Scorpiutzele-pe unde sunt?(3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ramonika, bafta la examene !
Monica, bine ai revenit !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Fetelor,
din postarile voastre a rezulat ca am exagerat,ca vad ca nu prea m-ati bagat in seama.M-as bucura sa fie asa...
Poate nu a fost atitudinea corecta,dar ceea ce nu suport cel mai mult e MINCIUNA indiferent de motiv si bineinteles sa fiu inselata.
Acum culmea,tot dumnealui e suparat si face pe inabordabilul!!!
si eu inca nu sunt linistita,sper sa nu ma mai gandesc ca imi fac rau singura.
pitica
syd spune:
Scuzele mele Pitico,n-am deschis si link-ul,am crezut ca e albumul ca de obieci in josul paginii.
Pai ai avut drepatate sa-l intrebi ce si cum,n-ai exagerat de loc.Pe vremuri eu am luat o agenga si le-am sunat pe toate,in tara si peste hotare,mai ales ca erau romance unele,de unde sa le cunoasca el?Bineinteles ca el spunea ca sunt doar prietene si-l ma fac de ras,dar nu l-am crezut pana in ziua de azi.Si pana in ziua de azi imi spune acelasi lucru.
Dar sa-ti raspund,poate altele nu fac scandal,noi nu prea ne putem abtine si totusi nu suntem, cele mai rele.Fosta cand ii face scandal,totul zboara imprejur.
Acum ,tu daca mai vrei sa cauti ca sa fii sigura,daca nu ,uita si fii cu bagare de seama pe viitor ca de s-a intamplat o data ,o sa-i mai vina cheful sa mai faca daca-i merge.
syd spune:
Pe de alta parte si eu imi fac scenarii,de la maruntisuri,nici nu-mi dau sansa sa cred ca poate avea dreptate,cand nu am probe materiale.
Stai sa vezi,acum face pe inabordabilul dar si cand s-o hotari sa te impace,o sa uiti cum nimic nu s-a intamplat.
Sunt bune si altfel de momente picante in viata unui cuplu.
HelleneC spune:
Buna fetele!
Piticutzo, sa stii ca nu te-am ignorat, dar nu stiam cum sa iti raspund, asa ca ti-am dat exemple de ale mele si cum am facut eu. Daca ma mai gandesc, am facut si mai urat alte ori... dar nu spun Oricum ai facut ce ai crezut atunci si ce ti-au dictat si nervii, ca uneori nici nu putem sa ne controlam ca la carte
Nina, ma bucur pentru tine! Oricum probleme sunt peste tot, dar... e nevoie si de shmekerii pentru a le depasi.
Ramonika, bine ai mai revenit aici! Bafta la examene! O sa ne povestesti mai multe dupa ce a mutati impreuna!
Alina, ai dreptate ca la 20 faci intr-un fel, la 30 parca nu mai esti asa de categoric... aici ma refer strict la mine! Rabdare am pana la un punct... o sa vad eu care e ala!
Monica, bine ca ai terminat cu examenele... oricum esti ocupata! Sa fii geloasa iti mai lipsea la cate ai pe cap!
Cred ca nu v-am uitat pe nici una!
Eu ma duc mereu la fitnes si la aerobic... parca am mai dat ceva jos
Va pup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
piticasigogosica spune:
Dragi "surate" va multumesc pentru raspunsuri...
Acum am alta viziune,m-am calmat,consider ca am exagerat cu reactia mea (telefonul),dar asa am simtit atunci.Nu cred ca a fost mai mult de atat,dar ce ma deranjeaza in continuare e minciuna.Sper ca acest scandal sa-i dea de gandit pe viitor,fiindca daca vrea sa scape de"gura" mea (cand e nevinovat)mai bine spune adevarul decat invers.
E adevarat ca acum are si mari probleme la firma si eu...
Si oricum poate realizeaza ca nu sunt asa "pitica" cum ma crede el,ca pot sa "vad" multe...
Va pup si mai vorbim
V-am zis ca de luni ma duc al birou?!
pitica
HelleneC spune:
Buna fetele! Eu acum sunt tare ocupata, cu bebul meu, ca doar e weekend! Bine ca e bine si va fi un weekend mai vesel ca celalalt!
Piticutzo, tu de fapt ai fost asa mereu numai ca dumnealui mai greu a realizat... si de fapt cred ca putem sa ne facem cariera de detectivi tare usor. Eu am fost tentata la un moment dat sa dau un telefon "cuiva" dar am spus ca nu are sens, ca daca ea e... fara bun simt si nevertebrata, nu ma cobor pana acolo! Insa de cand am inceput sa fac aerobic si alte cele... ma simt tare bine, a crescut moralul in mine de 1 m, si cred ca pana la vara ajung si la greutatea si formele de pe la 25 de ani
nu ca ar fi fost perfecte, dar... macar sa ma simt eu mai tanara... si nelinistita!
Restul fetelor ce mai faceti? Tot cu frigul, dupa cum vad, ca au inghetat si PC-urile
Va pup si weekend fain!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Apropo de detectivi ,am descoperit la mine o samnantza de politai.Ori am vazut prea multe filme,ori chiar mi-ar placea.Acum e cam terziu sa mai intru in politie si nu oriunde,ci acolo in miezul actiunii,crime, belele.
Nu stiu cu detectivii daca merge,doar prin filme am vazut.ah.. si am auzit aici la radio daca -ti suspectezi consortul/a intai ii trimit un sms de la sexul opus,vreau sa ne intalnim,sunt blonda,etc. Apoi un telefon apoi il prinde cu mana-n sac.Astea cam sunt inscenari.Dar sunt care platesc bine pentru serviciile firmei.
Lorelai182003 spune:
Bonsoir fetili!
Elena, felicitari pentru aerobic! Si eu ma simt la fel cand fac sport. Noi pe langa calarie ar trebui sa mai facem ceva miscare pentru conditia noastra fizica si sa nu avem mult in greutate sa nu cocosam calutii da io in ultima vreme am fost cam puturoasa. Am tot zis ca intru iar la regim si incep ceva fitnez da yoc! Lenea-i cucoana mare. Oricum anul asta nu intru in concurs ca n-am cal de concurs dar trebuie sa ma antrenez bine de tot ca de cand am ramas gravi mi-am pierdut cam de tot conditia, am ramas doar cu echilibru.
Monica, uelcam back! Ne era dor de tine.
Ramonika, succes la examene! Vad ca te-ai mai facut cu o pisicuta, hai ca mai ai pana ma ajungi pe mine, eu am trei.
Pupici!
piticasigogosica spune:
Uite scriu si eu asa...ca n-am ce face sambata seara la ora asta
Sotul nu m-a bagat in seama toata ziua,a stat cu nasul in PC sa faca un proiect si eu am"zacut" toata ziua in casa.Noroc cu Iris ca am mai ras si eu...
Si am tuns-o,nu chilug cum ar fi vrut el,dar i-am tuns bretonul si ceva din perisor.E tare dulce si asa e fetita baietelul meu acum...
Cam atat...ca tare plouata sunt!
Si apropos de fitness si eu as vrea sa merg,dar am asteptat sa nu mai alaptez si de acum sa ma organizez.
Bravo Elena tine-o tot asa ca acu vine vara!
Va pup
pitica