Cum v-atzi cunoscut Jumatatea????

Cum v-atzi cunoscut Jumatatea???? | Autor: Pisicuta

Link direct la acest mesaj

Eu l-am cunoscut in 1991 - sau mai bine spus el pe mine - la Timishoara, in 15 iulie cand ne-am prezentat amandoi la examenul de admitere la facultate: el hotarat sa intre, caci se pregatise, eu ca sa le fac pe plac sora-mii shi mama-mii care ma trimisesera pe sus la TM (eu sunt din Slatina-Olt) caci, ziceau ele sunt locuri multe shi examen grila, shi-i imposibil sa nu intri!...Problema a fost ca ne-am cunoscut, ne-am placut la nebunie shi scurt circuitul s-a produs: numai tampenii am facut amandoi la examen, drept pt. care am picat amandoi la un punct unul de celalalt! A urmat un an cumplit in care ne-am scris zilnic (el este din Arad), pana ne-am adus poshtashii in pragul disperarii, ne-am vazut la luna (in cel mai fericit caz) shi-am invatzat pe rupte pt a putea sa fim impreuna in Timishoara, orashul care ne legasem shi pe care l-am indragit din prima secunda!
In aprilie 1993 l-am pus sa ma ceara de nevasta, ceea ce a shi facut(ca daca lasam pana se hotara ardeleanul meu...) iar eu am acceptat (dupa cum cred ca a-tzi ghicit deja), in 13 nov. 1993 -adica ziua cand am implinit 22 ani - ne-am logodit la Slatina iar in iulie 1994, la trei ani de cand ne-am cunoscut, ne-am casatorit shi legal shi religios!... Doamne, ce ani frumoshi au fost shi-au urmat de-atunci caci imi dau lacrimile de emotzie cand mi-amintesc!!

La voi cum s-a intamplat???

*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXANDRA MUTU spune:

eu ..este o poveste lunga si tare frumoasa, (cel putin pt. noi)..dar acum chiar nu am timp... Noi ne-am cuplat dupa ce el a fost prieten cu cea mai buna prietena a mea!Cu ea nu a mers...in schimb ne dadeam ocheade, ne zambeam..iar cand ea a facut primul pas spre..."Pas"...ne-am dat imediat intalnire...Pe atunci eram niste copii..de 17 ani...Am stiut din prima clipa ca ne vom casatorii, ca vom avea copilul nostru....a fost o perioada de neuitat, care mai continua si azi ...la 28 de ani.Si prietene noastra comuna...se numeste petitoare...ea ne-a ramas aproape...Poate mai revin, cand am timp...
Alexandra si bb Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

si la noi este o poveste f interesanat si de cate ori ma gandesc ma trec fiorii....era intr-o iarna cand niste prieteni de familie ne-a rugat sa primimo fam la noi incasa pentru ca este o femeie bolnava si noi aveam casa mare si caldura centrala si asa cea care a venit era sa fie soacra mea am stst de vorba cu dansa si a inceput sa imi povesteasca ca are un baiat de 30 de ani si este student la a doua facultate si asa mai departe....dar numai de el imi povestea si ma gandeam la varsta asta necasatorit este ceva in neregule am zis eu....ok au trecut un an si ceva intre timp ea a murit dupa un an si ceva am cunoscut un baiat de la teologie si am inceput sa stau de vb cu el dar fara ganduri serioase in sfarsit m-am dus in Bucuresti sa ne intalnim si am stat la o prietena si ea il cunostea pe " acest baiat de 30 ani"eu venisem cu sora mea si ea a spus surorii mele hai sa iti fac cunostinta cu un baiat din America ......a venit"baiatul"cand l-am vazut un baiat blond parul cret ochii albastrii gropite in obraji tot ce vroiai so am zis acesta este baiatul de care imi povestea mamalui fetelor am zis ca inima imi sare din piept...dar stiam ca nu am nici o sansa oricum prea in varstaeu aveam 20 el 30 dar imi place sa il admir si sa il privesc...sora mea era in schimb fericita si eu pentru ea ca eram sigura ca ei se vor place si incercam sa imi vad de treaba cu cel pentru care am venit in Bucuresti m-am intalnit cu elsi foarte urat s-a purtat cu mine si am decis sa nu il mai intalnesc asa ca fiind suparata am hotarat sa iesim sa ne deconesctam eu soar mea si "Cretul"in tot timpul acesta am incercat sa ii las sa vb dar parca nimic nu se prindea de ei el ma tot privea pe furis dar eu nu vroiam sa ma gandesc....a trecut o luna el cu sora mea nu au mai tinutlegatura ...si numai ce ne trezim cu el si prieteni de fam acasa la noi In Brasov ei plecau in weekend la buzau si eu aveam o sora acolo si imi spune nu vrei sa vii cu noi ? si te aduc eu acasa inapoi si normal ca eu am vrut deci am plecat bininteles cu permisiunea parintilor ...cand venim luni acasa inapoi el m-a cerut in casatorie ai mei au ramas dar au fost de acord la o luna am facut cununia nunta si uiteasa ne-am casatorit si suntem cei mai fericiti ne iubim ca nebunii si avem 2 fetite ca doi ingerasisi acum in August facem 4 ani de la casatorie..si este celmai minunat moment din viata mea

sper sa nu va suparati ca v-am scris romane dar este interesant nu intai mi-am cunoscut soacra care tare as fi vrut sa mai fie in viata [/red][/size=2][/size=4][/size=5][/font=Comic Sans MS][/i]dar atsta este.....[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Uite aici, am raspuns multe dintre noi.
Numai bine si multi ani inainte!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2565

