Piatra-Neamt, Perla Moldovei
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
naomi_ioana spune:
Carmen,scuza-ma ca te intreb ,dar cum vine traba asta "am o fetita de 11luni,dar sunt mamica de 4 luni",nu pricep deloc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmens spune:
Am adoptat-o, de fapt acum perfectam actele. Pe 6 ianuarie s-a terminat perioada de trei luni cand ne-a fost data spre incredintare in vederea adoptiei si acum asteptam sa fie trimis dosarul, dar inca nu se stie unde sa-l trimita pentru ca legea adoptiei s-a schimbat de la 1 ian.2005.- la Oficiul Roman pentru Adoptii sau direct la tribunal. Dar astea sunt deja detalii tehnice care nu-si au locul la acest subiect, scuze.
Va doresc o zi buna!
carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos
lorelei_19 spune:
Carmens pentru gestul tau minunat! sa dea Dumnezeu sa va aduca micutza printzesa numai bucurii si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume! sa va traiasca
carmens spune:
Ana, multumesc pentru urari! Suntem deja cei mai fericiti parinti si Otilia ne aduce in fiecare zi bucurii. Viata noastra s-a schimbat mult in bine de cand am adus-o acasa. Suntem atat de fericiti! Centrul universului nostru e acum Otilia, totul se raporteaza acum la ea, dar cred ca asa e in orice familie cu copii.
carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos
yashy spune:
Bine v-am regasit!! Iar am avut computer-ul dat la reparat... Sper ca de-acum sa fie bine...
Am vazut si eu fotografiile Otiliei, o scumpete de fetita!! Carmen
, sa fi-ti sanatosi si fericiti cu totii!
Adina & Luka(2 ani 8 luni)
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/adyna13yashi/album?.dir=mail
lorelei_19 spune:
Fetelor, ce restaurante faine mai sunt prin Piatra???
Pupici si o zi minunata va urez
vali02 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari, e cu doi copii mici, eu va recomand la toate sa va mariti familia. Recunosc ca e greu - ma ajuta totusi soacra mea si mai ales sotul (si doamne ce mandru mai e de fetele lui, parca le-a facut singur!)- dar ma topesc toata cand le vad imbratisate.
Carmen e o fata cu suflet mare, nu pot decat sa o admir pentru hotararea ei si sa-i doresc fericire alaturi de Otilia.
Anca, ti-am vazut pozele si sunteti tare frumusele amandoua. Intradevar a fi mama este o mare realizare, de fapt nu gasesc cuvinte pentru a ma exprima, dar cred ca e lucrul care ne aduce cea mai multa bucurie si implinire de-a lungul vietii.
Adina draga, sa-ti traiasca flacaul (trebuia sa fie si un baiat pe aici, nu?),
Fetelor, a nins de saptamana trecuta si e frumoooos tare la Piatra. E cam greu de inotat prin zapada (n-au reusit intr-o saptamana sa curete trotuarele), dar am scos saniuta, am pus o fata in marsupiu si una in saniuta si la plimbare (dupa cateva minute mi-a iesit limba de un cot! nu-i bai, a meritat). Daca mai tine zapada, duminica il punem pe tati sa ne care pe toti (ca sania e maaare) sus la Gospodine.
Lorelai, eu am un restaurant aproape de casa, unde se mananca bine si e frumusel(Union, in Maratei), dar pentru petreceri (onomastici, botez) eu am preferat pensiunile de la iesirea din Piatra catre Bicaz (Troian, Belvedere, mai sunt si altele), unde atmosfera e mai deosebita si au si camere de cazare. Mai este un restaurant mic in Precista, Casa Italiana, unde gasesti si altceva decat clasicele meniuri ramanesti. Vali,
Alexandra (un an si 10 luni) si
Ioana (4 luni)
naomi_ioana spune:
Carmen ,intradevar ai facut un gest deosebit,Otilia sa va aduca numai bucuri si sanatate,e o dulceata
.
Vali multumesc pt complimente si vreau sa-ti spun ca te "invidiez" ca mergeti cu sania si mai ales la Gospodine,unul dintre cele mai frumoase locuri din Piatra;si aici a nins,dar nu voi avea niciodata zapada pt sanius.Frumos Union,de foarte multe ori am fost(am locuit o perioada pe langa tine,langa centrala ciuperca
).Localurile de care ne povestesti le stiu,ceva nou?
Adina ,sper sa nu mai ai probleme cu ,am vazut pozele cu Luca,e un scumpel,seamana mai mult cu tati?
yashy spune:
Vali, sa-ti traiasca si tie felele cucuietele!!
Anca, seamana poerfect cu taticu'
. Acum parca mai aduce si cu mine putin
, dar, la inceput, ziceam ca l-a facut barbatu' cu alta
, ca nu avea nik de la mine!!
Naomi e frumusica fooooc!!! Iti seamana perfect!
As da orice sa fiu si eu acum acasa! Sa ma urc cu sania pana pe la Gospodine si sa-mi dau drumu'....
Adina & Luka(2 ani 8 luni)
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/adyna13yashi/album?.dir=mail