Copilasi de oct-noi-dec 2003 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ana multa sanatate Sandrei!!!
Alex inca doarme!Umblu prin casa pe varfuri si tastez incet!

alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata fetele...si La multi ani de Sf. Ion tuturor sarbatoritilor!!!
Sunt asa de fericita aseara fi-miu a mancat un castronel plin de supa cu galusti!!! Imi venea sa sar in sus de bucurie. Prima data cand mananca o cantitate asa de mare de supa. Sper sa nu fi fost o intamplare si ca se va mai repeta figura.
In legatura cu tunsul, noi l-am facut cu masina cu pieptane nr.1(asta chiar imediat dupa motz) si totul a decurs normal, fara tipete si urlete. Acum trebuie sa-l tundem din nou dar nu il vom mai tunde asa scurt.
Referitor la spalatul pe dinti noi i-am cumparat o periuta pt copii mici(merge folosita de la 4 luni..cica) si am luat pasta de dinti pt copii dar din aceea normala, care ar trebui sa o scoata afara dupa ce il spal. Totusi eu ii pun putina pe periuta si il spal cu ea.
Fetelor aseara fi-miu a tusit pana a vomat. Are atatia mucisori de nu mai poate sa respire. Ileana multumesc de sfat, o sa incerc si cu siropul propus de tine poate se imbunatateste situatia.
Fetelor eu va las, ma cheama datoria (sunt la munca)...

Magda si Fabian (17.11.2003)http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, si Markus are pete din alea pe unghii, destul de mari. Si sotul meu are, si la cata branza mananca el zilnic, ar fi IMPOSIBIL sa fie de la lipsa de calciu. Asa ca sa ne bucuram ca avem copii norocosi.

Ana, imi pare rau ca Sandra e bolnavioara. Markus are diaree in continuare, am incercat sa-i dau Furazolidon, dar a vomitat si aseara si azi-dimineata, ca e foarte amar. Iar dr. e in concediu pana luni. De azi trecem pe Smecta si regim alimentar, poate scapam pana luni.

Magda, sa va treaca mucii repede. Si tusea, ca-i nasol cu ea, stiu.

Copilul meu si-a facut un program ingrozitor: se culca dupa ora 22, si se trezeste la 6. Eu bolunzesc in stilu' asta! VREAU SA DOOOOOOOOOOOORM!!!!!

Va pupic!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu nu l-am tuns inca pe Alex. Vreau sa-l tund abia la primavara-vara, asa cica ii tine de cald parul!
Si sa avem copilasi norocosi, m-am linistit, merci!!!

alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Fetelor, dau un pahar virtual de sampanie (sau mai bine vin? ) si o felie de tort (la fiecare ), ca si io mi-s Ioana!
Sa ne traim cu toatele, si sa avem copii sanatosi si destepti si norocosi!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI IOANO! . Tie nu iti zic sa cresti mare, numai sa dormi mai mult

MATEI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI! si pentru toti bebelashii cu numele Ioana si Ion.

MATEI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Pai bine bey Ileano ca noua nu ne povestesti ca ai fost la intalnire cu fetele DC-iste din Buzau! Tre' sa citim pe la alte subecte! Ce sa mai vorbim de poze.......
Rusinika, bey!
P.S. Da' de ce erai asa de serioasa-n poze?

BTW, oare bubu o fi ajuns in Japonia? Delia, asteptam poze de la botez!

Carmen, mersi!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

LA MULTI ANI !

Va doresc si eu, la Ioane si Ionuti!!!
"Bey, sa nu va puie naiba sa va-mbatati sa puneti oamenii ceia sa vina dijaba pana aishi" - era un banc cu Stefan cel Mare, inainte de batalia cu turcii... sotzu' meu stie sa zica mai bine.

Va pupam si petrecere frumoasa in continuare

GABRIELA SI MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

LA MULTI ANI IOANA (VENERA) SI ION!!!

si eu dau de baut pentru ionu' meu!

va pupic!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!

Mergi la inceput