Bebelusi de nov-dec 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetilii, care e procedura de scoatere a mucishorilor din nas?
adicatelea cat ser fiziologic(asta am p-acilea) trebuie pus in nari, si cum se foloseste pompitza aia minune de scos mucishorii(are un schepsis, ceva)..etc?

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, azi e ziua lui bobita!
intrati si voi pe evenimentele comunitatii sa-i urati la multi ani
si mai intrati aici, sunt niste poze dementiale!
mami e de pe siteul nostru, e mama arturicilor

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

GANDACEL ... multumim pt atentionare...
Intr-adevar... pozele sunt mortaleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ad_rianna,mi-a zis dr ca e bine sa schimbam calciul de la o luna la alta.Exista Calcium Pharco,calciu gluconic,calciu natural si inca unu’ care nu mai stiu cum se numeste.Mi-a zis ca e bine sa le alternez,ca sunt assimilate diferit,unele mai bine,unele mai putin si sa-I dau o luna un fel,luna urmatoare alt fel de calciu,asa ca m-am conformat.Mi se pare mai comod de dat Calcium Pharco.Asta gluconic e la fiole,nu-mi place sa tot tai la ele.

Carmen,imi pare rau ca ai probleme.Cred ca e destul de greu cu 2 copii mici,mai ales daca unul se imbolnaveste.Sanatate la copilasi si rabdare iti doresc.O sa treaca si necazul asta.

Simonacip,cat ceai de musetel ii dai?Incearca sa-i dai zilnic 100 ml ceai de musetel indulcit cu miere.Dar asta nu doar pt cateva zile,ci tot timpul.O sa vezi ca il ajuta sa faca kk.

Nu cred ca e momentul ca bebe sa tina cure de slabire.Da-i sa pape ca asta e perioada cand el trebuie sa ia in greutate.

A dormit si al meu azi-noapte de la 23 pana la 7,de m-am speriat cand am vazut cand e ceasul.Aseara dupa baie i-am dat sa pape ceva mai mult ca de obicei,adica 170 ml,dupa care a adormit foarte multumit pana dimineata.Nu e prea mult sa stea nemancat 8 ore?Nu se deshidrateaza?Daca el a dormit,am dormit si noi ca era liniste.Daca as fi stiut cat e ceasul cred ca as fi incercat sa-l trezesc sa-I dau laptic.Ai vostri cate ore dorm pe noapte?Nu e cam mare pauza de 7-8 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
Eu cred ca Miche a plecat la petit cu Darius;

Exact, exact!!!!
ieri am fost in gradina botanica (unde a avut loc prima intalnire a lui cu o fetita) , azi am fost in Cismigiu...(luam la rand toate parcurile))
Razi tu, razi, da ce? cerzi ca scapa fetita ta de "curte" daca erati mai aproape???

dar daca e cazul folosim si nu pierdem nimic!!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Roserbitzo, la ce ora mergi maine in parc? ca gata , maine sunt cuminte si raman in zona.... ne vedem si cu Eliza!!!(nu-i asa???). Ne auzim maine in jurul orei 12.30-13.00??

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Felis, n-am reusit sa-i scot geana din ochi...
Am pus cateva picaturi de ser, dar s-a enervat tareee.. si am renuntat. Azi a plans vreo 3 minute , asa cum stie el tare si cu lacrimi...si am vazut ca s-a deplasat spre coltul exterior.
Acu nu stiu cum e , ca doarme (de la ora 14.00) . Doamne , ce-i mai place afara (seamana cu ma-sa )

Ioane, Oane , Onitze, si Ionici, LA MULTI ANI!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miche, s-a facut. Mai ales ca maine Bianca cred ca merge la mama, deci pot sta si eu un pic mai mult cu Mihnea pe afara. Cand sunteti gata, da-mi un bip, ca noi vom fi deja afara daca e frumos!

Fulguletz, pui ser intr-o seringa, si ii bagi in nasuc cu presiune cam 1 ml in fiecare nara (mai ales daca sunt multi mucisori.Daca sunt mai putini, pui doar 1-2 picaturi/nara. Apoi, cu para de la pompita apasata , bagi varful intr-o nara, tinand apasata cu degetul cealalta nara si dai drumul la pompita. Succese pe ramura! Dar ce, ati facut si voi mucisori?

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!Sunt cam pe "fuga",seara BBlusa e cam agitata si nu pot sta mult.
Ioana,sa-ti traiasca BBlusa ca-i tare frumusica!Si "La multi ani!"ptr.maine.Cate Ioane/Oane suntem oare?Si cati BBlusi "IONI" sunt?Oricum,sa traim cu totii.
Luminita,bine ai revenit!O sa ia el in greutate,nu-ti face griji!
Azi am stat iar pana la 16.15 afara,ca doarme si a fost asa cald!
Acum va pup si vorbim maine.O seara "usoara"!
Andreea si Mariuca
http://community/webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MICHE - daca geana s-a deplasat intr-un colt al ochiului de ce nu ai scos-o cu coltul unei comprese sterile?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La Multi Ani ! pentru :Ioane, Oane, Ioni, Ionuti, etc, sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti numai bucurii

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput