editeaza pagina personala.......
Nu pot sa editez de 3 zile pagina, orice as face cand dau trimite imi apare
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. etc etc etc
In rest toate paginile merg bine. Cred ca e o problema la Dvs.....
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC
Raspunsuri
isabelle spune:
si eu am aceeasi problema.In plus nu stiu cum sa imi fac album. Poate ma ajuta cineva si pe mine, ca eu nu ma prea pricep va rog!
Isabelle si bebe Andrei
Freia spune:
Ca sa pui poze la album, fotografiile nu trebuie sa depaseasca 100 kb. Ca sa le pui in album intri in stanga pe "album foto" / editeaza albumul tau / pune poza pe server / "browse" din computerul tau selectezi fotografia dorita si apesi trimite.
Daca apar probleme la crearea albumului da-mi te rog un mesaj.
Freia si Alexa
ticka spune:
apropo de album, singura chestie pe care am observat-o este ca atunci cand stergi poze nu se face refresh, dar se rezolva cu F5. Si daca am sters cateva poze + F5 si intru din nou in pagina albumului pozele sterse sunt tot vizibile, deci un alt F5. Pana la urma arata corect :)
isabelle spune:
am intret in stanga pe album foto de multe ori, dar nu vad "editeaza albumul tau". Singurul lucru care apare, in afara de albumele existente, este ;"nu ai cont de album. Contacteaza administratorul".
Poate nu vad eu bine, sau nu stiu unde sa ma uit!
Isabelle
Oana_B spune:
Isabelle, adevarat inca nu ai cont de album. De obicei dureaza cam o luna de la data inscrierii pana un utilizator primeste contul. Adminii sunt in vacanta acum, se rezolva cand se intorc
Oana_B
Doinna spune:
Ma scuzati ca ma bag dar am si eu o problema cu albumul photo,am facut exact cum ziceti si voi dar nu functioneaza,adica nu se deschide,ce sa fac?nici eu nu ma prea pricep.Merci frumos
gandacelu spune:
quote:
Initial creeata de ticka
Nu pot sa editez de 3 zile pagina, orice as face cand dau trimite imi apare
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. etc etc etc
In rest toate paginile merg bine. Cred ca e o problema la Dvs.....
si io la fel! chiar de asta am intrat aici... sa deschid subect... la mine nu e de 3 zile, e de cand am nascut!!! (pe ioachim, ovcorz:P)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gulshan spune:
buna,
ma uitai la paginuta personala si vazui ca era completata eronat.de ce oare?pls ori scrie-ti corect ori deloc.adica eu am doi copii si apare doar unul...la albumul foto sunt ambii(cu toate ca nu are legatura).
doar ca ramasei uimita,de unde si pana unde...?
mersi,
Veve spune:
quote:
Originally posted by gulshan
ma uitai la paginuta personala si vazui ca era completata eronat.de ce oare?pls ori scrie-ti corect ori deloc...
Care "scrieti"?Pagina personala ti-o completezi singura.Din cate stiu,din cauza unor probleme tehnice, acum nu se poate completa;insa copilul care apare la pagina ta numai tu il puteai adauga.
Irina,veve & croko
pozici