Bebelusi de nov-dec 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

MICHE - daca geana s-a deplasat intr-un colt al ochiului de ce nu ai scos-o cu coltul unei comprese sterile?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

pentru ca avea extremitatile sub pleoape...si am incercat , dar a tipat si misca din cap... si apoi nu stii ce puternic e baiatul meu!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

.sa se ia la intrecere cu zuzulina mea. Cand incepe sa se agite mi-e frica sa nu o scap. Iar cand o schimb imi trage niste picioare.

Ar trebui totusi sa insisti si sa-i mai pui ser, iar de scos, cand o sa se poata, sa te ajute cineva si sa-i tina capsorul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ONITZA ce draga imi esti tu! Nici nu stii cat de mult mi-ar placea sa ma plimb cu voi prin parc, insa eu sunt in Cluj si voi acolo si e cam greu. Dar ma bucura enorm ca te gandesti la mine. Uite eu le dau NAN 1 la gemenusi si zic ca au crescut bine: in 2 luni au pus aproape 2 kg. Maine mergem la cabinet sa vedem ce zice doctora. Am o prietena care mereu scotea laptele cu pompa dupa ce o alapta pe fetita ei si-l depozita in frigider asa incat tot timpul avea la dispozitie. De ce nu incerci asa, in felul asta se si umplu sanii la loc mai bine. Daca vrei ma interesez cat timp poti sa-l pastrezi asa in frigider.
Iti doresc bafta multa la examen si sa-l iei cu bine. (nu stiu cum mai ai timp si putere sa si inveti!)
Daca pleci iti urez din suflet LA MULTI ANI pentru maine, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai putere multa

Eu sunt tare suparata. Bianca refuza in continuare sa suga de la san. Azi noapte a mancat doar de la san, pe la 10.00 a mai mancat putin dar dupa masa deloc. Nici macar nu trage sa zic ca-i vine greu si se enerveaza din cauza asta...in momentul in care simte ca e tzitzi incepe sa zbiere, se agita...nu stiu ce sa fac! Sa o tin oare mai mult timp sa planga la san, sunt sanse sa apuce pana la urma? Ati patit asa ceva? Nu mai stiu ce sa fac cu ea, deja cand vine vremea sa manance ma apuca panica pana o pun la san, cred ca-i transmit si eu ceva...nu mai stiu...

FELIS LA MULTI ANI pentru Mihai sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii si satisfactii

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

fetilii, care e procedura de scoatere a mucishorilor din nas?
adicatelea cat ser fiziologic(asta am p-acilea) trebuie pus in nari, si cum se foloseste pompitza aia minune de scos mucishorii(are un schepsis, ceva)..etc?

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Eu ii pun vreo 3-4 picaturi si apoi scot cu pompa. Trebuie sa apesi nara cealalta. Eu ma descurc bine cu ea sa stii

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Aoleu, pai eu ii pun cate o fiola de 10 ml. de ser fiziologic o data (5 ml. intr-o nara, 5 in cealalta) si tot fornait e.. Ii pun prea mult??

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

JASMINE de la 23.00 la 07.00???? Waauuuuuuuuuuuuu! Asa da bebelas cuminte. Ai mei dorm mai bine cam de la 20.00 pana pe la 02.00- 03.00 insa as prefera sa doarma noaptea mai bine. Insa nu e o regula...intr-o zi e intr-un fel in alta altfel...cum au si ei chef. Se trezesc cam de 2 ori pe noapte...si "mami" de 4 ori

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb
Fulguletz, pui ser intr-o seringa, si ii bagi in nasuc cu presiune cam 1 ml in fiecare nara (mai ales daca sunt multi mucisori.Daca sunt mai putini, pui doar 1-2 picaturi/nara. Apoi, cu para de la pompita apasata , bagi varful intr-o nara, tinand apasata cu degetul cealalta nara si dai drumul la pompita. Succese pe ramura! Dar ce, ati facut si voi mucisori?

merci merci de instructiuni...
nu erau chiar mucisori curgaretzi doar un pic cam infundat ...se cam chinuia sa respire...
tocmai i-am pus cu pipeta 2-3 picaturi de lapte de tzatza in fiecare nara si rezultatul: a inceput sa stranute si s-a desfundat..

pompitza si seringa cu ac maine ne luam(ca sa fim pregatiti pe viitor) ca azi a fost aici sarbatoare si toate magazinele inchise..
nu stiu cum dar pe noi ne apuca in zile libere cand nu gasesti nici doctor nici farmacii deschise, nimic

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Aoleu, pai eu ii pun cate o fiola de 10 ml. de ser fiziologic o data (5 ml. intr-o nara, 5 in cealalta) si tot fornait e.. Ii pun prea mult??

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

culcer punea cate o fiola in fiecare nara!!! si ii tine gura inchisa la bebe, altfel nu se desfunda!

dupa ce desfunzi dai drumul la gura si... ies mucii!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna mamici!
Mai mamici mie mi se pare mult tare sa pui in nas cate 5 ml de ser. Plus ca observasem ca imi vomita de fiecare data daca ii puneam ser, ca doar e apa cu sare, chiar daca mancase de cateva ore bune. Noi ii punem cateva picaturi si pe urma stranuta si ii tragem cu pompitza si gata.
La multi ani pt toti sarbatoritzii de maine si distractie placuta .
Am reusit sa imi fac si eu album pe yahoo, cand aveti timp sa-mi vedeti mai bine mogaldeata
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

multumesc fetelor ca v-ati adus aminte ca azi implinim 2 luni.
La multi ani si voua si bebicilor vostrii, mie oricum imi pare ca e in fiecare zi sarbatoare de cand am nascut.
onitza, am incercat mai multe, cea mai buna mi s-a parut ELANCYL, SPECIFIC VERGETURES,previne aparitia vergeturilor in timpul sarcinii si le reduce pe cele existente deja.Cum am mai spus mie imi aparusera pe sani multe multe si urate inca din luna a 4-a cand am sarit 2 numere la sutien.Poate si fiindca am folosit crema repede s-au atenuat aproape de tot.Adica ce sa mai zic, nu se mai vad. Pe burta in schimmb...sa vedeti ironia sortii.Probabil din cauza numeroaselor medicamente si injectii pt mentinerea sarcinii (ca altfel nu-mi explic), eu am pus in greutate...record.De la 46 la...fix 80.Aveam o burtaaaa, de abea o duceam (chit ca am dus-o cu mine la servici pana in 5.11 (in 6 am nascut ).da sa vedeti unde e ironia, hehe, dupa ce am folosit de-a lungul sarcinii vreo 3 tuburi de ELANCYL plus vreo 2 indigene de ocazie, cu 3 zile inainte de a naste mi s-a terminat crema. N-am mai luat caci ziceam ca oricum nasc din moment in moment.Aiurea.Avea galusca mea obiceiul sa se adune si sa se incorde asa intr-o parte, facea cate o galma de ma lasa fara aer. Ce vreau sa zic este ca aproape am vazut cu ochii cum imi crapa pielea pe burta in ultima zi a sarcinii, ca de simtit e clar ca am simtit. Parca ma ardea nu alta.Eeee, asta e, o sa treaca (cat o sa treaca).Cand ma uit la printesa mea, nici ca-mi mai pasa, desi sa fiu sincera inainte ma mandream cu silueta si cele 90...60...care acum sunt 100si..

Ce m-am mai intins la povesti.Parca sunt drogata nu alta. Eu am inceput lucrul de 2 zile si se pare ca al meu sot a clacat. Azi cand m-am intors la 6 acasa...el crizat si printesa plangea ca din gura de sarpe.Se pare ca a plans azi cat pentru cele 2 luni de pana acum.
Saracuta, era asa de obosita ca parca nu mai stia de ea, si ofta, gemea, scancea de imi rupea sufletul.Acum s-a linistit si doarme in sfarsit, dar cred ca se va trezi devreme caci n-a prea mancat. Am sa-l trezesc pe sot la ea, poate o sa-i treaza criza. hehe

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput