Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
andutzy spune:
pentru mine e perfect!
Vineri, orele 18, pizzeria Accapulco.
Eu voi fi cu o geaca Kaki pe mine
Daca nu se descurca cineva, sau nu stie pe unde e pizzeria, dati-mi un PM sa va dau nr meu de tel.
Nu cred ca voie sa-l postez aici.
Va pup.
andutzy
Mickyyy spune:
Va mai las timp de gandire pana maine, daca totul e ok cu locatia si ora o sa merg sa fac rezervare. Si eventual sa-mi spuneti daca lista cu cele care vin e corecta ca sa stiu macar aproximativ pentru cate persoane sa rezerv.
Oricum, zic eu ca pizzeria se vede bine din strada, e foarte greu sa n-o nimeriti iar daca va fi rezervare facuta sigur n-o sa ne ratacim. Mai greu e pana vin primele burtici ca dupa sigur va prindeti voi care-i masa gravidutelor!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Da, o sa fie masa galagioasa, cu multe fete si tot atitea burtici 

Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
at andreea spune:
Vreau sa fac publica o chestie extrasenzoriala prin care am impresia ca am trecut azi.
Stateam la medicul de familie la asteptat si urca scarile o graviduta f. faina, cam la 9 luni, ca era burtoasa si mai avea un baietel cu ea de vreun an jumate. Si ma uitam cu jind la ea ca scapa curand si nici nu parea ca s-a ingrasat, ea nu ma baga in seama, eu cu burta din asta de 5 luni si un pic.
Si incepe mostenitorul/a mea din burta sa faca tambalau fix atunci.
Mi s-a parut haios: cred ca se saluta cu bebele din burta mare.
L-o fi chemat la o bere
sau poate si-au dat intalnire pentru la gradinita...
Ce ziceti, cat mai am pana la a vorbi cu pasarelele?
Am antecedente, cu pisicile deja vorbesc
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
crissu spune:
Va dati seama ce va fi acolo..uauuuuuuuuu vreo 7-8 femei si cu burtici pe deasupra.![]()
![]()
![]()
Va multumesc de informatii am inteles perfect si nu e greu de ajuns.
Confirmam maine parca asa a ramas!
va pupa pe ziua de azi Criss si
18 saptamani
Mickyyy spune:
crissu, 7-8 femei????? ia mai numara o data (pe cele care s-au inscris pana acum)....asa, vreo 13-14 ce zici ![]()
?! Care de care mai burticoasa 
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Buna ziua la burticutze,
dragele de voi, vorbarete ati fost si azi!
M-am adunat si eu in sfarsit, vad ca ati stabilit ora si locatia. Nu am nimic impotriva chiar daca nu vin cu masina:))
Nu am fost la Acapulco niciodata dar daca spuneti voi ca e ok, asta sa fie! Si pe urma si daca n mancam pizza sau mai stiu eu ce, o inghetata buna tot luam![]()
Maine va spun cu siguranta daca ajung, sper sa nu intervina ceva.......
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg
Alina Balan spune:
Buna fetelor,
va urmaresc de mult, dar abia acum "reusesc" sa ma inscriu in grupul vostru si sper sa ma primiti.
Trebuie sa va spun ca avem 22 de saptamani (UM 11.08/ DPN 9 - 18 Mai?). Nu prea sint sigura de UM, iar puiul iese mai mare cu 1 - 2 saptamani la masuratori, asa ca se poate sa migrez in Aprilie
...
Puiul este baietel si se pare ca o sa-l cheme Cristian, dar nu ne-am fixat inca la numele asta. Mai avem timp, avand in vedere ca am aflat vestea cea mare (ca este baietel) abia de 3 saptamani. Eu eram convinsa ca este fetita si asa mi-au spus la eco de 17 saptamani, dar pina la eco morfologica (la 20 sapt. - Dr. Iosup), i-au mai crescut niste "chestii".
As vrea sa vin si eu Vineri la intalnire. Pot sa vin sigur la ora 6, dar nu cred ca pot sa stau prea mult. Oricum treceti-ma si pe mine pe lista.
va pup,
Alina
nefertari spune:
Pentru mine e ok - cu o rugaminte - Mickyyy - te rog rezerva un loc in plus.Eu s-ar putea sa vin insotita .
Sper sa nu aiba Alex un soc cand o sa vada atatea burtici la un loc ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
gabitzam spune:
Buna Alina!
Bine ai venit printre noi. Pentru adaugat pe listutza, da-i tu un mesaj pe privat la Oana_B, cea care poate edita lista de pe prima pagina. Da-i toate datele si ai sa te vezi printre mamicile de mai-iunie 2005.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05