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

eu l-am cunoscut acum doi ani la o petrecere, dar pe vremea aceea eram cu altcineva....ne-am reintilnit dupa un an si de atunci sintem impreuna ne-a casatorit dupa 4 luni si acum asteptam un care va veni in luna mai si de abia asteptam sa fim toti trei impreuna, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

La noi, o poveste in care Doamne, Doamne a contribuit mult. Era intr-o dimineata de 14 septembrie 1995 iar eu trebuia sa merg la policlinica sa-mi fac niscai analize. Policlinica era la doua stradutze de liceul unde invatam(incepeam clasa a 12-a). Cum eram ca a trebuit sa ma duc la dr., mi-am uitat acolo buletinul, fapt pe care l-am descoperit abia cand ma intorsesem acasa. Am putin, si a trebuit sa ma intorc. Dupa ce l-am recuparat m-am gandit ca ar trebui sa trec putin si prin liceu sa stau de vorba cu diriga. Cautand-o m-am intalnit cu un coleg care statea de vorba cu EL. El, profitand de faptul ca mi-am salutat colegul s-a bagat in seama. Dupa 10 minute de stat de vorba am plecat, el spunandu-mi ca merge in acelasi sens cu mine, "la statia lui 282". La iesire din liceu, eu o iau spre "282", el, spre surpinderea mea, in sensul opus. Imi spune ca este cu masina si DACA VREAU ma poate duce el acasa. "Cuuuum!!!!!!(imi spuneam eu in gand), eu, fata serioasa sa ma urc in masina unui necunoscut!?!?! ce sa fac, sa DA?!, sa NU?!", insa in timp ce incercam sa ma hotarasc ma indreptam agale spre masina LUI. Nici nu stiu cand mi-a deschis usa si mi-a zis: "Haide!", singurele cuvinte pe care le-am mai putut rosti au fost: "Sigur nu ma furi?" ...el:" Urca si ai sa vezi" si am urcat. Si m-a furat pentru totdeauna. Ne-am casatorit dupa cinci ani pe 14 octombrie, iar acum asteptam cu nerabdare sa devin !
Pupici, Crisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza spune:

Noi ne-am cunoscut pe litoral ,la o discoteca , in vara anului 1991.A fost cum se spune 'dragoste la prima vedere'.A fost (si mai este )foarte frumos!!!!Ne-am casatorit in vara anului 1996 , avem un bb de trei ani si un pic si mai vrem inca unul cat de curand!!!
gabi si bb dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Noi ne-am cunoscut in mai 1998 si, la fel, a fost dragoste la prima vedere. Prietena mea, casatorita cu prietenul lui, si uite asa, au trecut 4 ani, 9 luni si 2 zile!!!
La vara, pe 10 iulie, facem 4 ani de casatorie!
Realizari? Multe! Lista e lunga, dar asta la alt capitol!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

PISICUTO de cite mii de ori v-ati plimbat prin parcul rozelor?Si eu l-am cunoscut pe al meu sot tot in timisoara ,el isi repera masina in fata geamului meu iar eu ma uitam pe geam si mi-a cazut cordeluta din cap.El s-a oferit sa mi-o aduca si lipiti am ramas de 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Dar de INTERNET ce ziceti?
Pe ICQ l-am cunoscut pe al meu sot. Suntem de 3 ani impreuna, de 2 ani casatoriti si ne intelegem extraordinar.
Asteptam sa fim 3 in toamna.

Monica + burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Este super sa-ti aduci aminte de ziua cand l-am cunoscut pe cel ce avea sa ne fie sufletul pereche si de aceea ma alatur voua.
Eu mi-am cunoscut sotul in ianuarie 1997 la numai o saptamana de cand ma angajasem.Culmea e ca eu aveam la momentul acela un prieten care ma avertizase ca poate imi gasesc pe cineva la munca.Nu as fi crezut ca asa se va si intampla, dar destinului nu-i poti face fata.A fost pot spune dragoste la prima vedere.Pe 30 august ne aflam in fata ofiterului starii civile.LA doi ani dupa aceea am facut si cununia religioasa( tatal lui a murit in mai 97 si asta afacut imposibila realizarea casatorie religioase).
Desi au trecut sasea ani de cand suntem impreuna suntem indragostiti ca in prima zi(desi rutina mai intervine cateodata) si abia asteptam ca familia noastra sa se mareasca.

Ioana

Mergi la inceput