Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Copilasi din Aprilie 2003 (16) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36364" target="_blank">Bebelusilor din Apr 2003 (15)

mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil
Karmen - 1 martie - Calin
toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru
Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix
ghinetz - 11 martie - Stefan
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda.
lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse.
Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte.
alexias - 19 aprilie - Alexandra
cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani
Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina.
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie - Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa
anutze - 16 aprilie - Bianca
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina
meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj.
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert Mihail
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina

pozici cu bebei de martie - aprilie:
http://community.webshots.com/user/mitzapicia

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Multumim de urari!
Da' unde ati fugit?sau week-end-ul e de vina?
Cary,zi-mi si mie cum se fac baieteii,plssssssss!Accept si alte sfaturi.

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Scumpo il dau la schimb daca imi mai faci o fata!!!
Eu nu mi-am dorit baiat,dar acum nu regret ca il am caci e mare pupacios cu mine in comparatie cu fica-mea!
Eu sunt cea mai cea si daca cumva lipsesc din peisaj NIMENI nu se intelege cu el!

Daca cu Rebi am avut multe momente de liniste(ea se juca,dansa,canta,etc.)Axel vrea numai cu mine sau sa fiu si eu de fatza!asa ca ADIO liniste sau probleme personale!

Pana si la dus vine cu mine in baie si ma pazeste,desi Rebi il tenteaza cu tot felul de jucarii,dar nu e chip.
Imi vine sa-l mananc atunci cand vine capitolul MASA,caci baga in el ca spartul,orice-oricat, ca nu face mofturi!

Pe mai tarziu ca ne pregatim de parc,pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,dragi mamici!!!Nu stiu voi cum sinteti,dar eu cind ma gindesc ca mai am 2 luni si un pic de vacanta,dupa care incep scirbiciul,ma apuca o jaaaleeee!!Oare cum o sa reusesc sa fac treburile care acum le fac toata ziua ,in numai citeva ore??Pb asta ma chinuie taaare!!Plus ca pt mine, cele care deja sinteti de mult ,inapoi in cimpul muncii imi sinteti asa...ca niste mame eroine!!!
Eu am inceput sa ma interesez de cresa am luat lista cu analizele care tb facute pt Alex si pt noi,ma gindesc sa-l dau cite 4-5 ore la inceput ,cit mai stau eu acasa, desi dr de la cresa mi-a spus ca-i mai bine sa-l las program normal.Mi-e tare greu ,cind ma gindesc ca daca pt mine el este botul meu de aur ,la cresa nu va fi decit un copil printre alti copii.
Este f incapatinat,dar are si momente cind e foarte cuminte,ii place sa-i dau ceva de facut ,sa ma ajute,intr-o zi m-a ajutat sa pun rufele pe sirma si avea niste sosetele mici ale lui ,care i-au facut mari pb,ca nu voiau sa stea pe sirma dar nu a vrut sa-l ajut,a insistat el pina le-a aranjat pe toate in ordine!!
Duminica am fost la o intilnire cu mamici din Iasi si s-a jucat f frumos,dar numai cu copiii mai mari, cei mici nu prezinta nici un interes pt el.
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

De 2 zile stau acasa si bolesc, dat fiind ca viroza mea a recidivat. Tare aiurea ma simt, nu mai am putere nici sa-mi suflu nasul si ma tot gindesc ce o fi simtind fetita din toate spasmele, incordarile si zgomotele astea groaznice. Acum sint in faza cu nas infundat iar serul fiziologic e frectie la picior de lemn. Cred ca o sa intru in farmacie sa iau altceva ca nu mai rezist.
Noroc ca Dragos n-a luat viroza asa incit macar el e bine. E la fel de indragostit de tata (ceea ce e bine acum dar e taaare frustrant), a inceput sa se mai joace si singur si parca si cu mincarea si-a mai revenit.

Apropos de mers la job, eu mai merg pina in 1 feb. si abia astept sa stau acasa. Fetita e bine, avem DPN 10 apr. dar eu sper sa vina mai repede, in martie. Om vedea!

Va , aveti grija de voi si

Mergi la inceput

Ei,Cary pot sa-ti dau eu 100 de fetite ca tot degeaba....Asa sunt baietii mai apropiati de mami (cat sunt mici ca pe urma....nevasta e pe primul loc,in cele mai multe cazuri).Oricum,eu as vrea si un baietel,da' si daca iese fetita nu ma supar.De luna asta ma pun pe treaba.
Acvi,te inteleg.Nu ai posibilitatea sa-l lasi cu o bunica sau sa ii angajezi o bona?Pana la servici,nu te mai gandi,bucura-te de timpul liber.

