Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Am mai pus nishte poze in albumel, aruncatz un oki ca ie surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut tuturor!
Ti-am vazut Alina "poznele"... faini calutzi ai!
Vad ca mai sunteti fete care vor sport, in momentele astea am nevoie de incurajarile voastre, pentru ca de atatia ani nu am facut si deja simt, obosesc tare si chiar daca ma simt bine psihic, tot imi vine sa spun ca "gata!", ca nici timpul nu imi permite! Asta pentru ca nu mai am rezistenta de la 25 de ani cand faceam fara probleme. Numai gandul ca voi arata bine iar si voi putea purta unele haine care imi plac ma mai duce inainte!
Va pup si fug la cupil... ca trebuie sa ii fac bagajul, pleaca din nou!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Scorpiutzelor, zodiacul spune ca am fi buni de detectivi si in munca de cercetare. Asadar, nu degeaba despicam atata firul in paispe.
Am avut un weekend incarcat dar plin de bucurie, sa stiti ! Imi place foarte mult cand sunt nepotelele la noi, imi place sa ma distrez cu ele. Am desenat, am cantat, am dansat si ne-am jucat in zapada, reusind sa facem si singurul om de zapada din iarna aceasta.

Revin maine, pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna fetele!
Sper sa trec peste cele 3 ceasuri rele de astazi... desi nu prea cred eu, dar, ma rog!
Nina, sa stii ca eu sunt buna de detectiv, insa in casa mea... Culmea e ca totul imi vine pe tava, ma prind asa de repede de niste chestii ca nici nu trebuie sa fac efort! Sotul meu rade de multe ori, dar stiu ca nu e rasul lui cand spun lucurilor pe nume si ii arat ca stiu si treburi pe care el nu ar vrea sa le stiu!
In rest, astept sa se faca iar vineri sa imi aduc cupilu', fara el e asa de pustiu pe aici.
Va pup, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Elena, dar de ce pomenesti de cele 3 ceasuri rele, ai vreo problema sau simti ceva in aer sau asa e la tine, martea ?
Eu nu sunt superstitioasa, voi ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna fetele!
Nina, nu sunt superstitioasa, insa intuiesc unele lucruri cateodata (de aici si ideea ca sunt buna ca si detectiv)! Si daca dimineata simteam ceva in aerul cetos de afara, vreu sa spun ca era cat pe ce sa izbucneasca un scandal la serviciu. Imi spun "bravo" ca m-am linistit si am tacut din gura. Tot am invatat ceva pana acum! Acum e ok, asa ca au trecut ceasurile!
Va pup, Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Elena, da, cu intuitia stam foarte bine ! Ma bucur ca nu s-a ajuns la scandal !
Nu-mi place cearta, scandalul, tensiunea din aer...
Si cand este liniste, armonie si bucurie in casa de prea mult timp, ma gandesc ca va apare ceva sa o tulbure....o neintelegere, o nemultumire... Parca ma sperie prea multa fericire, nu ?
Alina, ce motan superb are mama ta ! Ce rasa este ?
Nu le am cu pisicile, mai degraba imi plac cainii.
Iar calutii sunt impresionanti, imi plac ! Sora mea mai mare, Dorina, a practicat echitatie in adolescenta. Aveam si noi aici un club, nu stiu daca mai exista. Tot timpul liber, acolo si-l petrecea ! Era innebunita dupa caluti.
Iar acum, traieste la casa si are si un calut, dar nu pt. echiatie.

Sanatate si pupici !

Mergi la inceput

Cititi previziuni 2005 pt. scorpion !

Mergi la inceput

Buna fetele!
Nina am citit recomandarea ta, acum nu stiu ce sa spun... e de bine si de rau. Am mai citit si pe altceva horoscopul pe anul asta, acolo era mai de rau, se prevedea un divort sau o plecare de la serviciu cu scandal. Fereasca Sfantul si de una si de alta!
Dar fetele pe unde mai sunt???
Eu sunt epuizata ca am avut evaluare la serviciu si zilele astea am ajuns sfarsita acasa!
Va pup, Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor
Eu sunt tare plouata astazi...si numai din cauza ploii de afara!!!
Tocmai am aflat ca un contract ca si sigur cu un client a picat,are alte prioritati momentan,poate spre vara...
In rest mai astept niste raspunsuri de la atii,care nu mai vin.
Of,poate se vor rezolva treburile pe parcurs.Acum imi doresc sa muncesc mai mult fiindca si cheltuielile sunt pe masura.

Va pup
Irina

pitica

Mergi la inceput