Mamici de Iulie august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

monica iti multumesc de incurajari si eu sunt convinsa ca totul va fi bine...nu vreau sa cred ca va fii altfel..stiu ca Pitiscot e bine

Sa avem bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetelor!
Nu am mai scris ca de multisor dar v-am citit. Am reusit sa ajung la medicul de familie care mi-a dat carnetul de gravida si multe analize de facut. Am reusit sa le fac dar mai am una: Lysteria. Voi unde ati facut? Vad ca astia de Medicover nu au pe site si asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ona , ma bucur din suflet ca sunt vesti bune!
Ioana (Corbioana) iti tinem pumnii in continuare ca totul sa fie bine!
In mare parte eu am scapat de greturi, parca mai sunt si eu un om normal, mai zambesc, ca nu faceam nimic cu placere si ma gandeam ca o sa fac un copil morocanos .
Eu mi-am cumparat de la Titan o hainuta roz de graviduta si pantaloni negri ca sa-i pot asorta la orice.In rest mai am haine de la Codrin.
Va pup dulce si sa auzim numai de bine!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciad spune:

Va salut, mamici de iulie-august 2005!
va citesc de ceva vreme fara a avea suficient curaj pentru a scrie. Am gasit in ridurile voastre raspunsuri la multe dintre problemele mele de viitoare mamica (azi- 10 saptamini) si trebuie sa spun ca sinteti ca o cupa de sampanie (mai ales cind nu ti-e permis s-o bei:)..spumoase si revigorante..dulci.
Dar iata ca n-am sosit bine si am o intrebare: ecografiile morfologice de sim.I si II le poate face si dr. Denisa Protopopescu, sau este nevoie sa merg neaparat la acel medic renumit despre care v-am vazut vorbind ..dr. Iosup?

numai bine..

Mergi la inceput

:)).. cu tot respectul, revin cu erata: am citit in rindurile voastre, nu in ale voastre riduri..
scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

acusor eu am facut analiza pentru listeria am facut-o la Medsana (intra pe site-ul lor si vezi cat costa)
Delia si eu stau prin zona Titan si acum o saptamana cand am fos nu am vazut nimic dragut si mi s-au parut foarte scumpe, au marfa noua si mai ieftina??

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Patriacid si eu sunt tot pacienta dr Denisa Protopopescu - bine ai venit.
Eco morfologica de trim 1 si 2 de sarcina nu le poate face dna dr. Pe langa dr Iosup si Pop mai sunt si altii dar cei doi sunt cei mai buni am inteles. Mai este si la medsana dr Herghelegiu etc mai sunt si alte clinici si dr unde se fac aceste ecografii, dar dna dr ii prefera pe cei doi.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

multumesc de primire.. chiar cu tine mi-as fi dorit sa vorbesc, mai ales ca am vazut ca vei naste cam in aceeasi perioada cu mine..
D-na dr. iti sugereaza sa mergi la dr. Iosup, sau trebuie sa te ingrijesti singura de acest lucru?.. am fost o singura data la ea la medsana, am din nou programare pe 19 ian. si sint cam ingrijorata din mai multe motive..de ex, daca va fi in spital la sfirsitul lui iulie..
te sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Felicitari care au aflat deja ce au! Multa sanatate tuturor gravidutelor si sa auzim numai de bine!

Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au depasit saptamana 11: bebele meu are la 11W+0D 44,5 mm. Ce parere aveti de aceasta dimensiune? Nu este cam mica? Masuratoarea a fost facuta la o ecografie normala si e drept ca bebe se tot foia si se dadea peste cap... se poate sa nu fie o masurare foarte exacta?

Va pup si astept raspunsuri!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Luli,

Am avut si eu vreo doua zile numai cu iaurt si covrigi, dar apoi mi s-a luat si asta. Mai am in frigider la servici struguri de care am avut pofta cand i-am luat si mi-a trecut pana sa-i mananc, un gref in asteptare si alte diverse nimicuri.

Eu am trecut pe compot de visine, e bun tare de tot, plus mai bag la mere daca mi se pare ca am exagerat cu painica si uscaturi.
Doctorita mea nu permite gravidutelor mai mult de 1 kg pe luna in primele 6 si 2 in ultimele 3, asha ca trebuie sa ma mentin cat mai supla si sa ii dau bebelului numai chestii sanatoase.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput