Mamici de Iulie august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
mitub spune:
Draga Ioana (nique 15)
stai linistita pentruy ca bebelusul tau este OKI.
Uite ce scrie aici: http://desprecopii.com/info.asp?id=sap11, ca dimensiunea bebelului este intre 4 si 6 cm.
Tuturor fetelor, va recomand sa intrati pe pagina principala pentru a vedea evolutia in fiecare saptamana a puiului vostru. Chiar daca nu avem posibilitatea sa il vedem ecografic in fiecare saptamana, tot putem sti cum s-a dezvoltat.
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
emaaimee spune:
Eu am avut fix pe cartofi prajiti(rontaiam cativa si gata cu pofta).Si am in continuare fix pe zeama de lamaie si imi fac suc.Si eu am fost sfatuita de dr.sa mananc alimentele sanatoase,decat junk food care nu are nici un aport vitaminic.Asa ca ma conformez pt ca vreau ca bebe pape ce e mai bun.Plus ca nu te ingrasi asa de tare,ceea ce imi convine de minune.
Pupici!
Katink spune:
Dragelor sunt si eu ff incantata de ce am vazut azi la eco. Am acuma 10 sapt si 6 zile, maine intru in saptamana 11. Bebelusul dormea cand a inceput controlul, apoi s-a trezit si a inceput sa faca tumbe-tumbe, sa miste din maini si din picioare. Are totul format, am vazut si inimioara pulsand acolo de zor, a fost foarte emotionant! L-a masurat are 4cm.
Mi-a dat si o fotografie acasa sa o vada si sotul si urmatorul control il am peste 4 saptamani.
In rest eu ma simt bine, doar cam somnoroasa si putin greturi dimineata, in rest nu am avut nici o sangerare si nici nu am vomitat pana acuma. Dureri de burta am avut cam in sapt 5 si 6 dar am inteles ca e normal...
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara in continuare si multa sanatate voua si la bebelusi,
Katink
Monica-Elena spune:
Patriacid dna dr iti sugereaza pe cei doi dar tu te programezi si ar fi bine daca vrei programare la Pop ptr trim 2 de sarcina deja sa o faci. La Iosup se fac mai usor programarile. De obicei este pana la sfarsitul lu iulie in spital in functie si de cum are ultimul lot de FIV la medsana. Oricum medicul caruia ii lasa pacientele cand e plecata este super. Daca mai vrei sa vorbim despre dna dr da un PM. In cate sapt esti?
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
laura-s spune:
In sfarsit pot sa va scriu
eu sunt bine si azi nu am avut greturi, nici ieri, deci e de bine....
Cam atat am avut timp sa va scriu...
Pupici pe burtici
Laura
luli spune:
Laura_s - si eu la fel![]()
Mitub - probabil imi va trece dar faza e ca mancarea gatita nu ma atrage; doar iaurt covrigi si fructe
iti dai seama
![]()
Luli
Viitoare mamica.
Delia spune:
quote:
Originally posted by adelau
acusor eu am facut analiza pentru listeria am facut-o la Medsana (intra pe site-ul lor si vezi cat costa)
Delia si eu stau prin zona Titan si acum o saptamana cand am fos nu am vazut nimic dragut si mi s-au parut foarte scumpe, au marfa noua si mai ieftina??
Adela
Este un singur magazin cu hainute de gravidute spre lift la etajul 1 sau 2.
Erau si haine viu colorate - acum o saptamana ca atunci am fost si eu.
Despre preturi insa ... 1 milion pantalonii si 1.200.000 jachetica, deci numai ieftine nu
.In care parte a Titanului stai?
Pupicei multi!
Delia si
Codrin