Fotografi si cameramani (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

buna fetelor!!!
Va rog frumos ajutati-ma si pe mine!! Am 2 zile in care trebuie sa dau raspuns cameramanului si nu stiu ce sa fac. Sa va spun pe scurt: tipul asta imi cere 8 milioane pe filmare si montare. Mie mi se pare un pic cam multicel, eu ma steptam pe undeva pe la 5 milioane, nicicum 8. Voi ce ziceti? Nu stiu ce sa fac!! Sa accept sa nu accept? Voi de ce preturi ati auzit? Cat va costa pe voi?

ps: Viovio si Blanca000 am nevoie de ajutorul vostru. as vrea si eu detalii despre cei care au fost la voi. va rog...Imi puteti da PM

va pupic pe toate si astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Noi am gasit pe internet un tip care avea o oferta "speciala". Adica filmat, montat si DJ. Am fost la el si am vazut o caseta de la o nunta, si ne-a placut. Asa ca am acceptat oferta lui: 200 euro amandoua. Speram sa nu se razgandeasca pana atunci.Tipul lucreaza pe la televiziune si parea ca stie meserie. Dar acum mai avem o problema: nu avem fotograf
Daca stie cineva un fotograf va rog frumos

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

fetele mele, va rog nu ma uitati!!!!
Vreau si eu un sfat, ceva, orice...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by lucia-mihaela

fetele mele, va rog nu ma uitati!!!!
Vreau si eu un sfat, ceva, orice...

va pup

noua ne ia 250 de euro pt filmare si montare.Cica e bun tipul, a filmat pt nunti importante la preturi mult mai mari.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by aka

Noi am gasit pe internet un tip care avea o oferta "speciala". Adica filmat, montat si DJ. Am fost la el si am vazut o caseta de la o nunta, si ne-a placut. Asa ca am acceptat oferta lui: 200 euro amandoua. Speram sa nu se razgandeasca pana atunci.Tipul lucreaza pe la televiziune si parea ca stie meserie. Dar acum mai avem o problema: nu avem fotograf
Daca stie cineva un fotograf va rog frumos

Pupici

Aka da-mi email-ul tau sau scrie-mi tu la bibyroxx@yahoo.com

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Draga Lucia,

Mie nu mi se pare ca ti-a cerut mult cameramanul , nu pt ca 8 milione nu ar fi o suma destul de mare , ci comparand cu pretul pe care trebuie noi sa-l platim (14.500.000)as putea zice ca e chiar ieftin

Ai vazut casete filmate de el ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Nici mie nu mi se pare mult, dar pretul singur nu inseamna nimic.Marea majoritate a ofertelor decente pe care le-am gasit noi, erau in jurul sumelor de 8 spre 10 milioane lei. Bine, exclud prostiile gen 3-4 mil direct pe caseta VHS ca acum zece ani...
Noi am optat pentru ceva mai bun, cand am putut compara ce am vazut la 250Euro si ce putem avea la 14.5 milioane de lei. Deci depinde si la ce te raportezi. Am mai vazut vehiculate pe aici si preturi pe la 500 euro de catre o viitoare mireasa care intreba daca sa zica da, si m-am mirat putin de raspunsurile pozitive pe care le-a primit. Noua asta ni s-a parut chiar cam mult, mai ales ca euro parca era inca pe la 40 de mii atunci.
Conteaza foarte mult ce primesti de acesti bani. Cu ce camera lucreaza tipul, profesionala de 5.000 de dolari sau mica, pentru amatori, de 500 ? Iti face si montaj, sau lasa cum se nimereste la filmare? Ai vazut alte materiale, arata totul ca o sorcova sau este elegant si de bun gust? Casetele sunt multe si lungi de 6-7 pana la 10 ore ca la amatori, sau din cadre selectate ai totul in mai putin de 3 ore? Cati cameramani sunt, are asistent sau lumini? Vine cu masina personala sau trebuie sa ai grija de el ori sa-i decontezi taxiul? Primesti in banii astia si discuri si casete si coperti, sau ti se mai cere extra in plus, mai tarziu? E profesionist recunoscut cu portofoliu si experienta, recomandat de alti clienti, sau lucreaza de ieri de azi si incearca si el sa convinga macar prin argumentul ieftin? Are o echipa formata in timp si lucreaza perfect cu un anumit fotograf, sau speri ca cei doi sa se cunoasca prima data la nunta ta si sa colaboreze cat vei avea norocul de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si eu m-am lovit de multe tampenii pana am ales cameramanul si fotograful. De exemplu unii, pt 7 milioane, imi faceau 2 casete VHS adica 6 ore!!!! Le-am zis clar ca eu personal, fiind vorba de mine, tot ma voi plictisi sa vad 6 ore de nunta. Nu am de ce sa-mi condamn familia si prietenii la 6 ore de vizionare. Daca vroiam o caseta de 3 ore, mai plateam 1.600.000 in plusCa sa nu mai spun ca de DVD.....nu se punea vorba. Am fugit cat am putut de acolo. Acum mi-am luat un cameraman consacrat care ne face montaj DVD, efecte speciale, va surprinde fiecare moment special al nuntii, va face regie video, videoclip de cateva minutele la inceput, pe melodia noastra....300 euro. Fotograful va face 175 de poze format 13*18 la 200 euro. (digitale). Din toate pozele digitale el va printa doar 175, cele mai frumoase si restul ni le da pe CD. Eu zic ca am facut o alegere buna desi...multi spun ca scumpa. Nu cred, astea vor fi amintiri concrete de la nunta NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Vai fetelor...ce preturi se vehiculeaza pe aici....Eu am gasit la Banner o oferta...6.800.000 pentru 6 ore material net...pe 2 DVD-uri ...cu intro...poze de cand esti copil (daca vrei)...si am crezut ca e binisor....dar ce ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

In plus atentie mare la acei cameramani care preocupati sa se laude isi prezinta aparatura cu care lucreaza drept ceva ce nu este. Mai exact va servesc gogosi de genul noi folosim camera x care costa 6000 de dolari...iar o astfel de camera costa in realitate maxim 1500 dolari. In afara de aparatura cu care lucreaza parerea mea este ca ar trebui sa ii intrebati si ce scoala au urmat, adica ce studii au mai exact????? Ca vad ca asta nu zice nimeni!!!!
Atentie mare deci la laudacii profesionisti!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput