Copilasi de oct-noi-dec 2003 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
Vreau si eu torttttttttt!!!
Mara va votam zilnic!Ce se mai aude???
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
carmen77 spune:
Cand se termina concursul, Mara? Ca si eu votez in fiecare zi ... da is curioasa .. cate zile tine? M-am uitat si eu pe acolo, poate il inscriu pe Matei, da pana in 14 ianuarie vor numai poze cu teme de Holidays ... si alea pe care le avem noi de holidays nu is cele mai reusite ... am facut acu in ultimele zile cateva mai "trasnet" .
Matei
[pink]Carmen[/red] si Matei Gabriel - 27.10.2003
catia spune:
la multi ani dragi ioane si "ioni"!
sandra,sper ca bebe macar se hidrateaza.orice:apa,suc supa,lichid sa fie.de mancat e mai putin important.dar de ce vomita?de la raceala?sanataet multa\!
smecta merge bine la bb dar sa accepte sa bea.stiam capot sa bea cate 1/2 pliculet de doua ori pe zi.
periuta de dinti si noi tot de la oralb avem dar nu folosim pasta pt ca ii dau fluorvigantol.
despre betisoarele pt urechi noua ne-au zis la scoala ca sunt contraindicate.ca se pot folosi doar cele cu portiune bombata dar exact asa si sunt cele pt bebe.eu le-am folosit de la inceput.
mercic pt sfaturile cu tunsul.credeam ca ati fost la frizer
mara03 spune:
MULTUMIM PENTRU VOTURI FETELOR! azi s-a incheiat prima runda si asteptam sa vedem daca am mers mai departe. oricum e de distractie, ca nici pozuta noastra nu e prea reusita! ii faceam album lui tudor acolo si am vazut concursul si-am zis hai sa vedem si noi daca ne primesc o poza... din pacate se specifica acolo ca nu e voie cu mosi craciuni si e plin pe acolo de mosuleti! da' daca i-ar scoate ar ramane doar cateva poze. oricum, toti bbii sunt frumosi. sunt cateva poze trasnet!!!
o sa va anunt daca am mers mai departe.
acum sa va zic o faza tare scoasa de scumpul meu sotior in seara asta. asaaaa
mai nou in ritualul nostru de adormit tudor e inclusa si o lanterna. adica i-o dam sa se joace aprinsa si el o tot plimba pe tavan si-o tot urmareste cu privirea pana se linisteste. in seara asta am stat cu sotiorul sa-l adormim amandoi pe tudor si in timp ce se juca ccc copilul isi mai scapa lumina aia in ochisori. la care tati zice: "uite ca daca ii intra lumina in ochi ii inchide si poate adoarme!!!" cand am auzit faza asta imi si inchipuiam cum ar fi sa...
deci fetelor, o noua metoda de a adormi copiii (nebrevetata inca) a la sotioru': tineti-le dom'le o lanterna sau o veioza aprinsa in ochi. si ei o sa inchida ochii si-o sa adoarma!!!
pupici!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!
adameasca spune:
Bonsoir!
Ven, ai dreptate, tre sa ma tragi de urechi, am uitat sa va povestesc de intalnirea din Buzau a fetelor de pe Dc. Multe n-am fost, dar ne-am simtit tare bine. Am luat cateva poze de la Nally si o sa le pun la noi in album. Si, apropo, eram serioasa pt ca sunt o doamna, da? Glumesc, asa s-a nimerit. :))
Nu te gandi ca arat asa bine, tinand cont de atatea noti nedormite, dar incep sa ma refac. Drept urmare am inceput sa pun porcul pe mine, m-am ingrasat un kil jumate. :)) Cearcane nu prea am avut niciodata, asa sunt eu. Rabdare si tutun cu maselele si caninii, o sa se termine.
Alina, m-am amuzat cum ziceai ca umbli pe varfuri in casa. :)) Si eu mai fac asa. Azi de pilda am facut liniste pana la 9 jumate dimineata, fi-miu a bagat 12 ore de somn azi nopate, s-a trezit doar la 7 sa pape.
Magda, mucii trebuie scosi neaparat. Pompita, sau poate stie el sa sufle nasul. Sper sa mearga Ketoful pt tuse, la noi a mers excelent cateva seri.
Ana, insanatosire grabnica Sandrei.
La multi ani sarbatoritilor de azi, Ioanelor si Ionilor! Va pupam, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Catia, de ce nu merge adresa aia de la pozele voastre? Spor la tuns copil. Tare as vrea sa ne mai vedem... voi cand mergeti la Bucuresti inapoi?
Va pupam
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
adameasca spune:
Am mai facut un album nou de poze si am pus cateva poze de la intalnirea DC de la Buzau. Si poze cu fina mea.
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Mara, am votat si eu. Sper sa-mi amintesc sa o fac si maine. :)
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Ileana, ai o finutza trasnet! E super dulce. Sa iti traiasca (mai bine zis sa le traiasca parintilor) si sa creasca mare si sanatoasa.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
'neatza!
Zeeva, la multi ani pentru mandra ta cea mare! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Carmen, multumim frumos de urari. Abia astept s-o botez, pe 22 ianuarie. E prima mea fina. :))
Luca are niste figuri noi de dans de ne da pe spate. Face piruete, si misca intr-un fel pe ritmul muzicii. :) Azi mi-a aratat ca stie destul de multe animale: capra, gasca, porc, cal, caine, pisica, curcan, cocos. Le stie dintr-o carte de copii si e tare incantat. mai tre sa invete si cum face fiecare, ca la capitolul vorbit e cel mai puturos de aici. Dar macar il striga pe tata in fiecare zi de dimineata pana seara. De mine a uitat...
Va pupam si va dorim un weekend placut.
pozele noastre
poze noi