Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata fetelor,
Ioana bine ai revenit printre noi, greu cu drogul asta "netul", bine ca ti-ai rezolvat.
Fetelor nu prea am ce sa va sriu doar ca ieri dupa-masa i-am facut la Biutza 2 pozici cu Catelul,(nume dat de Biutza cand ea avea 3 1/2 ani-atunci am primit maidanezul) singurul partener de joaca din curte.Eu nu sunt innebunita dupa animale dar de mutulica asta de Catel mi-e tare drag.E f cuminte.Ne poate duce cu tot cu casa de el.De mic a fost obisnuit ca la noi in curte intrau multi oameni(la cate randuri de mesteri am tot schimbat) asa ca atunci cand nu doarme latra pe cei ce trec pe strada dar in curte e bine benitt oricine.
Acum va las ca sotul meu mi-a trasat sarcina sa matur apa din curte, deh doar stam la casa.
pupici la toate, vorbim deseara.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, mai trimite-mi numarul tau de telefon, ca nu mai gasesc numerele tale, nici in calculator nu-s, nici in telefon, nici in agenda Hai sa iesim azi cu puiutii, ce zici?? Mai sunteti bolnaviori??

Magda, ce sarcina frumoasa ti-a trasat sotul tau Si mie mi-a trasat Clau una pentru diseara, sa merg cu fetele la masculin Ca mi-a zis ca ma cam prostesc de cand stau numai acasa

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, bine ai revenit printre noi! Chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci! ce fecior mare ai! Foarte bine ca il alaptezi, sa il alpatezi cat poti de mult. Tudor a supt pana la 1 an si o luna jumate, cand s-a intarcat singur. Lapte mai am si acum putin daca storc. Si pana la un an si o sapt nu i-am dat completare de lapte.
Tudor a terminat marti tratamentul. E bine acum, nu mai are nimic. Eu inca mai tusesc si sunt mucoasa.
Aseara am facut pizza- 5 tavi. Au fost niste prieteni la noi si fratele meu. Alaltaseara am comandat pizza, asa ca de doua zile tot pizza mancam la cina.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, bine ai revenit! Alesio a crescut foarte bine, bucura-te ca doar eu stiu ce te mai necajesti cand nu creste puiul ca la carte.... Alapteaza-l cat mai mult, al meu si acum suge, alt lapte sa nu vada, si nu mi-a fost bolnav decat o data i-au curs mucisorii si a facut febra de la vaccin!

Gabi, ce pofta mi-ai facut cu pizza...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina asa fac.NU i-am mai dat morcovel si nici kk nu mai face asa des()4-5 ori/zi)
Fetelor mi-ati facut pofta cu pizza da iar am inceput cura de varza si azi m-am urcat pe cintar si n-am slabit un kil.Mai incerc o saptamina sa vad.Daca nu, nu stiu ce sa mai fac.Ar trebui sa nu maninc seara da nu potNaspa.Ma duc sa-mi "pling de mila".

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Brrrrrr,ce frig s-a facut!!!!! si am inteles ca vremea se raceste in continuare.
Noi maine mergem la parinti si venim duminica.Nu am fost de la Craciun si mi se pare ca n-am fost de cateva luni.
Alina,suc de portocale nu i-ai dat la Dragos?

Magda,numai mie mi frica de catelul vostru? Mie mi-e frica de orice caine si daca-i cat un soarece.

Ma duc sa-i fac baita la Dragos,sa-l culc si mai revin pana pe la 1.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Nu mai stiu ce sa ma fac cu Tudor! sta in patut si urla de imi vine sa imi au campii! Nu cred ca mai vres sa doarma singur. Nu stiu ce s-a inamplat cu el. daca il iau in brate si ne uitam la televizot totul e in regula. Nici nu mai stiu ce tactica sa adopt. mai inainte l-am lasat vreo 20 min, tot a transpirat. acum il aud ca isi face greata de la atata plans.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

In sfarsit a adormit ...la mine in brate... l-am pus incet in patut si nu s-a trezit. Sper sa nu il tina mult fazele astea. A fost fratele meu la noi trei zile si s-a jucat toata ziua cu el. Si poate din cauza asta si-a luat-o acum in cap.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Nu stiu ce e cu Alesio meu ca de vreo 4 zile se trezeste de 3 ori pe noapte fata de o data cat se trezea pana acum, si papa ca disperatul....oare sa fie unul din acele "salturi de crestere" de-i asa fomit? Ca pe mine ma ustura sanii de mor!
Voi cum sunteti?
Clau, ieri ziceam ca nu cred ca iesim afara, dar aseara pe la 7 am mers cu piticul pana in Profi!
Tie in cat timp ti-au dat ton la telefonul RDS?
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,ce mai faceti?Mai dau si eu din icnd in cind pe aici,dar sper sa nu va suparati ca asa de rar dau.
Ioana,bine ai revenit,ma bucur ca ai internet.Alesio ii tare dulce si maricel!!!!
Magda,felicitari pt. examen!
La mine nu este nimica nou de aia nici nu am mai scris.Astept sa vina iarna ca pe luni au anuntat zapada.Daca asa va fi ma voi duce cu saniuta pe cimp,de una singura!!!!
Acuma va las,va pupicesc si promit sa intru mai des!!!!

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput