peste ceva timp vom citi doar din carti ca a existat o astfel de mentalitate si vom ride copios ( daca unii nu au inceput deja sa zimbeasca). Zau.
"Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir si sa ma uit la ea." Jerome K Jerome
ruxij spune:
Si eu cred ca, chiar daca nu marturisesc, barbatilor le-ar face placere sa fie primul barbat din viata sotiei. Dar deh, in ziua de azi nu se mai marita nimeni la 15 ani asa ca reprosurile nu isi au locul si, cum a spus cineva, tine de educatie si respect sa nu ii arunci sotiei in fata reprosuri de acest gen, mai ales ca cel mai probabil stiau dinainte de casatorie cam care e situatia.