editeaza pagina personala.......
Raspunsuri - Pagina 2
alinam spune:
si mie imi apare un copil care nu e al meu in pagina de profil si nu pot sa-l sterg, a si inca ceva Veve eu nu am pus acel copil acolo, parerea mea este ca pozele se cam duk aiurea....... unii nu-si gasesc pozele si altii se trezesc cu copii care nu le apartin
Freia spune:
reiterez, editarea paginii personale intampina probleme tehnice. Se vor remedia la intoarcerea Adminilor din vacantza.
Multumim pentru intzelegere.
Freia si Alexa
marius spune:
Da sunt probleme, se va incerca remedierea lor in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa nu va acuzati unlele pe altele pentru ca nu e vina nimanui dintre voi. E doar strict tehnic. Scuzele de rigoare ...si un pic de rabdare. Se va rezolva cu certitudine.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Veve spune:
quote:
Originally posted by alinam
Veve eu nu am pus acel copil acolo, parerea mea este ca pozele se cam duk aiurea...
Nici n-am vreo indoiala in privinta ta,Alina!Ma refeream strict la problema lui gulshan,care are doi copilasi si-i apare numai unul dintre ei la profil.E posibil sa existe erori (foarte rare) cand o poza sa se incarce aiurea,dar nu putea altcineva sa-i adauge propriul copil la profil,nu?
Irina,veve & croko
pozici
gulshan spune:
draga veve,
eu pricepui ce spui tu,dar tot nu pricep cum de apare doar fiu-meu,si fiica-mea nu-i...ca de altfel,specificai oriunde ca-s doi si albumul ii destul de clar.
oricum, eu te rog sa-mi explici cum se procedeaza sa fie adaugata si fetita ,caci nu-i dau de capat si nici nu-mi amintesc sa fi completat eu paginuta aia.
eu imi amintesc ca completai toate datele despre copii.
si nu te supara prea tare,ok?
merci,
Veve spune:
quote:
Originally posted by gulshan
draga veve,
eu pricepui ce spui tu,dar tot nu pricep cum de apare doar fiu-meu,si fiica-mea nu-i...ca de altfel,specificai oriunde ca-s doi si albumul ii destul de clar.
oricum, eu te rog sa-mi explici cum se procedeaza sa fie adaugata si fetita ,caci nu-i dau de capat si nici nu-mi amintesc sa fi completat eu paginuta aia.
eu imi amintesc ca completai toate datele despre copii.
si nu te supara prea tare,ok?
merci,
gulshan
Nu ma supar deloc!Incercam doar sa-ti explic faptul ca datele de la profil si pagina personala nu apar decat daca le adaugi tu.(intri in stanga pe profil personal si undeva in dreapta jos e o optiune "editeaza pagina personala la desprecopii.com")Nu-mi explic cum apare doar unul dintre copii.Posibil sa fi fost o eroare tehnica,pentru ca,de ceva vreme,exista probleme la editarea acestei pagini.Deci nu e greseala nimanui aici.Daca esti sigura c-ai adaugat amandoi copiii,probabil e ceva tehnic pe care numai ADMIN-ul il poate remedia.
Irina,veve & croko
pozici
cami spune:
si eu am probleme cand vreau sa deschid "Editeaza paginuta personala" imi apare un mesaj :A Runtime Error has occurred"
Ma lasa sa fac modificari dar nu mi le salveaza. Mi-a salvat doar poza si atat, inasa orice as scrie , nu imi apare apoi modificat
Ajutati-ma va rog ca simt ca innebunesc, am facut modificari pana acum de mii de ori si nici un rezultat