respectul intr-o relatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Si mie mi se pare ca are complexe de inferioritate sau, cel putin, o mare nesiguranta in el insusi. De aici teama de a se confrunta cu o alta opinie. Refuzul asta ascunde dorinta confirmarii parerii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Conteaza foarte mult RESPECTUL, asta bineintzeles din partea amindurora. Cu timpul, dragostea se "evapora", ramine insa respectul care e foarte important. Eu ma intzeleg foarte bine cu sotzul tocmai pentru ca exista respectul, cind discutam respectam opinia celuilalt, nu am ajuns niciodata sa ne contrazicem tocmai pentru ca ascultam ce spune celalalt, chiar daca eu sau el avem opinii contradictorii.
Parerea mea, e ca trebuie sa te lase si pe tine sa vorbesti si apoi vetzi putea ajunge la o concluzie cu care sa fitzi de acord amindoi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

da, respectul e esential intr-o relatie, oricare ar fi ea, inclusiv intre prieteni. ai tot dreptul din lume sa ai opinii diferite de toti locuitorii mapamondului si sigur nu esti nebuna ci doar stii sau vrei ceva mai mult ce altii nu inteleg. important e ca si in situatia can va iesiti din pepeni sa stiti cum sa aplanati conflictul, sa nu va lasati dusi de val, ceea ce e foarte usor sa se intample.
dragostea se duce usor usor dar in locul ei ramane respectul fondat pe o baza solida de intelegere si acceptare reciproca dar si de complectare reciproca.
asa cred eu.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput