romantismul
Raspunsuri - Pagina 2
Mia. spune:
quote:Mi-a placut expresia!Pe noi nu ne lasa deloc cind stam imbratisati,e gelos,daca ma pupa taica-su vrea si el,vine si se baga intre noi si zice de mine ca"e a mea"!
-Gramada cere varf!!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Cary spune:
Probabil asa e in cazul familiilor cu fata si baiat.
Axel(piticot)nu poate alege intre mine si Rebecca asa ca ne pupaceste pe amandoua.
Numai bine tuturor.
energy spune:
ce-i aia "romantism?"
noi avem un copil, nu romantism
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
Cary spune:
Daca ai copil inseamna sa uiti de ROMANTISM?????
I-a trimite MACAR o data pe luna copilul la mama,soacra prietena(caci si ea si-l va trimite o data la tine)si pune ROMANTISMUL in practica:
plimbare,mancare la lumina lumanarilor,muzica,flori si gesturi minunate sau o excapada la munte si spune-ne apoi daca TU ai uitat de ROMANTISM sau ROMANTISMUL NU SI-A FACUT APARITIA!!!????
Numai bine si SUCCES!
ticka spune:
quote:
Originally posted by energy
ce-i aia "romantism?"
noi avem un copil, nu romantism
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
Cool!!!!
Am citit postarile si mi-am dat seama ca devin din ce in ce mai pragmatica, tot felul de chestii romantice uneori ma fac sa rad. Anul trecut am avut o zi cu adevarat romantica, cand am sarbatorit 6 ani de casnicie. A fost foarte frumos, dar nu cred ca mi-ar place sa fie asa mereu, maxim 1 data pe luna..... Ca dam in diabet zaharat.... Scuzati lipsa de romantism...se mai intampla, poate maine invatz sa zbor din nou
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by ticka
[se mai intampla, poate maine invatz sa zbor din nou
poate ca nu ti-ar strica
cat despre" gramada cere varf" e tare de tot
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina