Piatra-Neamt, Perla Moldovei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

de acord, Ancutzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Si mie imi este pofta de asa ceva, stiu ca mancam de sarbatorile de iarna, atunci cand mama era printre noi....

daca aflu reteta o sa va spun si voua, nemtemce dragi....fetele lui creanga ....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Acum am vazut ca a reinviat subiectul nostru. Eu nu pot sa va spun ce s-a mai schimbat prin Piatra, ca ies doar prin apropiere de casa, dar pot sa va spun ce au mai facut fetele de cand nu ne-am mai scris: Carmens are o fetita, eu am nascut a doua fetita si Karmen a inceput serviciul si are al doilea bb pe drum (si isi mai gaseste timp sa fie psihologul de serviciu al DC-ului).
Lorelai, ma inscriu la Colibe! si eu stau in Maratzei chiar langa posta. Da-mi un PM cand vii, ca eu intru pe DC cand pot, de obicei cu una din domnisoare in brate, s-ar putea sa nu vad anuntul daca il faci aici.
Vali, Alexandra (1 an si 9 luni) si Ioana (3 luni)

Mergi la inceput

woww, o multzime de noutati. Multzam, Vali02
Sa-ti traiasca fetita si da-ne amanunte: cand ai nascut-o, cum si cu cine ai nascut-o, cat a avut la nastere si cum o cheama, bineinteles. Mie tare mi-s dragi fetitzele, au sufletul bun si raman langa mama orice ar fi.
Vali, da-mi pe pm numarul de tel ca sa te sun cum ajung, in caz ca nu mai intri pe dc sa mai vezi ce si cum.
Va pupicesc si numai bine
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns braingirl_ro spune:

Lorelei 19, chiar stau in Piatra, mai exact in cartierul Darmanesti langa piata (destul de moderna).
Va dulce pe toti

Mergi la inceput

Amalia, acolo am facut io liceul, actualmente liceul informatica, pe vremea mea era liceul energetic. chiar visavis de piata din Darmanesti. Vii si tu la un mic intr-o seara la colibe? io aterizez in piatra neamt in jur de 20.02. mi-ar place sa ne intalnim cat mai multe.
Vali- multzam de telefoane, te sun cand ajung in piatra.
pupici la toate si numai bine, nemtencelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Vali eu sunt mai noua in clubu vostru dar tin sa te felicit pt cea mai mare realizare a unei femei,aceea de a deveni mama.Banuiesc ca esti super fericita,cunosc sentimentu ca aproape acum sase luni am devenit si eu mamica,tot de fetita,inca adata felicitari sa sa iti traiasca;si lu Carmen acelasi urari,multi .

Dana multumesc ,esti ff draguta,eu reteta o stiu dar problema e ca nu gasesc canepa(aceea julfa)asa ca astept pana la vara cand voi merge acasa,.

Lorelei dar de ce nu amani plecarea in tara pe la vara ca sa va pot cunoaste si eu?

Adina(yashy)ce faci,nu ne mai povestesti nimic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ce mai faceti? Eu am avut calculatorul la un "nenea" si de aceea n-am mai intrat sa vaz ce-ati mai scris si sa va raspund. Sorry!

In timpul aasta ne-am luptat si cu o raceala frumoasa toti 3. Cu febra mare si frisoane si transpiratii... Acum suntem mai bine, Luka mai tuseste putin, dar e OK.

Va pupam dulce!!

Adina & Luka(2 ani 8 luni)
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/adyna13yashi/album?.dir=mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Felicit si eu pe proaspetele mamicute! Multa sanatate, fericire si copii cuminti, ascultatori, frumosi si tot ce va mai doreste inimioara!

Pupici!!

Adina & Luka(2 ani 8 luni)
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/adyna13yashi/album?.dir=mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Salutare la toata lumea!
Eu am fost cam ocupata in ultima vreme. Asa cum v-a spus Vali, am o fetita de 11 luni. Eu sunt mamica doar de 4 luni, dar recuperez.
Felicitari Vali pentru minunea numarul 2.
La Petrodava s-au schimbat multe si inca se mai schimba. Incercam sa facem ceva de calitate. Speram ca in vara cand ve-ti veni acasa sa gasiti un magazin super modernizat si cu marfuri de buna calitate.
Si eu as fi interesata sa ne intalnim chiar daca in acea perioada sunt in sesiune, fac si eu o pauza .
Ca noutati ce sa va mai spun, in centru au inceput sa apara noi magazine, cat de cat moderne, am auzit ca si la Unic vor sa intre in renovare.
Daca imi mai amintesc ceva va tin la curent.

carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Mergi la inceput