Tuchi imi pare rau ca ai racit.Ceai cu multa miere si multa lamaie,suc de portocale la greu.Si eu cand am fost gravida cu Ioana am avut DPN 10 aprilie si s-a nascut pe 9.Sarcina usoara in continuare si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am prins si eu o pauza mica si scriu repede... Emi a inceput gradinita "cu dreptul" adica miss Lolo e taaaare multumita de ea, a inceput sa vorbeasca si in engleza si spune chiar cuvinte grelute: sand, bubbles, apple, water, shower... si alte cateva mai usurele, canta cam 50% din "Twinkle, twinkle" si vreo 30% din ABC. Stie toti copiii din clasa dupa nume si isi stie locurile peste tot: la masa, la somnic, la line-up. Se incalta si descalta singurica de papuci, de sosete stie intr-un singur sens (descaltarea), in celalalt se poticneste si daca nu sunt atenta, in 2 minute e naked... la dezbracat are o viteza uimitoare.
Papa singurica destul de bine, manuieste si lingurita si furculita binisor, nu pierde prea multa mancare pe drum decat daca e prea curgatoare. Se spala pe dinti foooooaaaarte frumos si placerea ei suprema e sa urce si coboare scarile, astfel incat face exercitii mereu.
Cary, sa stii ca si Emi ma urmeaza peste tot si in special la baie. Cu cat ma duc in locuri mai ciudata, cu atat e mai interesata de ceea ce fac. Chiar si la WC ma urmareste miscare cu miscare si ma serveste cu 3 cm patrati de hartie igienica atunci cand crede ea ca mi-am terminat treaba...
Acvi, sa stii ca si eu mi-am intrat tare greu in ritm cu serviciul... nici acum dupa 4 luni nu pot spune ca nu sufar dimineata cand plec si o las cu tati, imbratisati amandoi in pat si ma gandesc cu mare gelozie ca atunci cand se trezeste se gudura pe langa tati si il pupaceste si nu pe mine . Dar viata merge inainte... tre' sa muncim si noi, nu??? totusi parca eram prea nebuna cand stateam acasa - acum m-am mai schimbat (zice lumea din jurul meu).
Tuchi, imi pare rau ca ai racit, dar e bine totusi ca Dragos e OK. Tare ma bucur ca vei avea fetita, stiu ca ti-ai dorit - acu poti sa zici ca esti o femeie implinita: ai baiat si fata - ce iti mai trebuie???
V-am spus eu ca nu ma lasa inamicul sa scriu prea mult??? deja a venit aici si butoneaza tot ce prinde in cale. pana acum s-a jucat cu Ioana, s-au modit amandoua, a imbracat-o intr-un costum de baie de-al ei (bikini) - era mortala - acu s-a terminat... tre' sa plec la datorie.
Pupici multi la toata lumea si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Dupa o zi arhi-plina ajung de-abia acum sa intru pa net si sa ma distrez cu povestioarele voastre,desi nu credeam ca s-a postat,dar cand trag chiulul,da SEDINTA in voi!!!
mai ,mai,i-a mai manati mai!!!(ca tocmai trecura sarbatorile)

Mamamariana ce inseamna la gradi:line-up???
Mi-a placut povestea cu hartia de poponetz!pupici Emei ca merita.

PICO stai linistita ca daca Axel seamana cu ta-su atunci sigur o sa fie in"poponetzul masii"si cand va fi insurat!dar eu la casa mea si el la casa lui si voi fii o SOACRA afurisita,DAR buna!

TUCHI imi pare rau ca ti-e infundata trompetica,dar sa stii ca e bine daca Dragos este amorezat de ta-su,caci vei avea timp pentru cea mica,iar ei se vor duce ca barbatii(la minge in parc,nu la FEMEI)ceea ce Axel nu face desi ma-sa isi doreste.
Fara mine nu iese din casa decat cu bunicul!

ACVI te pup dulce dar referitor la subiectul tau mai amplu(revin la servici-ce fac treburile casnice??)revin maine ca ma ataca Axel.

Pupici tuturor si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Tuchi,multa sanatate,sa te faci repede bine si..FELICITARI PT FETITA!!N-ar fi frumos sa nasti pe 3 aprilie???Undeva in sufletelul meu imi pare rau ca nu am si eu curaj de bb2,mai ales o fetita!!
Pico,as avea cu cine sa-l las(tocmai m-am mutat la 2 blocuri de soacra mea),dar vreau eu sa fiu impacata si sa incerc cu cresa,vreau sa fie in colectivitate,eu sufar mult ca sint prea timida si as vrea sa nu fie si el asa.Daca vad ca nu se acomodeaza cu siguranta il voi lasa cu soacra mea.
Cary astept reteta magica de rezolvat pb casnice in timp minim.
Mamamariana ma bucur ca Emi s-a acomodat bine la gradi.Sa stii ca si eu o iau citeodata pe cimpii de la statul acasa(imi mai spune sotul ca sta el in concediu numai sa ma duc eu la servici!!),dar eu lucrez cam 11-12 ore pe zi ajung acasa de la scirbici pe la 18 ,ATITEA ORE FARA Alex mi se pare nedrept!!
Gata,s-a trezit Alexino!!
Gabi.

Mergi la inceput

Mai dar ce absenta.....TOTALA!!!!

Acvi sa stii ca eu abia astept sa merg la servici,caci acasa INTOTDEAUNA se mai gaseste ceva de facut si parca nu se mai termina.Asa ca la servici o sa ma ODIHNESC!
Singurul mare regret este ca voi avea mai putini bani ca in CIC!

Daca stau sa-mi fac bilantul,cam ce am facut in acesti 2 ani,sunt numai avantaje de partea mea:
-mi-am aranjat casa,caci multe mai trebuiau de cumparat(covoare,perdele,birouri,cuier,etc)dar astea TOATE trebuiau masurate si potrivite in locusoarele mici care au mai ramas!!!(aici a fost bataia pestelui,caci de gasit se gaseste dar nu intotdeauna dimensiunea pe care o cauti).
-mi-am renovat baia,caci vecinul de sus m-a inundat de 7 ori vara sta,caci a scos cada si a pus cabina,iar izolatia cu silicon nu s-a facut peste tot,spre ghinionul meu,
-am avut ceva mai mult timp si pentru Rebi,care ma tot cheama la calculator sa-ii mai arat cate ceva si asta nu poate decat sa ma bucure ca este o mare doritoare de NOU si ambitioasa fac,
-mi-am imbracat toate usile in autocolant,
-DAR m-am si distrat,caci am fost la mare,munte,Italia,pentru ca in 2005 s-ar putea sa nu am deloc concediu.

O mare realizare este ca am scapat cu Axel de Infectia Urinara care ne-a dat mare bataie de cap.

Cand imi reiau serviciul,o sa-mi fac un plan de bataie,la modul ca trebuie sa-l respect ca altfel nu o sa dau de capat.
In fiecare zi, voi stabili precis pe zile,cand spal,calc,aspir-curatenie,gatesc ca sa evit supra aglomereala si am sa incerc printre picaturi sa fac fata cu brio si treburilor neplanuite care apar fara sa vrei.
In W-E mi-am promis sa plec cat de des pot la padure,parc,preteni,petreceri ca sa simt si eu ca ma relaxez,altfel ma duc LUNI cu draci pe mine si vai da aia care-mi sta in cale si pica in plasa!!!!

Gata, pupici ca trebuie sa pregatesc masa.

Mergi la inceput

Cary,as vrea sa fiu si eu ca tine,asa plina de energie.Uffff! Simt ca ma duc la fund.Nu stiu sa-mi impart timpul.Cred ca n-am mai fost la coafor de 6 luni,nu ajung sa ma epilez la timp si am inceput sa folosesc tot mai mult lama(eu inainte ma faceam cu ceara sau cu aparatul)de mi-e si scarba de mine( e foarte misto sa te simti asa la 23 de ani).De cosmetica nici nu se mai pune problema,sport ioc!Am de invatat pt master,de facut o groaza de proiecte si nu stiu cand sa le fac pe toate.Trebuie sa spal(slava Domnului ca exista masina de spalat!!!!!), sa gatesc si bineinteles Ioana.Eu ii dau sa manance,eu o scot afara,eu o schimb,eu ii fac baie,eu stau cu ea cand e treaza si eu ma joc cu ea.Cand sa mai am timp si pentru celelalte??????

Voi cum va descurcati dragelor?

Sunt convinsa ca nu e dracul chiar atat de negru da' m-am descarcat si eu. Pupici

Mergi la inceput