Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina si Gabi, felicitari pentru ca ati scapat de suzeta!!

Alina, dar ce boierie pe capu tau

Eu azi n-am facut aproape nimic, ca nu am avut chef Noroc cu ccc Clau care a facut niste salata de vinete si ieri a facut cartofi prajiti cu carnita si mujdei de usturoi...E tare harnic Clau de un timp incoace, de fapt cand suntem numai noi el e sefu la bucatarie si eu stau ca nesimtita si mai pun din cand in cand mama si-l ajut, dar nu prea mult sa nu slabesc

Oare ce o fi cu Anto ca sunt cateva zile bune de cand nu mai da pe aici???

Mai eu tot ma uit la stiri si ma doare capu cand aud ca vorbesc de tanti cea de 67 de ani Acum spune ca vrea neaparat sa se intoarca cat mai repede la catedra oricum fapta e deja consumata, asa ca nu vad ce rost mai are atata palavrageala asupra acestui lucru

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor!Multumesc la toate pt bafta.Ei bine azi a fost super am incasat primul zece din anul 2.A fost nasol ca a fost oral dar bine ca sunt libera de la servici si ieri si azi am putut sa invat.Maine de la 8 la 10 am curs si apoi invat pt examenul de vineri.
Doamne bine e cu cablu!Avem si posturile la tv toate ca la bloc.
Clau ca sa nu stam la rand la RDS am facut abonament de 15$ in care avem 1000minute in telefonie RDS si 100 in romtelecom si 4 giga la net.Danut de 10 zile i-a sunat zilnic cam de 4-5 ori ca tot maine veneau sa-l faca si pe ultima suta i-a amenintat ca merge sa-i reclame la protectia consumatorului.In casa trasesera cablu dar pe strada nu.Asta e, doar suntem in Romania.
Cam atat fetelor, mai vorbim maine.
pupici la toate

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare,mai da ce progrese faceti voi aci!
Felicitari Magda pentru examene.
Alina tre sa fie fain fara pampersi.
Gabi am fost duminica da ne-am propus sa venim luni la voi, ca de fiecare data soacra-mea zice ca stam putin la ei.Cred ca Alexandra l-a cam pupat pe Dragos asa ca stau cu inima cit un purice sa nu faca oreion.
Diana tie ti-a venit alocatia?Mie nici acum .
Clau eu as vrea sa nu g=faca Dragos acum oreion ca ii doare tare rau gitutul si capul si e prea micut pentru bolile astea.
Cristina felicitari pentru adormitul fara suzete!
Ieri am fost la Geanta.Acum n-a mai plins Dragos cind l-a vazut.L-a tot controlat si nici el nu stia ce sa ii mai dau sa manince.A spus doar ca e un progres faptul ca nu mai face nimic de la brinza si iaurt.S-a mirat ca accepta organismul pastirnacul si rosiile.Pot sa incep cu ficatul apoi cu unt in mincare si carne de vita.Sa ii mai dau Nan HA o luna apoi sa trec pe lapte bebelac.Daca ii revine sa merg la control daca nu numai peste 2 luni.
Tare rau imi pare ca i-am dat ceai de fructe de padure ca el pina atunci n-a avut nimic de la portocale ,ficet sau brinza
Peste 2 luni o sa ii repete testul.Mai stau si ma gindesc.E mai rau sa il intepe de 4 ori decit sa ii ia o data singe.Cica se face test alergenic la Bioclinica da e mai scump cam 1,4 mil.si ii trage o singura data singe.
In rest e sanatos si cam galben de la morcov.A ris cind i-am spus ca ii dau in fiecare zi morcov sa ii fixez ochisorul.N-are ce sa ii faca rau da sa ii dau o zi da una nu totusi.Cam atit.
In rest asteptam sa vina primavara si verisoara :)

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Magda, felicitari pentru un examen trecut cu brio! Tinem pumnii pentru celelalte examene! Spune-mi, la voi pe strada era tras cablu optic sau au tras special pentru voi?

Alina, noua ne vine alocatia de vreo 4 luni. A venit prima data pe vreo 3 luni odata si apoi lunar.

Clau, e bine ca nu trebuie sa-ti bati capul cu gatitul... Si pe mine ma ajuta acum mama, imi faca felul 2 pe care ni-l aduc ei sau il luam noi cand mergem la TM. Probabil ca m-as descurca si singura, dar e mai bine asa . Mie imi place sa gatesc, dar nu in fiecare zi.De multe ori mi se acreste (inainte sa se nasca Vladut faceam eu mancare, asa era de 4 ani de cand ne-am mutat singuri).

Gabi si Cristina
, bine ca ati scapat de suzeta. Eu nu i-am dat niciodata, si cred ca bine am facut.

Alina, si eu vreau la restaurant!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Mersi Diana,da pt noi au tras cablu pt ca la casi nu este in Arad fibra optica.Au tras vreo 100-130m de cablu.L-au tras din principala.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Magda,felicitari pentru examne si tine-o tot asa.

Diana,nu plange prea tare ca te invit si pe tine cand vrei la restaurant.

Alina,bine ca nu mai face Dragos alergie.E tare nasol cu alergiile. Poate ar trebui sa faci o pauza cateva zile sa-i treaca "galbeneala" de la morcov si apoi sa-i dai iar. Dragos al meu nu a vrut suc de morcov deloc.In schimb sucul de portocale a fost preferat.

Fetelor,eu ma duc sa fac o salata de vinete ca trebuie sa inaugurez un mixer.Mi-am cumparat mixSy de la zepter si azi l-am primit si ma duc sa-l "probez".Fac o maioneza si fac salata de vinete.Va spun cum a iesit.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
In sfarsit am revenit!!!!Am internet, acum cateva minute au plecat tipii de la RDS!
Voi ce mai faceti?
Noi suntem bine, Alesio creste vazand cu ochii, azi il cantarim din nou, ultima data a avut 7 kg la 3 luni!!!:)
Mai vorbim!
Pupici, Ioana si bb Alesio!

http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau Ioana.Bine ai revenit printre noi!
Ce bine ca ai si tu net acum! Mai,da' ce grasunel e Alesio,7 kg la 3 luni!? :) Il mai alaptezi?

Anto,pe unde umbli ca nu mai dai pe la noi,ai mult de lucru? Ce mai face Deni,mai are teze?

Gabi,cum e Tudor,a terminat tratamentul? Se mai spala pe dinti?

Clau,vad ca la Claudiu ii place sa faca pe bucataru'! Super! As vrea sa aiba si Calin inclinatii catre bucatarie,dar...nici o sansa. Cand am fost in spital cand am nascut a mancat numai in oras,iar dupa ce am venit acasa mi-a facut mancare ca nu avea cine sa-mi faca.Se mai pricepe el ca la Oradea statea singur in gazda si isi facea mancare.

Linda,tu ce mai faci?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda, felicitari pentru examen!! Tine-o tot asa!!

Ioana, bine ai revenit printre noi!! Ce mare e Alesio...mie dor de el, abia astept sa ne intalnim (trebuie neaparat sa ne vedem) ca nu l-am vazut de mullllllllltttttttt!

Gata, merg la

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Mersi de primire Alina si Clau!
In 2 zile am si telefon de la RDS, asa ca te sun Clau si mai vorbim.Si mie mi-e dor sa ne mai intalnim. Voi mai iesiti la plimbare?
Alina, Alesio meu numai de la san papa, de aia e asa mare:). Dar nu e gras, e doar greu..........ca abia il tin in brate:)
Sa aveti o zi super!
Pupici, Ioana si bb Alesio!

http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput