editeaza pagina personala.......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

si mie imi apare un copil care nu e al meu in pagina de profil si nu pot sa-l sterg, a si inca ceva Veve eu nu am pus acel copil acolo, parerea mea este ca pozele se cam duk aiurea....... unii nu-si gasesc pozele si altii se trezesc cu copii care nu le apartin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

reiterez, editarea paginii personale intampina probleme tehnice. Se vor remedia la intoarcerea Adminilor din vacantza.

Multumim pentru intzelegere.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da sunt probleme, se va incerca remedierea lor in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa nu va acuzati unlele pe altele pentru ca nu e vina nimanui dintre voi. E doar strict tehnic. Scuzele de rigoare ...si un pic de rabdare. Se va rezolva cu certitudine.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by alinam
Veve eu nu am pus acel copil acolo, parerea mea este ca pozele se cam duk aiurea...

Nici n-am vreo indoiala in privinta ta,Alina!Ma refeream strict la problema lui gulshan,care are doi copilasi si-i apare numai unul dintre ei la profil.E posibil sa existe erori (foarte rare) cand o poza sa se incarce aiurea,dar nu putea altcineva sa-i adauge propriul copil la profil,nu?

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

draga veve,
eu pricepui ce spui tu,dar tot nu pricep cum de apare doar fiu-meu,si fiica-mea nu-i...ca de altfel,specificai oriunde ca-s doi si albumul ii destul de clar.
oricum, eu te rog sa-mi explici cum se procedeaza sa fie adaugata si fetita ,caci nu-i dau de capat si nici nu-mi amintesc sa fi completat eu paginuta aia.
eu imi amintesc ca completai toate datele despre copii.
si nu te supara prea tare,ok?

merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by gulshan

draga veve,
eu pricepui ce spui tu,dar tot nu pricep cum de apare doar fiu-meu,si fiica-mea nu-i...ca de altfel,specificai oriunde ca-s doi si albumul ii destul de clar.
oricum, eu te rog sa-mi explici cum se procedeaza sa fie adaugata si fetita ,caci nu-i dau de capat si nici nu-mi amintesc sa fi completat eu paginuta aia.
eu imi amintesc ca completai toate datele despre copii.
si nu te supara prea tare,ok?

merci,

gulshan

Nu ma supar deloc!Incercam doar sa-ti explic faptul ca datele de la profil si pagina personala nu apar decat daca le adaugi tu.(intri in stanga pe profil personal si undeva in dreapta jos e o optiune "editeaza pagina personala la desprecopii.com")Nu-mi explic cum apare doar unul dintre copii.Posibil sa fi fost o eroare tehnica,pentru ca,de ceva vreme,exista probleme la editarea acestei pagini.Deci nu e greseala nimanui aici.Daca esti sigura c-ai adaugat amandoi copiii,probabil e ceva tehnic pe care numai ADMIN-ul il poate remedia.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami spune:

si eu am probleme cand vreau sa deschid "Editeaza paginuta personala" imi apare un mesaj :A Runtime Error has occurred"
Ma lasa sa fac modificari dar nu mi le salveaza. Mi-a salvat doar poza si atat, inasa orice as scrie , nu imi apare apoi modificat
Ajutati-ma va rog ca simt ca innebunesc, am facut modificari pana acum de mii de ori si nici un rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trimite-mi PM te rog

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput