Mamici de Iulie august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor la mine e ceva mai bine dar mi-am gasit remediul: multa apa si suc de portocale si ma simt ceva mai bine .
In scimb am luat un No-spa ca ma cam streseaza burtica si maine sper sa ma stau ceva mai mult in pat.
Fetelor va tin pumnii in continuare sa fiti sanatoase, sa scapati de stres si sa nu uitam ca odihna este primul medicament!
Va dulce pe toate si sa auzim numai de bine!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Multumim frumos de incurajari Cornelia(de la oltean la oltean si eu sunt tot din craiova dar stam de multi ani in Bucuresti).
Nastere usoara si bebe sanatos!

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Corneliaa este "transplantata" ca sa zic asa din Brasov, locul ei natal dar.. daca o auzi cum vorbeste zici ca e olteanca get-beget. Este o draguta, iar faptul ca a intrat sa vada ce mai fac la mamici de iulie-august (uitasem sa-i las mesaj pe messenger) m-a emotionat foarte mult.

Eu sunt binisor, azi nu am ma sangerat decat ffff putin, durerea a inceput sa se mute.. din stanga- jos cum era initial, s-a dus in dreapta mai sus si mai spre sold, iar acum o simt iar in dreapta, dar mult mai sus, aproape sub coaste... ca atunci cand te doare splina sau ficatul de la efort, dar nu asa de tare sa nu poti respira. Este o durere medie, ca o jena mai mult.
Am fost azi si am facut a doua analiza a nivelului hormonilor in sange, iar maine medicul va compara cu rezultatul obtinut cand am fost Duminica noaptea la Urgenta. Sper sa aflam maine daca este o sarcina molara (cu sacul amniotic fara embrion), o sarcina cu probleme sau o sarcina normala cu "mici problemute". Offf...

Oana D

Foto

Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bine v-am regasit dupa petrecerea de rev
Imi pare rau sa aud vesti rele despre unele dintre noi, dar asa cum spunea Cornelia - si ii multumesc ca ne incurajeaza- daca suntem optimiste totul se rezolva; asa ca, Ioana si Oana va asteptam cu vesti bune, nu acceptam altfel de vesti, capul sus si cu Dumnezeu inainte, el ne apara de tot ce e rau.
Pentru Andan nu pot decat sa-ti scriu ca-mi pare rau, dar multumeste Domnului ca organismul tau a respins un fat care era sigur cu probleme, dacat sa ai un copil cu handicap( si crede-ma ca stiu ce spun- am in familie o fetita cu autism si e groaznic sa o vezi asa; eu am zis de la inceput ca decat asa, mai bine deloc); stiu ca e crud ceea ce am ascris, dar vine din suflet.... sper sa nu mi-o luati in nume de rau.
Acum va pup si astept vesti BUNE de la fetele cu probleme,
Pupici pe burtici
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

la multi ani dragele mele!

eu sunt in 11 saptamani si am in continuare greata si stare de voma.
dar si pofta de mancare.
din pacate tot ce pot manca la pranz e ceva de la KFC . cat e de rau?

pe mine nu m-a durut absolut deloc burtica ,dar nici nu se vede mai deloc. decat un pic simt eu ca e mai tare uterul...si mai nou am luat si o raceala de la Revelion, asa ca, trag de nas si gat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dimineata dragutelor si La Multi Ani! Un an nou cu bb-ei sanatosi si tot ce va doriti.

Eu am avut ceva probleme saptamana trecuta, singerare si dureri de burta si mijloc, drept pentru care am stat mai mult in pat.
Astazi am fost si la eco si am vazut si 'mugurele embrionar', se pare ca totul este bine, numai ca acum am racit zdravan si mi-e teama sa nu am probleme din cauza aceasta.
Acum ma tratez cu ceai, miere si lamaie sper sa imi treaca cat mai repede. Aveti idee picaturi de nas am voie sa iau, ca asta am uitat sa intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

buna fetelor Va doresc un AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI FRUMOASE!!!!!

Pentru ce Andan nu-ti pierde speranta ca si eu am patit la fel dupa ce am pierdut o sarcina si acum astept un nou bebelus pe care abia astept sa-l tin in brate.Acelasi lucru ti se va intampla si tie sunt convinsa.
Pentru toate celelalte fete care au mici probleme capul sus ca tot raul spre bine o sa vedeti.

Va pup,
12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza si un An Nou cu multa bucurie!
Sa auzim numai de bine de la toate mamicile si burticile!

Eu l-am vazut pe bebe la aproape 8 saptamani, sarea de zor si ii batea inimioara...in rest sunt la 1 gravibinon pe saptamana si 1 utrogestan pe zi, ma mai doare burtica daca fac efort si am tot feloul de greturi de la diverse chestii...in ultima vreme de la cafea :((, care ion combinatie cu o tensiune super mica imi da o stare de blegeala...
Dar...bebe sa fie sanatos si trecem noi peste toate...

Apropos: am ajuns la un acord cu dr in privinta DPN: 1 august, caci la a doua ecografie crescuse muuult. Monica, daca mai poti schimba, ti-0as ramane datoare!

Numai bine, pupici tuturor,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Modificarile in lista le poate face Veve cea care a postat lista la acest capitol. Imi pare rau.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Lauion, sunt picaturi pentru nas special pentru gravide, poti intreba la farmacie. Nu demult le facea reclama la radio, cred ca erau Sanasol, dar s-ar putea sa ma insel.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Lauion, picaturi iti poti pune....Nu ajung la bb, stai linistita! Stiu ca Olinth e cel mai bun...Daca e...ia de-ala pentru copii....e mai slab. Eu la sarcina trecuta mi-am pus mult timp picaturi in nas, am avut o rinita de sarcina destul de nasoala. Dr mi-a zis ca e ok. picaturile nu fac rau. Daca faci febra sau daca te simti mai rau poti lua Paracetamol, asta chiar e inofensiv in sarcina. Multa sanatate iti doresc! Nu cred ca de la raceala ai avut probleme. Si mai poti incerca si remedii homeopate, gen Oscillococcinum...

Pupici...ne ducem afara la plimbare!!! Mai, nu mai vine odata iarna???? Zapada?? Vreau sa vada si fie-mea zapada!! Ca anu' trecut era prea mica ca sa relizeze ceva!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput